Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Nem így használom csak 1x kipróbáltam valamit kíváncsiságból. Akkor jött meg a madár pár napja. És igen van már tapasztalatom hogyan, akkor még nem volt. Szinte alig van hangja, ott ahol voltam senki sem hallotta, főleg mert kicsit felvittem.
Nem lakótelepen futtatom, mert pl hangos, feljelenthetnek, engedély sincs......egyszer akartam egy éjszakai felvételt a városról ami meg is volt.
Egyébként nekem elég drága volt a drónom ahhoz hogy feleslegesen kockáztassak. Szerencsére már tudom irányítani.....nyugodtan lehet visítani. Rengeteg olyan hely van ahol senkit sem zavarok és tudom használni, amit ha lehet nem reklámozok hosszútávon.
Ezt csak azért írtam le hogy más okuljon belőle, aki ugyanúgy kezdő, mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- UFC (Auchan) Gamer szék szőnyeggel
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest