- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
spanyoll #44084 üzenetére
Ez szerintem nem város hanem csakis "ember"-elkövetőfüggő... és pech annak akit kiszemeltek... fényes nappal is ha valaki valamit el akar venni, akkor elveszi... mindegy is, hogy hol vagy... fényes nappal szedték el ismerősömtől mindenét egy villamoson, egy kis taknyos orrú tizenéves... de kés volt nála... és mit tesz az ember? Odaadja... mivel tudja, hogy csak neki van vesztenivalója...
Kocsiba nem hagyunk semmit, és ha lehet nem mászkálunk egyedül, főleg nem éjjel...
Amint a mostanában megjelent dolgok mutatják, erdőbe se megyünk egyedül... és még ha ketten vagytok is... -
L4mie
veterán
válasz
spanyoll #44084 üzenetére
Sajnos nem keresünk 200-at, szerencsére nem rabolnak ki minket 2 naponta (bár nem árt, ha megpróbálsz úgy kinézni akibe nem érdemes belekötni, bekóstolni
)
ohh pedig mondani akarta, hogy táskában hordom a fotótáskát, ne lássák....de elaludni...enjeha nagyon álmos vagyok inkább állok.
-
sztyui2
őstag
válasz
spanyoll #43702 üzenetére
Igen, ez tuti, ezt eddig is tudta mindenki, legalábbis én azt hittem...
Az újonnan készített képeidnek is be lehet állítani a 2010-es process-t, és akkor LR4-ben dolgozva ugyanazt a felületet kapod, mintha LR3-ban dolgoznál, szal ilyen értelemben nem "bassza el" a képeket, meg abban a módban a presetjeid is működni fognak, viszont az új, LR4-es funkciók nem fognak működni.
-
Sucuka
senior tag
válasz
spanyoll #41369 üzenetére
Nálam ez már rutin
Ha fotózni megyek, akkor egyedül, kivéve, ha a család a téma, különösen a pici lányom
Nézzük csak sorban:
(#41365) eastsider: Nagyon jó képek, főleg a székesegyházas tetszik, de a ködös tornyos is nagyon jó!(#41363) forceberg: Az időjárás valóban nem kedvezett, de a nézőpontok kárpótolnak
(#41360) Karima: Én úgy érzem, egy kicsit lehetne nagyobb a mélységélesség, de alapjában jó lett. A homályosság elsőre nem tűnt fel, de Ropi hozzászólása után megnéztem újra
(#41359) skublics_ger: Legalább egy ütőből egy kis részlet elfért volna, talán a labda mögött, vagy alatta.
Ma talán végzek az esküvőkiállításon készültekkel, persze csodákat ne várjatok, igyekszem a legjobbakat kitenni majd.
Aktív témák
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest