- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Én átnéztem előtte, azt is a translate-el, de beleuntam az első szekció után. A feladatokat viszont megcsináltam, megnéztem mit rontottam, stb
Azt mondják, ha végtelen számú majmot leültetnénk egy egy írógép elé előbb utóbb legépelnék a " háború és békét". Mivel lehet többször próbálkozni, akár egymás után is (bár én ezt megerősíteni nem tudom, mert előre vettem a kanyart) ezért biztos, hogy végtelen próbálkozásból minden tudás nélkül is meg lehet csinálni. Főleg ha tanul valaki a hibáiból és megnézi mit rontott.
A kérdések fele biztosan egyértelmű, egy kevés része teljesen értelmetlen a fordítás miatt. Kb. egy negyede kizárásos alapon megoldható. Szerintem nagy esélye van, hogy háromból mindenki átmegy

A vizsgánál
- chrome böngésző, előtte a feladatoknál be tudtam állítani, hogy minden német oldalt fordítson.
- mielőtt elindítod a vizsgát, gyakorlást (illetve minden oldalon), előtte még magyarra kell váltani, mert utána már nem mindig lehet
- nekem vizsga közben visszaváltott németre, de valahol a címsor mellett egy ikonra kattintva sikerült visszaváltanom..
- 40 kérdés van, amikor 5 hülyeség volt egymás után, akkor azt éreztem nem lesz meg
, de tovább kell menni, mert esélyes, hogy mégis jót választasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest