- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
csaszi75
senior tag
Te most be akarsz állni a többi bagoly sorába?
Mi ebben az inkompetens?
Biztosan tudod, akkor hogy a Telekom Nortel és Ericsson hálózati elemekkel indult és keverve a két beszállító eszközeit.
Biztosan tudod, hogy a Vodafone Nokiával indult, majd mostanra meg áttértek Huawei-re (A kettőt úgy csinálták, hogy egy csettintésre lecserélték mindenhol a Nokiát Huawei-re. Nem volt tehát olyan, hogy egyszerre a két különböző gyártó elemei mentek a hálózatukban. - Viccelek)
Biztosan tudod, hogy a Yettel annak idején Nokiával indult (talán) de aztán meg ZTE lett minden, ez szintén egy csettintésre történt, soha nem volt olyan, hogy egyszerre két beszállító termékei mentek a hálózatukban -
4Grider
félisten
Úgy, hogy az NMHH tavalyelőtt belement, hogy ha az ÁSZF-be beírják az éves inflációs áremelés lehetőségét és te egy ilyen ÁSZF mellett írsz alá x évre, akkor akár a következő hónapban is emelhetnek a havidíjadon anélkül, hogy ez kötbérmentes felmondási lehetőséget biztosítana számodra.
Mivel itthon komoly verseny van a szolgáltatók között (), így rögtön még tavaly mindegyik szolgáltató úgy módosította az ÁSZF-jét, hogy az inflációkövető áremelés lehetőségét biztosítsák maguknak.
-
4Grider
félisten
Nálunk az 1000/1000 Telekom optika havi 5100 Ft alatt van és nagyon nem bántam meg, hogy váltottam rá, mert a Digi netjéhez képest sokkal stabilabb és jobb (nemzetközi irányba is).
Természetesen a jó árhoz nem árt egy alap vezetékes telefonelőfizetést is behúzni a kosárba (max. nem köt rá az ember telefont)... -
Lacccca87
addikt
-
zelikocc
senior tag
~200 ezer SIM kártya még a voda (3 milliós?) ügyfélbázisában is jelentős növekedés lenne (~10%). Nyilván mindenkit nem tudnak elcsábítani, de egy 5% növekedést biztosan sikerülne elérni.
Így biztosan valami kedvező ajánlatot fognak adni, azt nem tudom hogy mennyire kell majd harcolni érte.
Ha meg mégsem így lesz, akkor már ki van nézve a Kedvező Üzleti Flotta.
Őszintén amúgy nem csak az ár lesz nálam döntő szempont, hanem az is, hogy megtartják-e a Digi Mobilos tornyokat a jövőben. Mert az én környékemen (amerre ingázok) gyakorlatilag végig van lefedettsége a Diginek, míg a vodának semmi. A Telekom/Yettel is nemrég tett az egyik Digis toronyra B20-at így nekik is van arra lefedettségük.
Meg úgy egyébként is gyűlölöm a voda “minőségi” víz alatti beszédhangját VoLTE-vel is… az ügyfélszolgálatról nem is beszélve… Addig örülök amíg van Digi Mobil. -
sfdrakex
nagyúr
Azaz utolsó pillanat, mikor lejárat napján vagy előtte 1 nappal fizetsz… egyébként más szolgáltató is küld figyelmeztetést szerintem a lejárathoz közeledve. Egyszer vagy 20 éve, a csekkes időben a Pannontól kaptam levélben. Persze, mire a levelet megkaptam, be volt fizetve, csak abban az időben, mivel minden csekken jött, összevártam még többet, és úgy mentem postára. Mióta mailben jön, kapom a számlát, és már fizetem is.
Egyébként, ha havi 1 mail így zavar, fizesd ki 2 nappal előbb .. miért várod meg a határidőt? Nem mindegy hogy mindig 30-án vagy 5-én fizeted a számlát?
-
worxland
addikt
Flottában iszonyú durva kedvezmények tudnak lenni. A munkahelyem és a szolgáltató között olyan szerződés volt (meg asszem, van is), hogy a korlátlan netet cirka 2 ezerért kaptuk. Céges telefonok egymás közt ingyen beszélnek, azon kívülre piszlicsáré összegért, másodperc alapon.
-
AtHoS
nagyúr
Melyik az a 600 Ft-os telefon amit mellé kell kötni, hogy 4417Ft legyen a havi díja?
Csak mert Magenta1-ben kínálja nálam 4417 Ft-ért az 1000/1000 netet, oda pedig mobil előfizu is kellene. Ha törlöm a mobil részt, akkor net 5048 + vezetékes telefon 688 lenne. Igaz vezetékes telefon nélkül 6360 Ft a net magában.jahogy, "ha van mobil" ... ez kimaradt a szelektív olvasásomnak hála
-
MadMancs
veterán
Samsungodoknak pont hogy legjobb megoldás a VoWifi. Persze csak ha 2 simet használnak és nem a digi az netes kártya.
Egyébként merülés ügyileg fura amit írsz. Mobilnet jobban meríti telót mint a wifi. Illetve digi FiberHome ONT al is tökéletes VoWifi, router módban és modem módban saját routerrel is (nálunk)
-
slice14
veterán
A kódok ugye az összesített QR kóddal átköltöztethetőek az MS app-jába? Csak azért kérdem, mert azért tényleg megnyugtatóbb FR vagy új telefon esetén a felhős megoldás.
Az ügyfélkapuhoz csak annyit tennék hozzá hogy én megjelenés után próbáltam, de akkor még (ha be volt kapcsolva) nem akart beengedni a nem 2FA-s felületekre. Ezt azóta megoldották? -
domper2015
senior tag
Korlátlan beszéd és 5G net.
Bocsánat, 1600 Ft.
"A nyertes által megajánlott árak alapján a teljesen korlátlan VIP csomag nettó havi díja 1600 Ft, az Emelt tarifáé 650 Ft, az Alapé pedig 120 Ft lett, illetve lesz februártól. A hívás percdíja vezetékes és mobil irányba egyaránt nettó 5 Ft/percben lett meghatározva, az SMS-díj nettó 10 Ft/db, az adat túlforgalmazási díj pedig nettó 30 Ft lett gigabájtonként azoknál a díjcsomagoknál, melyek nem korlátlanok. A Telekom vállalta továbbá, hogy minden, az Üzleti Általános Szerződési Feltételekben szereplő szolgáltatás díjából - így például az EU-n kívüli roamingból - 80%-os díjkedvezményt biztosít." -
gyulaszu
senior tag
Köszönöm.
Személyesen voltam itthoni ügyfélszolgálaton, magyarnak tűnt a hölgy. Nekem is lejött, hogy a VoWifi-vel kapcsolatban nem volt a helyzet magaslatán. És mivel nem volt számomra egyértelmű az egymásnak ellentmondó információ, ezért gondoltam megkérdezi a közösséget a gyakorlati tapasztalatokról. -
zelikocc
senior tag
És? Ehhez mi köze? Mi ez a stílus?
Mintha nem lennék tisztában a DIGI magyar hálózatának tulajdonságaival...Leírtam egy hibajelenséget, kíváncsi voltam, hogy csak ebben az országban rossz, vagy más is tapasztalja-e aki éppen külföldön van. (országspecifikus-e a probléma, vagy központi... belföldön minden OK volt, ez biztos) végül ezt már nem tudjuk meg.
Roamingban mi szükség backupra? Teljesen egyenértékű a DIGI bármelyik másik szolgáltatóval. Eddig még sosem tapasztaltam ilyen hibát roamigban a DIGI-nél (a románon kívül, ahol év eleje óta szutykolódik a hálózat mindenkinek[minden magyar DIGIsnek], de már kapcsolatban vagyok a mobilos részleggel és remélhetőleg megoldják a nyáron, vagy legalábbis kiderül mi a hiba a SIM kártyáim hálózati megfigyelésével és a társszolgáltató[román Digi] bevonásával, persze csak ha eljutok oda is - eddig nem sikerült nekik tesztelni hogy mi a gond. - Ja igen, ha valaki megy Romániába a közeljövőben, az vegye fel velem a kapcsolatot, több készülék, több információ).
Egyébként meg van mellette másik kártya de nem igazán használom, főleg roamingban még soha nem kellett hozzá nyúlnom, egészen eddig, 45 perc erejéig. Hűha. (végül a telefonálás is működött, csak kellett még neki pár perc)
-
sukattika
csendes tag
Én is telekomtól hordoztam, semmi ilyen jellegű probléma.
Viszont hátha érdekes lehet, mikor Telekomnál előfizettem kb. 10 éve, a lakcímemben a kerület (Budapest IX.) római számmal volt írva, az új lakcím kártyán pedig már arab (Budapest 09.) számmal, ezzel pluszt kört kellett futni a Telekomhoz, hogy átírják arabra számhordozás előtt. Még jó, hogy egymás mellett voltak az üzleteik.
-
-
4Grider
félisten
-
gabor9991
addikt
Tavasszal miután sikerült megvenni vagy. tízszeres áron a lélegeztetőgépeket gondolom megetted a szükséges lépéseket hogy elherdálták a pénzedet.Vagy amikor épült az M6 még régebben vagy a kőröshegyi völgyhíd vagy az úszó eb-re minden vagy az elmúlt 10 évben ami megépült szinte minden túl volt árazva...
-
zelikocc
senior tag
Márpedig a jelenlegi frekvenciánál alacsonyabbat biztosan nem fognak szerezni az elkövetkezendő 15 évben. Az általános lefedettséget növelik folyamatosan, Februárban 50 új településen lett lefedettség, de ha nem szerezik meg minél hamarabb azt a szabad 2600-as frekvenciát ami nem kellett másnak, akkor az ilyen területeken és a nagy városokban el fog hasalni a hálózat még ott is ahol van térerő.
Kérdés mikor ír ki erre tendert az NMHH és hogy engedik-e indulni őket. Aztán később jó lenne ha a 2100-ból is tudnak szerezni, de az csak 2026-tól lesz használható, így a jelen helyzeten csak a 2600 tudna javítani ami esetleg reális is lehetne.
(Romániában a nagy városokban minden egyes adón üzemel nekik a 2600 is, akiket érdekel megnézheti cellmapperen ha bejelölik hogy csak a B38-at jelenítse meg és váltogatja pl. a B1-el és B8-al, nem fog változni a számuk a térképen)
-
DevKiller
senior tag
Vannak helyek, ahol mindenkinek ott kell lennie.
Nem azt mondtam, hogy ne növeljen a DIGI lefedettséget, mindössze arra akartam kitérni, hogy azzal a 29,3 elméletivel a balatonnál nem mennek semmire.Nálam sincs még lefedettség, várok. Megvan az oka, ebben biztos vagyok, de miután belefolyni nem tudok így marad a várakozás
-
Nem vonom kétségbe. De ugye per definíció nem lehet kezelni a dolgot mert minden eset körülményeit figyelembe kell venni. Itt az hogy nem védekezett valaki lehet hanyagság és a biztosítást pl befolyásolja, de az erőszakmentessége az elkövetőnek nem jelenti hogy nem okozott kárt a cselekményével. Értem amit mondasz egy a digi esetétől független nyitva hagyott ajtóval kapcsolatban (bár hozzáteszem jómagam sorozáskor több mint 12 órát vizsgálati fogságban voltam sok száz más fiatallal mert egy ajtó nem volt bezárva és bement egy hülye fiatal, aki utóbb nem merte vállalni a felelősséget csak amikor ujjlenyomatot kezdtek begyűjteni mindenkitől) és elfogadom hogy a példa nem szerencsés , de a digi kapcsán már azzal is megvalósul a kár ha valaki egy szabadon hagyott vagy szándékosan szabad felhasználásúvá tett szolgáltatást használ.
So písz és frí Tibet. -
-
De ha már próbálom akkor a Digi lenne a cél mert akkor tudnám a nyaralóban is használni a netet. Ott a voda/t-home/telenor nekem és a családomnak soha nem ment. Mindenki másnak igen. Megvettem 3 szolgáltató 3 eszközét és nem. Most ha a Digi menne a kocsiban akkor megérné a havi 1000ft-t pluszban.
-
MasterMark
titán
Hol lehet ezt kérni?4Grider köszi.Két számot előszőr dominora váltottam, mert nem tudtam, hogy át fogom-e tudni hozni majd a saját nevemre meg stb. Azt akkor jó lenne visszakapni.
Bár még mondott valamit, hogy az előfizetésből azt a pár napot is ki fogják számlázni amielőtt dominora váltattam.
-
4Grider
félisten
Megfogtad a lényeget a hátrányok közül (hát nem). Értem, hogy nincs pénz/igény jobbra, de akkor ne legyenek elvárásaitok. Ez ilyen egyszerű.
Amúgy 90%, hogy majd egyszer belenyúlnak az eszköz firmware-jébe, és engedélyezni fogják benne az IPSec passthrough-t, hiszen nagyon sokan használják az ont-okat a saját lan-juk kiszolgálására és a szolgáltatónak is érdeke, hogy a Digis mobilok minél nagyobb része ne a 3 MHz-nyi sávszélességet használja. A felhasználók pedig ahogy az igényeik nőnek és kiismerik az ont-ok routolási képességének hátrányait, idővel úgyis elkezdenek saját routereket használni. Lehet szembe pisilni a széllel, csak nem érdemes... -
Luissimo
veterán
Lehet, hogy torrentezni sem tudna jó édes Anyukád, tehát egyáltalán nembiztos, hogy kötelező vele menni.
Amikor lepakolták ezeket az eszközöket, akkor még a mbilhálózatukról sem álmodtak, nemhogy az azon működő VoWiFi-ről.
De csak portot kell nyitni, vagy passtrough.
Nálam automatice ment a VoWiFi, (mondjuk a virágbolt is...)
-
erdei figura
újonc
Igen, szerintem is gáz. Nem hittem el, hogy az általuk adott hálózati eszközzel nem működik a VoWifi, elcsesztem vele órákat, majd írtam nekik és így derült ki. Tudom, hogy nem kötelező wifi képes csatlakozási pontot kiépíteniük, de ha már ilyet adnak, akkor tök logikus lenne, hogy a saját VoWifijük működjön vele... Hát, nem értem mögötte az üzleti szemléletet. Én mondjuk úgyis akartam saját routert, ez csak meggyorsította a beszerzést.
-
4Grider
félisten
Anyámnak sem volt semmi extra igénye, mégis vettem neki egy routert, mert bármikor jobb, mint egy szolgáltatói eszköz, amit nem frissítenek, amin te csak felhasználó vagy, ami a szolgáltatónak átjáróház, aminek a wifije olyan amilyen, aminek a hardvere olyan, amilyen. De modemnek tökéletes és úgy már a VoWiFi-t is tökéletesen kiszolgálja.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest