- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
DIEGO15
üzenetére
Az adatok alapján az első verziójához képest nagyon nem. Valszeg, a 3 tengelyes gimballal szerelt 4K-s kamera mindenképpen jobb lesz, mint az elődje. Az erősebb motorok amúgy is kellettek. Nincs active track, de most komolyan, minek is?.
. Ha úgy is szar. Ami nekem viszont hihetetlennek tűnik, az az Occusync 2.0 és a 10km VT. De ha mégis tudja, akkor ez gyakorlatilag egy Air 2 249 grammban. Az is számomra hihetetlen, hogy ha ennyi plusz dolgot sikerült belerakni, ráadásul erősebb mocikkal, akkor hogyan tudtak a 249g -n belül maradni, amikor a Mini 1 is egy papír volt. Lehet, hogy egy kicsit térhálósítottak a vázon, mert az nagyon ráfért.
. Szal ha a fenti dolgok igazak, akkor az egy nagyon jó hír. Mert mit is akartunk?
-Kicsi méret - pipa
-4k kamera, vagy ha nem is annyi, legalább normálisabb, mint az egynek - pipa (?)
-Nagy üzemidő - 31 min - pipa, bár az első verzió is már ok volt szerintem ebben.
-Nagy hatótáv - ha nem csak a VT lesz jó (video transmisson) ilyen messziről, hanem az irányítás is korrekt lesz, akkor ez hatalmas - pipa.
-Erősebb motorok, mert egy komolyabb lepke fing már elvitte - ha minden igaz - pipa.Akkor hol itt a hatalmas csalódás? Max akkor, ha ez az egész egy kamu, mivel hivatalosan a Dji nem erősítette meg. És vagy létezik, de a papírforma egy bullshit, a valóság meg szintén.
Ha a papírforma megáll és a fenti felsorolás is ok, akkor engem megvettek, mert nekem (is) pont ezek a dolgok hiányoztak.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ha úgy is szar. Ami nekem viszont hihetetlennek tűnik, az az Occusync 2.0 és a 10km VT. De ha mégis tudja, akkor ez gyakorlatilag egy Air 2 249 grammban. Az is számomra hihetetlen, hogy ha ennyi plusz dolgot sikerült belerakni, ráadásul erősebb mocikkal, akkor hogyan tudtak a 249g -n belül maradni, amikor a Mini 1 is egy papír volt. Lehet, hogy egy kicsit térhálósítottak a vázon, mert az nagyon ráfért.