Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Egy DJI OsmoPocket van a családban. Nagyon szeretjük, mert baromi jó videókat (4k) tud csinálni. Viszont van egy olyan problémánk, amire nem találtunk eddig magyarázatot/megoldást.
Kirándulni voltunk, csináltunk sok fotót/videót. Hazamenvén -szokás szerint- elkezdtem a képeket szerkeszteni, ami nem egyszerű, lévén 3 géppel is készültek képek (Mobilteló, Bridge + az Osmo)
A szerkesztés nálam úgy történik, hogy idősorrendbe (történés szerint) teszem az összes képet (Win-be a mappát megnyitva a "készítés ideje" oszlop alapján rakom sorba) , majd átnevezem őket (pld: 999 (1), 999 (2), stb...)
Azt vettem észre, hogy míg a két gép szinkronban van egymással, addig a Pocket valahogy más időbélyeget rak az EXIF-be (jellemzően 15 perc pluszt a valós időhöz képest) Gondoltam, beállíttatom a családdal a pontos időt, mert így nem OK a történés, de sajnos a tulaj nem talál az OSMO-ban ilyen jellegű menüt.
Több oldalt átolvasva, azt mondja, hogy ez egy bug és a nemzetközi fórumokon is visszatérő téma + a frissítésekkel egyre kakibb a helyzet.
Erre van valakinek valami ötlete/megoldása?
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest