- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
csobi1
tag
válasz
majestic
üzenetére
Szia,nekem most pénteken küldik az első drónom,egy Sparkot fly more combo csomaggal. Ezzel próbálok majd tanulni. Ha kell több napig nem repülök vele 20 méternél sem magasabbra se távolabbra. Majd,ha már érzem az egészet valamennyire. Gondolkodtam én is tanuló gépen,de a kis rc helikből kiindulva de ezek csak elveszik a kedved az egésztől. De kinek mi..
A jelenlegi szabályokról: mennyire életszerű,hogy veszel egy mavic prot és mindig vársz 30 napot,hogy azon a megkért napon röptethesd? Mi van,ha akkor zuhog az eső,vagy nagy szél van? Kérsz másikat és 60 napig nem használod? Szerinted van olyan hülye,aki így csinálja? A biztosításnak is pont ezért nincs értelme egyenlőre. Nem volt légtérengedélyed,eleve nem fog szerintem fizetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Smart home kiarusitas
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest