- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
forceberg
üzenetére
Az air is a hivatalos viszonteladóknál még mindig 270 környékén mozog fmc-ban. Ehhez mérten szerintem nem drága.
A hangja? Hát...olyan teljesen más.
Kisebb fordulaton dolgozik valamivel, és a propellerek hangja is másabb. Mondanám, hogy mélyebb, de az olyan hülye szó lenne rá.
Más. Az biztos, hogy nem olyan magas hangon muzsikál mint az air, és halkabbnak is tűnik.jozsi252 Mindenképp fmc-ben veszem majd, másban nem is gondolkodnék. De ez majd csak jövőre lesz tavasz környékén, addig az air-t nyúzom ami hála istennek kitűnő-újszerű állapotban van még mindig (kop-kop-kop). Soha sem akartam két drónt, de szerintem el sem fogom adni, mert annyira sajnálnám. Nagyon szeretem. A drónos cimborám is mondta, hogy jó kis gépnek tartja, persze nem pl a macic 2 pro-hoz vagy még jobbhoz kell hasonlítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Részletfizetés. Bankmentes Acer Nitro V 17
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kisebb fordulaton dolgozik valamivel, és a propellerek hangja is másabb. Mondanám, hogy mélyebb, de az olyan hülye szó lenne rá.
Más. Az biztos, hogy nem olyan magas hangon muzsikál mint az air, és halkabbnak is tűnik.