Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
A DJI ARS-nél most akciós a FMC verzió - DJI Mavic Air Fly More Combo fehér (2 év garanciával)
Az az igazság hogy én nemrég adtam el a Mavic Air drónom, mert Mavic 2 Zoom fele nézelődök. Iszonyat módon bejön a smart controller. Nagyon jó dolog hogy nem kell semmilyen telefon hogy a drónt tudjad reptetni, és mellé kapsz egy aránylag jó képátlójú kijelzőt a távba építve, illetve egy jó fényerejűt. Csak sajnos durva felára van a smart controlleres verziónak.

Amit mindenképp szerezz be még a drónhoz ha megveszed, az egy tablet/telefon tartó. Én ilyet vettem: PGYTECH tablet rögzítő konzol távirányítóhoz
Sokkal kényelmesebb ebbe belerakni a telót mint beszenvedni tokkal együtt a gyári megoldásba. Nekem iPhone Xs van gyári bőrtokkal, de nem megy bele rendesen. Kivenni meg nem akartam mindig, így maradt ez a megoldás.
Ja meg ajánlott az alsó USB portot használni a telefon összeköttetésére a távval, viszont az a port csak kimenet. Tölteni a távot csak az oldalsó porton lehet a hozzá adott átalakítóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest