Aktív témák

• matematemate

csendes tag

válasz 4Grider #47292 üzenetére

Igen, ez teljesen tiszta. Ezt én is így gondoltam.

Azért vagyok különösen kíváncsi, mert megkerestem a Digit és konkrétan nem írták meg, hogy miért nem fértem bele a havi keretbe, hanem csak olyanokat bullshiteltek mint:

"bizonyos applikációk automatikusan adatforgalmat generálnak belföldön és külföldön is. Ilyen lehet pl. közösségi média, navigációs platformok adatforgalma, vagy az alkalmazások automatikus frissítése..."

"Kérjük szíveskedjen telefonkészülékére telepített alkalmazások beállításait ellenőrizni („Beállítások” menüpontban) és szükség esetén alkalmazás adatforgalomhoz való hozzáférését tiltani, amennyiben külföldön a mobilinternetet nem szeretné igénybe venni, vagy szeretné elkerülni a véletlen adatforgalmazást."

Nem letiltani szeretném az adatforgalmat, hanem kihasználni az ingyenes keretet.

Továbbá: "...a számlázási rendszerünkben tárolt adatokat megvizsgáltuk és megállapítottuk, hogy számlázásunk számszaki eltérést, hibát nem tartalmaz, az Ön hívószámainak terhére kiszámlázott díjak tekintetében számlázási hiba nem volt megállapítható."

Mindenesetre abból a szempontból pozitívan alakult a dolog, hogy:

"Fentiek mellett mindazonáltal tájékoztatjuk, hogy egyedi elbírálás alapján, ügyének békés rendezése érdekében, egyszeri méltányossági alapon, a 2024/xxxxxxxx sorszámú 2024. 09. havi számlán kiszámlázot és beérkezett kérelmében hivatkozott 501.- Ft. forgalmi díj a mai napon jóváírásra került."

Viszont most többször is megyek majd az EU-ba, ezért lenne jó tudnom, hogy hogyan kalkuláljak az adatforgalommal.

Aktív témák