- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
forceberg
üzenetére
Az air is a hivatalos viszonteladóknál még mindig 270 környékén mozog fmc-ban. Ehhez mérten szerintem nem drága.
A hangja? Hát...olyan teljesen más.
Kisebb fordulaton dolgozik valamivel, és a propellerek hangja is másabb. Mondanám, hogy mélyebb, de az olyan hülye szó lenne rá.
Más. Az biztos, hogy nem olyan magas hangon muzsikál mint az air, és halkabbnak is tűnik.jozsi252 Mindenképp fmc-ben veszem majd, másban nem is gondolkodnék. De ez majd csak jövőre lesz tavasz környékén, addig az air-t nyúzom ami hála istennek kitűnő-újszerű állapotban van még mindig (kop-kop-kop). Soha sem akartam két drónt, de szerintem el sem fogom adni, mert annyira sajnálnám. Nagyon szeretem. A drónos cimborám is mondta, hogy jó kis gépnek tartja, persze nem pl a macic 2 pro-hoz vagy még jobbhoz kell hasonlítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byintek Love U14 Projektor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kisebb fordulaton dolgozik valamivel, és a propellerek hangja is másabb. Mondanám, hogy mélyebb, de az olyan hülye szó lenne rá.
Más. Az biztos, hogy nem olyan magas hangon muzsikál mint az air, és halkabbnak is tűnik.