- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Én átnéztem előtte, azt is a translate-el, de beleuntam az első szekció után. A feladatokat viszont megcsináltam, megnéztem mit rontottam, stb
Azt mondják, ha végtelen számú majmot leültetnénk egy egy írógép elé előbb utóbb legépelnék a " háború és békét". Mivel lehet többször próbálkozni, akár egymás után is (bár én ezt megerősíteni nem tudom, mert előre vettem a kanyart) ezért biztos, hogy végtelen próbálkozásból minden tudás nélkül is meg lehet csinálni. Főleg ha tanul valaki a hibáiból és megnézi mit rontott.
A kérdések fele biztosan egyértelmű, egy kevés része teljesen értelmetlen a fordítás miatt. Kb. egy negyede kizárásos alapon megoldható. Szerintem nagy esélye van, hogy háromból mindenki átmegy

A vizsgánál
- chrome böngésző, előtte a feladatoknál be tudtam állítani, hogy minden német oldalt fordítson.
- mielőtt elindítod a vizsgát, gyakorlást (illetve minden oldalon), előtte még magyarra kell váltani, mert utána már nem mindig lehet
- nekem vizsga közben visszaváltott németre, de valahol a címsor mellett egy ikonra kattintva sikerült visszaváltanom..
- 40 kérdés van, amikor 5 hülyeség volt egymás után, akkor azt éreztem nem lesz meg
, de tovább kell menni, mert esélyes, hogy mégis jót választasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest