Hirdetés
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
DIEGO15
üzenetére
Mindenkinek mások az igényei. Az üzemidő egy ilyen célközönségnek, mint amit ez megcéloz, több mint elég. Amit kapott az egy, SW update-t, az is már lényegesen nagyobb előrelépés volt, mint az amivel kijött. Persze, ez így is gagyi, de ez az egész réteg, a P4-ig bezárólag - ahogy már elég sokszor leírtam, a konzumer osztály, ettől többet itt nem várhatunk el. Ahhoz képest, ahova ezt a gépet pozícionáltak, szerintem meg nagyon jó irány. Ma ezt tudja egy ilyen gép, ennyiért. Ha kicsit durván akarnék fogalmazni, akkor ez a gép a kínálat alja. És ha így nézem, akkor amit tud, az ehhez igenis ok. Nem is olyan régen, ezekért a ficsörökért lényegesen többet kellett adni. Ha neked jobb kamerára van szükséged, akkor a Dji azt mondja, hogy vegyél jobb gépet, ennyiért ez van. Ezt a hozzáállást meg már ismerjük. Sokan vannak, akik a P4P V2.0-nak a kameráját is kevésnek tartják. Arra ott van a magasabb géposztály, jobb kamerával. Ahol csak a kamera annyi, mint a komplett P4 gép. És ez nem csak a Dji-nál van így. Professional szinten ez elfogadott ebben a bizniszben, márkától függetlenül.
Consumer - Professional - Enterprise. Így épül fel a termékskála.
A Mini a consumer szint legalja. Szóval én ehhez képest nézem. És szerintem ehhez képest nagy ugrás a Mini 2. Ha minden hír igaz és tudja is, ami a specben benne van.
A 220k-s induló ár meg ahhoz nem sok, ha az egyes 190k-s árát nézem anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest