Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer
üzenetére
Igen is meg nem is. A német légvédelem készített egy appot, amit állandóan frissítenek és muttaja, hogy hol repülhetsz. Teljesen jó, mert pl. vannak hobbi repterek, amik csak nyáron vanna nyitva és csak akkor nem lehet ott repülni. Ezeket mind jelzi... hasonló jó appal még nem találkoztam.
Ennek ellenére igen, elég sok helyen nem lehet repülni, vagy kell engedély. Természetvédelni területekre más többször kértem engedélyt és legtöbbször meg is kaptam, sőt fizetni sem kellett érte. Nem olyan vészes es mint sokan gondolják.
Egyébként ami én nem értek az pont az, hogy a repülők az nem baj, ha hobbi ha nagy gépről van szó, vagy akár makett repülők, de a drón az az ördög

Én már nem egyszer voltam leugatva, rendőrség kihívva... persze semmit nem bírtak, mert mindenem volt, ami kellett. Ott repülök ahol lehet, szóval nem is idegeskedek, csak azért zavaró, hogy sokan bal lábbal kelnek fel minden nap.
(#1492) Geller72
Svájc, Franciaország, Anglia... per miallanat elég jó ott repülni. Én most megyek egy hónapra olaszországba és ott sem vészes. Be kellett adni 1-2 helyre enedélyt, ahol alapból nem lehetne repülni, de nem problémáztak.
[link] Német az oldal, de a tagok drónsok, akik állandóan utaznak és egyik országból a másikba mennek, valamint a szabályokat állandóan aktualizálják. Ha van valami amit az adott országról tudni lehet, akkor itt minden fent van.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Projektor topic
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest