Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.J.
tag
sziasztok!
hogyan lehet minden ketseget kizaroan megallapitani egy dronrol hogy phantom 4-es vagy phantom 4 advenced?
en 4k 60fps videokat keszitettem vele, djo go is ph4 advenced kent ismeri fel, de akinek eladtam jelzett hogy ez "csak" egy phantom 4.
koszonom segitesegeteket :)
-
S.J.
tag
sziasztok!

melyik a hangosabb gep, air 2 vagy a mavic 2?
-
S.J.
tag
"Azért ne köpjük már le azokat, aki a szabályok szerint játszanak. Pont emiatt a mentalitás miatt mennek az emberek 50-es táblánál 70-nel, 90-es táblánál meg 110-zel. Meeenekemnemongyyyyamegsenki', ugyebár."
dehogy kopkodom, ilyet nem irtam. pelda meg nem jo, mivel a sebessegkorlatok logikusak, napi 4 ember hal meg az utakon. dronok egyelore legter engedely nelkul tomeges halalozast nem nagyon okoznak
-
S.J.
tag
"Elég erősen publikus a fórum... és akkor úgy tűnik eddig még nem futottál bele annyiszor abba ténybe mint én, hogy elképesztően sokan vannak itt read only-ban...
MAgyarország egyik legnagyobb tech portáljáról beszélünk
"azert remelem a miniszterium nem itt dobben ra hogy bizony az emberek 99szazaleka nem foglalja le a legteret, ha fel akarja kuldeni ket fotora a dji mini jet🤣🤣 de barmit kinezek beloluk
-
S.J.
tag
egy belterjes forumon egy hozzaszolas "kiabalas"???
en se inditanek el dront egy rendorauto mellol..ez vilagos
viszont ne csinaljun mar a torvenybol erkolcsot! szepen dronozzon mindenki engedely nelkul, ovatosan, esszeruen.
aki meg 30 nappal elotte bejelenti, fizet, telefonal stb. ne erezze magat jobbnak, erkolcsosebbnek, csak mert betartja ezt a hulye szabalyt.
-
S.J.
tag
ph 4 pro obsidian ugyanaz a dron mint a feher tarsa, csak szineben mas?
ph 4 pro v2 a legjobb phantom dron?
-
S.J.
tag
.
-
S.J.
tag
dji akku eredeti. doboza nagyon reginek tunt. kedden viszem vissza. egy csik villog 3-4* utana semmi. be sem kapcsol.
-
S.J.
tag
sziasztok
dji phantom 4 adv. dronom van. vettem hozza egy 'Dji Akku 5870mAh für Phantom 4' -t, viszont nem tolti a toltoje. osszehasonlitottam a gyari akkuval, az kicsit kevesebb mAh -s. egymassal ezen nem kompatibilisek?
nem talalok ezze vonatkozoan irast.. -
S.J.
tag
sziasztok!
korabban volt ph4 prom, sajnos elrepult, most vettem egy ph 4 adv. -et. kameraminoseg ugyanaz, emiatt ragaszkodtam hozza. viszont iszonyat hangos. 300m magasan is lehet hallani a zugast a foldrol. sokkal hangosabb mint a pro. mitol lehet ez? motorok gyengebbek vagy propellert erdemes cserelni?
-
S.J.
tag
sziasztok!
egy phantom 4 adv. mennyit ér használtan mostanában? 200e körül reális? -
S.J.
tag
válasz
KillHates
üzenetére
kicsit ez elbizonytalanit. biztos voltam benne hogy valamit elneztem vagy rosszul allitottam be. de a reportot tobbszor visszaneztem, es jol csinaltam mindent. megbizhatobbnak gondoltam a phantomokat. az is zavar hogy most a szep tajat beszennyeztem egy dronnal. nem tudom milyet vegyek legkozelebb
-
S.J.
tag
home pointra akartam visszahivni, akkor masik iranyba kezdett el szallni. gyakorlatilag akkor lehet most akarhol, nem? nem erdemes visszamenni a helyre ahol utoljara volt jel.. vagy valakinek tipp esetleg?
-
S.J.
tag
sziasztok!
elhagytam ma izlandon a ph 4 pro mat.
van tippetek hogy lehet keresni, meg hogy mi volt a gond?
a levegoben elromlott az iranytu, es hiaaba iranyitottam magam fele a dront, csak messzebb ment. nyomtam egy return home ot, de ugy is csak tavolodott. nem gps alapjan nezi a home pontot? lehet hogy a szel fujta el?
-
S.J.
tag
310 re akkor belottem egy dji taskaval😁 aztan majd csokkentem ha nem kell senkinek
amugy a pro jobb, zoomnak nincsen semmi 'ereje' szerintem, digitalis zoomal szebb kepet ad a pro 2.
-
S.J.
tag
phantom 4 pro, 2 akku, es mavic zoom ot mennyiert hirdessem? 300-300? realis?
-
S.J.
tag
válasz
KillHates
üzenetére
most is elmebeteg, nem?:D eseti engedely 30 nappal elobb, dij elleneben..stb
svajcban 2.5kg alatt reptetheted, biztositas kell ra (amugy is erdemes, es olcso), varosban, embertomeg felett nem lehet, es latotartomanyban kell maradjon, stb. de lehet minden engedely nelkul repkedni
-
S.J.
tag
sziasztok:)
szoval alaphelyzetben nem serceg, csak ha fejére forgatom a phantom4 et vagy piszkalom a fejet.
olcson vettem itt svajcban a ph4 pro t, jatszom vele es majd eladom itthon. (hazautazasom arat meg tudom sporolni vele) emiatt kerdeztem, nem szeretnek hibasat eladni.
vettem egy zoom ot is olcson, meg még veszek parat, es nyitok egy "kisboltot" itt a hardverapron

-
S.J.
tag
serceg a gimbal, de jol mukodik, akkor az problema? (ph4 pro)
-
S.J.
tag
sziasztok,
garnacia nelkuli phantom 4 pro plus mennyit er?
talaltam hasznaltan ilyet, szeretnem tesztelni, kiprobalgatni milyen, es kesobb eladni, es nem szeretnek bukni rajta, emiatt kerdezek egy korobeluli arat :) -
S.J.
tag
mini rol van valakinek infoja mikor mutatjak be, mikortol rendelheto? :)
-
S.J.
tag
szaisztok,
en is talalkoztam ezzel amit leirtatok, egy kanyonba mentem be, elment a jel, de kep lathato volt a telefonon. teljesen megbolondult, elkezdett ossze vissza menni, mig bekiment a sziklanak es leesett pont a kanyon belsejen levo jardara. ezt a modot hogy lehet kikapcsolni?
-
S.J.
tag
siman birja az akku 1000m ig es vissza, jel is.
mas: sokszor kezzel szoktam landolni, megfogom az ajlat es elforditom, leall. viszont ma megforditottam es sehogy se akart leallni, majdnem kirepult a kezembol. mitol lehet ez? /meg nem tuningoltam/
-
S.J.
tag
lassan lejar a garim a mavic 2-m re.. gondoltam tuningolhatom picit.
nolimitdronez.com ajanlott?
szeretnek 1000m rol kepet loni, elotte gondosan megneznem a repuloterkepet, es keves ideig tartozkodnek fent. vallalhato?
-
S.J.
tag
sziasztok!
atlagos hasznalatnal max. 20 percet bir az akksim mavic 2 ben. hany szazalekosak lehetnek?
-
S.J.
tag
mindegy megrendeltem a pgytech et aztan meglatjuk

-
S.J.
tag
erdemi valaszokat is szivesen veszek ha valakinek van tapasztalata

-
S.J.
tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
nekem is ez volt, szalagkabel, de ha garis az egesz gimbalt kivserelik.
-
S.J.
tag
sziasztok!
sajnos az agakat es vezetekeket nem erzekeli a mavic 2 pro m, ezert tervezek ra egy propi vedot venni, hatha au segit kikuszobolni az ilyen baleseteket. lattam kepen olyan vedot, ami olyan mint ami a szobaventillatorokon szokott lenni, de nem talalom hol lehetne megvenni. ismeri valaki? ill a pgytech termeke jo? vedi valamennyire a propit? valakinek esetleg tapasztalat?
-
S.J.
tag
sziasztok, dji mavic 2 re lehet gesztusvezerlessel iranyitani?

-
S.J.
tag
ez mitol lehet?
1honapig nelkulozni kellett a dronomot es meg mindig nem jo
legujabb firmware van fent. roham utan altalaban helyreall es hasznalhato. erintkezesi hiba lehet? vigyem vissza a duplitec kft hez? ha leteszteltek volna, akkor ezt eszlelniuk kellett volna, hogy nem mukodik rendesen.. -
S.J.
tag
sziasztok
frissen szervizben javitott mavic 2 pro m nem engedi a firmware frissitest, 38szazaleknal leall. mikor elkezdem hasznalni neha a gimbal egesz ijeszto rangatozasokba kezd, kiirja a tavoranyito hogy gimbal overloaded, szerencsere kesobb helyreallt. visszaviszem valoszinu a szervizbe, viszont epp szep helyeken kirandulok. merjem igy hasznalni a gepet? mi lehet a gond? eddig sosem csinalt ilyet

-
S.J.
tag
na szervizben megtalálták a problémát, az also érzékelő nem mukodott, emiatt volt hogy nem érzékelte jól a magasságot és szédelgett. viszont teljes testet cseréni kell (mavic pro 2) mennyi lehet itt az anyagköltség?

