- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repült a subscribe
A drónos topic mellett szerintem tök jól elfér ez, ott inkább a racer kategória megy, engem pedig a videózás és azon belül is a DJI érdekelne inkább. (Egyébként Mavicom van).@Amarton: jelen. Elég sok időt fordítottam erre, és az olvasottak/látottak alapján kizárólag manuális módban videózok. Megvettem a gyári DJI ND sort (4/8/16), az biztosan rendben van, a kínaiakról sok rosszat olvasni minőség téren (gondolok itt az aliexpresses olcsó Mavicos ND filterekre), de biztos bele lehet nyúlni ott is jó vételbe.
Egyébként tapasztalataim szerint 1/60-al (én 30fps-el nyomom, nem 25) kb. a naplemente közbeni/utáni időszakban tudnál filmezni, ezért is elkerülhetetlen az ND. Kicsi szenzor ide vagy oda, azért az a fix 2.4-es rekesz nagyon sok fényt enged be. Itt egy példa arra, amikor 1/60-al ment a felvétel manualban, a torony világításánál látható hogy kb. mikor készült, után fél órával már be is sötétedett teljesen
(disclaimer: a videón látható reptéren üzemeltető személyzetként vagyok/voltam jelen, szóval tudom hogy mit/mikor szabad, valamint a drón nem volt a torony nívójánál fentebb).
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A drónos topic mellett szerintem tök jól elfér ez, ott inkább a racer kategória megy, engem pedig a videózás és azon belül is a DJI érdekelne inkább. (Egyébként Mavicom van).