Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NvidiaRTX

őstag

válasz Fuhur #7261 üzenetére

"Általában a kidolgozottság jobb volt a DJI-nál, a stabilitás jobb volt a DJI-nál, a tényleges (nem a papíron hirdetett) üzemidő jobb volt a DJI-nál, az akku management szintén és ezek nekem elegek."

Nem ezzel van a baj hanem azzal, hogy az aktuális létező legjobb technológiát nem rakja bele az eszközeibe hanem csak rá 1 vagy 2 évvel közben meg 2x-er lehúzza a vásárlókat.

Fimi Palm vs Pocket esete:
    Hogy a fenébe, hogy egy közel ugyan akkora eszközbe mint az Osmo belefért a Blutusz / Wifi modul, rá tudták tenni a joy-t és még az akkuja is nagyobb?
    Ezt miért nem tudta megcsinálni a DJI akkor? Mert NEM akarta azért. Inkább eladja majd a Pocket 2-ben míg én a Pocket 1-et adhatom el féláron mert inkább megvesznek egy új Fimi-t mint a használt Pocket 1-emet.
    Érted, már hogy mi a problémám vele?

Közelibb példa:
    Megveszem a Mini 2-t, jövőre kijön a Mini 3 pár olyan újítással ami a Mini 2-be is belefért volna. A Mini 3 pár újítása pont jól jönne így adhatom el fingért h.gyért a Mini 2-t.
    De ha megvárom a Mini 3-at a Mini 4-el játssza el ugyan ezt.

A fenti példa akkor lenne csak hamis ha olyan dolgot integrálna bele ami még nem volt a drónok történelmében mit tudom én valami újabb akku technológia vagy jelátvitel, stb.

De a Mini 1 megjelenésekor már rég volt Ocusync. Akkor miért nem került bele? Hát mert eladja most neked a Mini 2-ben azért. :DDD
    Komolyan mondom kriminális amit művel ez a cég. :))
    Én nem szeretem ha egy cég hülyének néz, de lehet ezzel csak én vagyok így.

Ha már a minőségnél tartunk erről ne felejtkezz meg: [link]

Új hozzászólás Aktív témák