-
S.J.
tag
válasz
Geller72
üzenetére
nagyon köszönöm a linket, megrendeltem. 5-8 munkanap, addig kérek ajánlatokat.. sajnos nem vagyok egy nagy szerelő, viszont svájcba szerintem 100 frank csak hogy ránéznek

megint az okozta a problémát hogy felszáll, és egy idő után elkezd egyik irányba huzni és onnan már nehéz visszahoznom tapasztalatlanságom okán, tulkorrigálom, aztán alul és csatt.. bevizsgáltatom és kérdezősködöm majd hogy ez mitől lehet..
most teliholdkor, hoesés után pedig olyan turákat terveztem hajnalban.. :/ jo kis vidik készültek volna...
-
S.J.
tag
Dji mavic pro 2
Torott karnak mennyi a javittatasa kb.?

-
S.J.
tag
pár napja ónos esőben reptettem a pro 2 drónomat 5 percig, semmi baja nem lett
szerintem félig meddig vízálló a cucc -
S.J.
tag
válasz
t72killer
üzenetére
teljesen egyetértek azzal amit írsz, viszont én csupán arra a "sejtésedre" reagáltam, hogy nem volt tiszta a népszavazás a szabadságokról, hogy ez jó vagy rossz az embereknek, gazdaságnak arról nem írtam. csak hogy itteni emberek véleményét hallva, ez a szavazás tiszta lehetett.
-
S.J.
tag
válasz
t72killer
üzenetére
nehéz elképzelni de:
- leszavazták hogy kapjanak alanyi jogon havi 700e alapjövedelmet (70% felett volt a nemek aránya)
- leszavazták a 4 napos munkahetet
- leszavazták a 6 heti szabadságotha egy magyar ember megnézni, lehet hogy csak arra gondol hogy itt valami nagy csalás van a hattérben, és "gyanús" de aki beszélget az itteni emberekkel, az látja hogy nagyjából ez a népakarat itt
-
S.J.
tag
Sziasztok! Melyik kartya eri meg most legjobban 4k videokhoz? 12e korul van a sandisk 64 gigas a gearbeast en, jo vetel? Gyorsan rendelek egyet ma vegre

-
S.J.
tag
Dji google -s megéri szerintetek? Lehet hogy megrendelem..
Jobb felvételeket lehet vele készíteni, mint távirányítóval?

-
S.J.
tag
mozgasban levo hajorol el lehet inditani biztonsagban a mavic et? erkezes az persze talajra lenne..
-
S.J.
tag
válasz
forceberg
üzenetére
nem normális FerihegyTea: Ferihegyi szabályzat, de nem értem hogy találták ezt ki.. oké hogy nem lehet repülőterek közelében drónozni, világos, de fedélzeten nem lehet szállítani annak milyen gyakorlati célja van? Tömegesen videózták a stewardessek mellét a kis dronokkal?

-
S.J.
tag
válasz
forceberg
üzenetére
pontosan, hol rendelted ezt a kábelt ami nem tölt?
magyarul nem lehet kikapcsolni..köszönöm a "jó" tanácsokat pl. hogy töltsem fel rendesen..

még ami felmerült, tudja valaki hogy csak magyarországon van az a gyökér szabály hogy repülőre nem lehet felvinni a dront, csak poggyászként? vagy más nemzetközi repülőtereken is van ilyen..
mire gondoltak, valami a fedélzeten előveszi, és elkezd dronozni?! -
S.J.
tag
jah rendben, akkor ez normális, megnyugodtam hogy nincsen baja, mert párszor nekicsaptam a falnak..

az pedig hogy egyszer csak elindul egyik irányba, az attol lehet hogy egy fém tárgy bezavarta az iránytut.
ujabb kérdés: a távirányítón ezt a vegtelenul idegesito hangot ki lehet kapcsolni? ha nem akkor szétkapom, és kivágom a hangszorojat..
rendben hogy figyelmeztet ha merül az akku, de elég lenne 1 sip, vagy percenként 1 sip, nem olyan hang mint egy atomriadonal -
S.J.
tag
frissitettem a firmware t, ujrakalibraltam, de szital meg mindig a levegoben. levideoztam mennyire szital, ez nem normalis ugye?
egyebkent a hasznalatban nem nagyon van jelentosege egyelore.. szuk helyeken nem tudom hasznalni
-
S.J.
tag
sziasztok!
dji mavic pro 2-m van, 1 honapos. a problema, hogy szitál a levegőben, a szobában, szélcsendnél is, illetve magatol elindul az egyik iranyba a levegoben, es kezzel kell korrigalnom. Amikor uj volt, "mozdulatlanul" allt a levegoben. Propellerek vadi ujak, most vettem ujakat, mivel az emlitett problema miatt tortem ossze parat. Ekkor meg azt hittem, hogy a pontatlanul mukodo erzekelo tasztija el egyik iranyba mindig a gepet, irtam is ide ezzel kapcsolatban. Viszont sport modban hasznalom, ugyanez a problema. Atvizsgaltam a gepet, kulso serules nincsen. Talan az iranytut bolonditja meg valami?

ui.: Boldog uj evet kivanok minden dji dronos kolleganak!

-
S.J.
tag
lichi t nem engedi hasznalni.. a ket taviranyitos modot hogy kell engedelyezni a GO ban, nem talalom 🙏
-
S.J.
tag
sziasztok!
milyen kartyat javasoltok mavic 2 pro- hoz?
illetve most rendeltem prop. vedot. hasznalja valaki? agakat, drotokat nem mindig eszleli, kettot el is hasznaltam mar es nem olcso, foleg ha leesik tole a dron.
-
S.J.
tag
szabalyozasra visszaterve, en a magyar torvenyekre irtam hogy figyelmen kivul fogom hagyni, svajciakkal semmi baj. itt teljesen esszeru, nagyjabol betarthato a szabalyozas: 0.5 kg alatt mehet minden, 2kg felett es 30kg alatt latotavolsagban legyen a dron, nappal.hasznalhatod csak, repuloter kozeleben, embertomegek es epuletek felett nem lehet. 1m frankig biztositast kell kotni (nem a dront, hanem a lehetseges karra amit okozhat) ez evi zirka 25 frank (auto kotelezo biztositas kb. huszada, szoval vallalhato).
ezzel szemben a magyar, bevizsgaltatni a vadiuj dront 18e ert (???), nincs sulykorlatozas, 50 grammos dronra is vonatkozik (???), 30 nappal elore el kell dontened mikor dronozol, 3e az illetek es papirokat kell kitolteni, majd meg elotte kotelezoen szolni hogy el ne felejtsek.. felhaboriton ostoba, torveny.
fontonak tartom a szabalyozast, mert esz nelkul a dronozas lehet veszelyes, de epp ezert lenne minden szereplonek az erdeke a betarthato, esszeru, kevesbe burokratikus, normalis drontorveny a mostani agyatlan eloirrassal szemben.
-
S.J.
tag
sziasztok!

dji more fly kombot erdemes vásárolni, vagy kulon-kulon olcsobban meg lehet rendelni a dolgokat?
tetszik egyebkent a dron, kameraja olyan 150-200e es kompakt gep kategoria lehet, ami szerintem nem rossz. Ennek ellenere a hasselblad matrica csak reklam, nem all messze a cegtol az ilyesmi, korabban sony kamerat arultak fa berakassal tobbszoros aron hasselblad felirattal.
illetve meg amiben kernem a tapasztaltabbak segitseget, ha bemegyek szuk helyre, akkor ugye az oldalso szenzorok nem mukodnek, igy bejutok, de sokszor kijonni mar nemtudok mert bejelez egyik erzekelo es ottragad. ledaraltam igy ket propellerem. ki lehet kapcsolni ad hoc jelleggel az erzekeloket?
-
S.J.
tag
válasz
martinkeet
üzenetére
nekem ilyen, igen. épphogy de nem karcolja.
-
S.J.
tag
végül egy Dji Pro 2 -t vettem, egy teszt kimutatta, hogy a Dji Zoom gyakorlatilag felesleges termék, mivel digitális zoom élesebb képet ad Pro 2-nél, mint a Zoom optikai zoomja.
Én nem zárkóznék el azért a minuszokban való felvételektől, tesztek nagyrésze azt mutatja hogy bír ennél jóval többet is.
Úgy döntöttem végül hogy jogszabályokat nem tartom be, nem kötök köztelező biztosítást (Svájc) stb. meg nem foglalkozom légtér foglalással stb. mivel megnéztem a statisztiákak, a drón büntetések elenyésző mértékűek eddig, alig akad rá példa. Persze ez változhat a jövőben, de szerintem nem érdemes ettől komolyabban tartani.
-
S.J.
tag
tudtok arrol hogy lesz jo dji dron black friday akcioban? beruhazok elso dronra egy jo mavic et😁
zoom es a pro2 kozott mennyi minosegben a kulonbseg a kameraban mondjuk szazalekban megadva a pro javara? hasselblad matrica csak parasztvakitas? Dji tulajdonaban van, vegulis osszesre rairhatna nem?
-
S.J.
tag
sziasztok!
gearbest en 380-400 korul van kuponnal ma a mavic pro 2, amit ennyiert meg is vennek, de eselytelen elkerulni a vamot, ugye? HK es kinai raktarban van :/
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"
nem talalok ezze vonatkozoan irast..
nem irtal