- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sztyui2
őstag
válasz
Blaise7 #21793 üzenetére
Váááhááháháhá!!!
Érdemes volt elmenned Ausztriába!
Teljesen őszintén, első képed, amire azt mondom, hogy nagyon odabaszós lett!
Kurvajó, én is imádom a tilt-shift hatást, és pont ezért tetszik, mert már régóta szerettem volna én is ilyen képet csinálni, de nekem még nem sikerült, mert még sosem tudtam olyan magasra menni, hogy lehessen értelmeset csinálni.
Gratulálok, mert tényleg kurvajó!Mostmár akkor együtt fel kell mennünk a városháza tetejére, ahonnan ezt meg ezt csináltam még tavaly ilyenkor.Sztem az már elég magas lesz. De meglátogathatjuk valamelyik bérház tetejét is
Na a lényeg:
A kép kurvajó! Még ilyet! Majd msn-en elérlek! -
Sir Riccio
addikt
válasz
Blaise7 #21793 üzenetére
Kövezzetek meg, de nem értem mi a jó ebben, hogy a képnek csak a közepe éles...szvsz semmi extra...de lehet én vagyok ízlésficamos...
Vakut tessék...olcó-olcó ész jó -
eastsider
nagyúr
-
Bubanc
aktív tag
válasz
Blaise7 #15019 üzenetére
Egy kicsit nekem is megcsúszott a kezem a photoshoppon
még lehet, hogy még jobban el lehetne tolni az épületet balra, de így már talán nincs annyira középen, ami zavaró szvsz egy kicsit, egyébként nagyon inspirákló, kellemes kép, csak egy nagyon picit a kép elrendezésén változtathattál volna.. azért gratula
-
*Ropi*
félisten
válasz
Blaise7 #15019 üzenetére
Elnagyolt retus, valami ilyesmi is lehetne.
-
sztyui2
őstag
válasz
Blaise7 #15019 üzenetére
Egy kis élesítés mindenképpen kell rá. Ezen felül ferde a horizont, szóval kell egy kis crop is, és zajos az ég is, azt pedig el kell tűntetni.
Bár én alapból meszebről fotóztam volna, legalábbis a felezőponton túlra biztos nem tettem volna a ház jobb oldalát, ahogy te tetted. Én a bal harmadolóvonalra tettem volna a házat. És túl szűknek érzem bal oldalról a vágást. Ez már csak néhány pixel, és majdnem középkompó, ami ennél a képnél nagyon nem szerencsés, ugyanis a ház befelé néz.
Nagyon nagy helyet foglal el szvsz a ház a képen.Kicsit több hangsúlyt adtam volna a (vízszintes) horizontnak, és a jobb oldalt lévő birkáknak. Ezt még megoldhatod egy kis clone stamp-al, és néhány perc munkával. Akár még a bal oldalt is kicsit kijjebb húzhatnád, és oda is klónozhatnál egy kicsit.
Jah, és, hogy az én személyes ízlésemről is legyen szó, az én ízlésemnek nem elég intenzívek a színek. Legalábbis a szép sárgára kihozható fű biztos nem. És az ég is túl világos.
Én valahogy így képzelem el, bár a kompozíciójavítást már így hajnali fél kettő táján már lusta vagyok elvégezni:Dinnyebogár:Ez mi akar lenni?
Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest