- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Ma kint voltunk repülni, közösen használtunk egy légteret, és egy ismerősöm is megjelent egy Mini 2-vel. Nekem mintha úgy tűnne, a kettő lábai egy kicsit jobbak, mint az egy volt, mert az nagyon papír volt. Ez talán jobban térhálósított, vagy talán egy kicsit merevebb anyagból van. Ja és ez vissza is jött RTH-ból.
. Nem dobta a jelet a semmi közepén sem 20m-nél fej felett. A táv nekem is egy kicsit fura, annak ellenére, hogy én a racerekhez használok nagyobb távot is az X-lite mellett. Én a MP gyári távján is kihajtom a karokat akkor is, ha nem teszek bele telefont, mert így nagyon kézre áll. De az X-lite talán az eddigi legkényelmesebb. Vagy már csak megszoktam.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem dobta a jelet a semmi közepén sem 20m-nél fej felett. A táv nekem is egy kicsit fura, annak ellenére, hogy én a racerekhez használok nagyobb távot is az X-lite mellett. Én a MP gyári távján is kihajtom a karokat akkor is, ha nem teszek bele telefont, mert így nagyon kézre áll. De az X-lite talán az eddigi legkényelmesebb. Vagy már csak megszoktam.