- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
totron
addikt
Tartok tőle nem értem mitől lenne ferdítés vagy hogy pontosan melyik részt veszed annak, nem szokásom, szóval kérlek, hogy tisztázzuk ezt. Pont azt mondom, hogy akinek kell, az nem tolja el fintorogva és fennen hirdetve az 1000x ismételt háttérokokat, hanem használja, mert kell neki, ellenszenv ide, ellenszenv oda. Éppen ezért vannak szituációk mikor ár nem számít, de mikor technikai paramétert rendszeresen alkalmaznak csereszabatosként politikai érzülettel azzal nehéz mit kezdeni/komolytalanná válik az érvelés, másról beszélünk. Igen, értem a megkerülhetetlen ok-okozati összefüggést, de akkor is.
Ha nincs térerő nyilván tárgytalan, de egy árérték arány lehessen már előrébb, mint egy elcsépelt slágerérv. A többségnek egyszerűen nincs szüksége rá, kényelmi bónusz volt és a nép szintjén másolt, 1st world problem-indokokkal záródik a magyar mobilszolgáltatás e fejezetének lekommunikálása és a lemondás.
Itt az udvaron van, bent nincs, illetve ablak mellett bizonyos szögben, szóval határeset. Ha beneveztem volna rá, külső eszközbe is kellett volna.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
totron #41143 üzenetére
Hát izé, a lefedettséget azért sikerült kihagyni a mondandódból és mindent alárendelni a szerinted legfontosabb ár/értéknek.
Én pl. nem tartottam meg a digis SIMet (bármekkora ár/érték bajnok is volt), mert ahol lakom, ott nulla térerővel bírt (igen, vowifi sem volt, még szolgáltatás szintjén sem, mikor megszüntettem) a fogalmazásodból idézve (még, ha erős ferdítés is) "életbevágó a mobilos elérés" miatt.Megjegyzésként: még 3 SIM van a tulajdonomban/nevemen, de azok sem elsődleges számként használva előbbiek miatt -> belvárosi tartózkodások alatt "olcsó" mobilnet biztosítására
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
djsunstealer #41117 üzenetére
[kép]
Nekem korlátlan a beszélgetés továbbra is... -
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Virtuális mobilszolgáltatóvá válik a DIGIMobil
"A DIGI eddig kiépített, valamivel több mint kétezerötszáz állomásból álló aktív és passzív infrastruktúráját a tervek szerint értékesítik." -
p2pp
őstag
Vki tudja mi lesz a Hálózati elemek sorsa?
Szektorsugárzó, stb. Leszerelik? Eladják?
Nálunk itt csak csak a Digi Mobil működik rendesen.
Bármilyen hihetetlennek is tünik.
Ha kinézek az ablakon csak azt látom a közelben.
A többieknek csak a tömb túloldalán van.
Ami kb használhatatlan is. Vasbeton elnyel mindent is. -
Noukoum
veterán
Igazából teljesen felesleges erről a 3/3-ról beszélni, mikor lehet hogy január 1-től lehet az egészet kaszálják.
-
Grid001
csendes tag
Amikor elindult a tesztidőszak amit egy hírportálon olvastam, nem akartam hinni a szememnek. Gyorsan mentem kártyáért és az elsők között voltam Digi mobilos, mint ahogy szerintem sokan közülünk. Mindig olvastam ezt a fórumot, bár inkább passzív tagja voltam mert nem igazán szóltam hozzá semmihez. Figyeltem az új tornyok engedélyesését, olvastam a Digi mobillal kapcsolatos híreket, az egész érdekelt úgy ahogy van. Nem ide illő de kis érdekesség, hogy unokatesóm kamionos és román-magyart csinál, sokszor hozott acél szerkezetet Romániából mikor itthon építették a tornyokat. Mindenki tudja hogy miken ment keresztül a Digi és most hol tart a mobil részlege, én személy szerint már elengedtem ezt a dolgot, és folytatni fogom hamarosan más szolgáltatónál. Többek közt azért mert ez a Digi már nem az a Digi, illetve amiről itt is szó van, hogy elég lesz-e a 3/3 vagy sem. Én ezzel nem akarok vacakolni, így meg sem várom a júniust, és az év végét meg főleg hogy odabüfögjenek valami csomagot kicsit olcsóbban ha egyáltalán lesz olcsóbb, ebben sem vagyok annyira biztos.
Ami még szomorú, hogy nem rég hívtam egy telefonszámot, felvette és azt mondta hogy nem tudta mi ez az 50-es szám ,először nem is akarta felvenni. Mindez kb 4 év után az indulástól, van aki még mindig nem ismeri. Éppen ezért nem is fogok számot áthordozni.
Mindenkinek szíve joga hogy marad-e még vagy megy, én az utóbbi mellett döntöttem -
zelikocc
senior tag
Egyébként pár napig próbálgattam itthon telefonon a 3/3 Mbitet a routerben QoS-szel lekorlátozva.
Arra jutottam, hogy nem vészes. Ha a Ping rendben van, akkor nem lehet nagy probléma. Mármint mobilon, utazás közben. Nem pedig otthoni WiFi helyett.A weboldalakon nem kifejezetten érződik a különbség, de ez is weboldaltól függ.
A speedtest videó felbontás tesztelője a jelenlegi Digi Mobilnetre 1440p felbontást javasol, a 3/3-as korlátozott netre pedig 480p-t javasol. Habár a tesztjeim alapján a 720p HD gondolkodás nélkül megy, az 1080p pedig pár másodperc töltés után még elmegyeget. (Legalábbis YouTube-on)
@fornettisuti:
Meglátjuk mi lesz júniusban. Gondolkodtam már én is ezen az “becsült maximális” megfogalmazáson, de szerintem csak annyi az egész, hogy a régi megfogalmazást hagyták meg.
A gyakorlatban hogy nézne ez ki másként, mint amikor az adatkeret elfogyása után belassítanak?
Lesz egy 3 mbit korlát a sebességen és kész. Esetleg még QoS-el hátrébb fognak sorolni minket, ha terhelt a cella. De ha egyébként nincs terhelés, akkor semmi sem indokolja a 3 mbit korlát alacsonyabbra vételét. -
kw3v865
senior tag
válasz
djsunstealer #41129 üzenetére
Egyetértek. A 3/3 mobilnetnek, telefonon használva még vállalható. A Vibernek is elég ennyi. Egyébként a tapasztalataim alapján sok helyen a feltöltés a szűk keresztmetszet jelenleg a Diginél, nagyon sok helyen még 2 Megabit sincs. Vélhetően ez legalább javulni fog júniustól.
-
djsunstealer
aktív tag
Nyilván megváltoztak a szokások, de a mobilnet nálam szó szerint értendő. Útközben nem fogok 1080/2k/4k-s videókat nézegetni, beérem a 720p-vel is, ha egyáltalán "muszáj" videókat bámulni. Híreket olvasok, Google mapsen utat tervezek, bringás appot használok, online zenehallgatás stb. Nekem ezt jelenti a mobilnet. A többit Wifin intézem. Persze mindenki azt csinál amit akar. Ettől függetlenül legalább 5/5-öt adhattak volna.
-
totron
addikt
válasz
csernak75 #41126 üzenetére
Mobilon lassítósan átlagosan 2.5 Kbyte/s-en csapatom, ennek tükrében értelmezendő a hsz. Nem hiszem el, hogy a 18Mbps mindenhol gyakorlati, sokaknak?, többeknek névleges inkább. Igen, van kontraszt a "18Mbit" és a 3.3 Mbit között, meg van a névleges 4Kbyte (gyk. 2.5Kbyte) és a 3.3Mbit között is. Tehát mire fel a nagy világfájdalom? Nincs több kérdésem... Tehát nem funkcionálisan nem értem a problémát, csak jelzem, hogy van ilyen is. A lényeg, hogy visszajöhetne az üzleti gyakorlatba a lassítós elgondolás.
-
Ferdzsoo
addikt
Ha költözés miatt a jelenlegi Digi netes előfizetésem megszűntetném, a mobil maradhatna vagy az nem tartható meg ilyenkor?
-
dzf007
aktív tag
válasz
djsunstealer #41112 üzenetére
Messenger utána 1272...
-
mihaczitomi
tag
én otthagyom az Egész F ...st ,megyek vissza 26-tól a Fliphez ...én nem fizetek Ennyit ...
-
4Grider
nagyúr
válasz
Demokatona #41113 üzenetére
Nézhető helyett élvezhető. Szóval a hozzászólás igazából arról akart szólni, hogy egérképernyő felett fos a minőség.
(Mindenkinek megy böngésző alatt a DigiOnline.) -
dzf007
aktív tag
válasz
djsunstealer #41110 üzenetére
Nekem már méri, közben bejelentettem hibára.. Megjavult...
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
djsunstealer #41093 üzenetére
A beszélgetéseket abszolút nem méri továbbra sem. Magamnak jegyzetelem, mennyit beszéltem. A netszámláló ok. Hozzáteszem, DigiMobil FB csoportjában is jelentették már hibának.
-
MadMancs
veterán
válasz
totron #41102 üzenetére
Létezik. Sőt még talán régebben nézted, mert ez a csomagstruktúra van, ugyanezen az áron (publikus) indulás óta.
Lehetett váltani csomagok között, csak arra kellett figyelni hogy junior mellé mindenképp kellett egy plusz vagy max.
Természetesen szüneteltetni is lehetett.
Nekem is volt 5 hónapig vezetékes szolgáltatásokkal együtt. -
dzf007
aktív tag
Vajon az átállás a Digi hálózatáról a Vodafone-ra egyszerre lesz a kb. 200000 ügyfélnek június 1.-vel vagy fokozatosan történik? Érdemes néha rápróbálni, hogy regisztrál-e a voda hálón a sim kártya?
-
válasz
totron #41102 üzenetére
Nem lesz Voda. December 31.-ig a voda hálózatán lesz digi június 1.-jétől, aztán mindkét márkanév megszűnik Magyarországon. Valószínűleg egy One nevű valami kezdi el működését.
Hogy mit fog művelni, senki sem tudhatja. Abból kiindulva, amit a digiből csináltak televízió és mobil szinten, én sok jóra nem számítok és ha ez így lesz, sok év után elfelejtjük ezt a katyvaszt, amit összehozott a ner. -
totron
addikt
válasz
totron #41101 üzenetére
Illetve akkor már Voda.
Immár játékon kívüli kérdések:
- létezik, hogy 2021 előtt néztem rá utoljára az ajánlatukra? A weboldalon pillanatnyilag látható csomagok újdonságként hatottak, azelőtt nem volt sem 30GB, sem 500Ft, 1000Ft volt a legolcsóbb, kedvezményes, a max adatra nem emlékszem már- váltani lehetett a csomagok között menet közben?
- szüneteltetni gondolom nem lehetett, mint egy pre-paidnél kivárja a kellő egyenleg meglétét- a 50GB-os verzió mikor, hogyan jött be? A csomagajánlatok között nem is szerepel, csak rákeresve dobja ki.
Háttérlehetőségként lebegett előttem az opciójuk arra az esetre, ha beszarna a telekomos-lassítós lehetőség, de így védőháló nélkül megy tovább a történet.
-
totron
addikt
Magyarul valószínűsíthető, hogy a lassítós mobil csomag via Digi dec 31-ével véget ér?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Magyar szavak, amiket nem mindenki ismer
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest