- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
MR007RM
üzenetére
Profizmusrol szó sincs,,,kategorikusan visszautasítom
Inkább csak korultekintesrol,és alapossagrol szerintem...Illetve munkámból (kameraman,vágó,)fakadó tapasztalatszerzés pár éve....
Ahol sokszor "muszáj" akkor is repülni,ha húzom a szám mondjuk a szél miatt,,,mert a drónos miatt az eseményt nem fogják elnapolni,,,
De a tapasztalatok gyűjtése,később pedig azok figyelembe vételével való repülés nem profizmus
Ezt csak azért,mert nem szeretnék a profik bőrében tetszelegni...Tapasztalatot mindenki gyűjt az idők folyamán,,,csak talán az nem mindegy mennyire basztatjuk vele a környezetünket...
Illetve van az a mondás ami szerintem a dronosoknal is igaz...
"Az a baj a világgal,hogy a hülyék mindenben holtbiztosak,az okosak meg tele vannak ketelyekkel"Én sem voltam mindig olyan kvára szent...alig pár repülésem után felkuldtem a 7.kerulet fölé a phantomot....és nyomtam a videót
...
Azóta tudom,hogy egy tudatlan idióta hülye voltam....
Imádom azóta is azt a vidit amit akkor kezdő dronoskent vágtam..de azóta kva sok tapasztalatot szereztem,,,
Széllel, viharral,jelvesztessel, minden szarral,utkozessel stb..
Szóval ha ezt nekem valaki durván nem fizeti ki,en magamtol ma már biztos nem emelkednék a város fölé....
Fckn idióta agyatlan galamboktol pld nagyon félek...Szóval valahol.talan még álszent is vagyok....
De tapasztaltnak érzem magam,és 7.keruletes "hibás" repulesemen kívül, azt kell mondjam mindent megtettem azért hogy felelősséggel repüljek...eleinte
manual kinyomtatva,konyvjelzozve...
Szélben ,viharos szélben mező közepén gyakorlogatva,,,
Rth tapasztalatok gyűjtése készakarva....de mindezt mezőn,, emberektől és vagyontárgyaktól messze...Én nem vagyok profi...csak szeretném,ha minél kevesebbet lennénk basztatva mi,dronosok....ha médiában nem lenne (negatív) híre sem a sportunknak,munkáknak...
Hál'isten a sajtós mellényem engem megvéd a basztatástol,talán eddig soha nem kaptam senkitől .....
De a "privát" beszelgeteseim közben rengeteg embertől hallom ,hogy a f@szuk ki van a dronosokkal....
És ez nem véletlen....
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Multi detektor
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest