-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
matematemate
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Igen, ez teljesen tiszta. Ezt én is így gondoltam.
Azért vagyok különösen kíváncsi, mert megkerestem a Digit és konkrétan nem írták meg, hogy miért nem fértem bele a havi keretbe, hanem csak olyanokat bullshiteltek mint:
"bizonyos applikációk automatikusan adatforgalmat generálnak belföldön és külföldön is. Ilyen lehet pl. közösségi média, navigációs platformok adatforgalma, vagy az alkalmazások automatikus frissítése..."
"Kérjük szíveskedjen telefonkészülékére telepített alkalmazások beállításait ellenőrizni („Beállítások” menüpontban) és szükség esetén alkalmazás adatforgalomhoz való hozzáférését tiltani, amennyiben külföldön a mobilinternetet nem szeretné igénybe venni, vagy szeretné elkerülni a véletlen adatforgalmazást."
Nem letiltani szeretném az adatforgalmat, hanem kihasználni az ingyenes keretet.
Továbbá: "...a számlázási rendszerünkben tárolt adatokat megvizsgáltuk és megállapítottuk, hogy számlázásunk számszaki eltérést, hibát nem tartalmaz, az Ön hívószámainak terhére kiszámlázott díjak tekintetében számlázási hiba nem volt megállapítható."
Mindenesetre abból a szempontból pozitívan alakult a dolog, hogy:
"Fentiek mellett mindazonáltal tájékoztatjuk, hogy egyedi elbírálás alapján, ügyének békés rendezése érdekében, egyszeri méltányossági alapon, a 2024/xxxxxxxx sorszámú 2024. 09. havi számlán kiszámlázot és beérkezett kérelmében hivatkozott 501.- Ft. forgalmi díj a mai napon jóváírásra került."
Viszont most többször is megyek majd az EU-ba, ezért lenne jó tudnom, hogy hogyan kalkuláljak az adatforgalommal.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Xbox Series X|S
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest