Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.J.
tag
végül egy Dji Pro 2 -t vettem, egy teszt kimutatta, hogy a Dji Zoom gyakorlatilag felesleges termék, mivel digitális zoom élesebb képet ad Pro 2-nél, mint a Zoom optikai zoomja.
Én nem zárkóznék el azért a minuszokban való felvételektől, tesztek nagyrésze azt mutatja hogy bír ennél jóval többet is.
Úgy döntöttem végül hogy jogszabályokat nem tartom be, nem kötök köztelező biztosítást (Svájc) stb. meg nem foglalkozom légtér foglalással stb. mivel megnéztem a statisztiákak, a drón büntetések elenyésző mértékűek eddig, alig akad rá példa. Persze ez változhat a jövőben, de szerintem nem érdemes ettől komolyabban tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Jura Ena 8 kávégép
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest