Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhu

    veterán

    válasz betelgeuse #27070 üzenetére

    Igen, ha nem lépi valaki túl a matelcsi-határt, akkor a 4 forint is tiszta mínusz (2 forint + ÁFA), mielőtt egyáltalán az üzemeltetéssel kapcsolatos kérdések egyáltalán felmerülnének. Nettó 1 forint 17 fillérből kell kifizetniük a nettó 1 forint 71 fillér végződtetési díjat.

    Szóval aki nem beszél többet 350 percnél, amiért bruttó 1400 forintot fizet, amiből lejön a 700+ÁFA=889 Ft különadó, és a hívások többségét hálózaton kívül bonyolítja, és mondjuk minden hívása hálózaton kívüli, akkor jön még hozzá bruttó 2,17 végződtetési díj * 350 = 760 forint, az csak ezzel a két tétellel 1649 forint költséget termel. És ebben nincs villanyszámla, a közös költségbe fizetett milliók hogy az antenna ott lehessen a háztetőn, a frekvenciaadó, a munkabér stb.

    Valahogy érdemes volna legalább családon belül kedvezményt adni a hívásokból, hogy hálózaton belülre tereljék a családon belüli kommunikációt, csökkentve a saját költségüket. A családon kívüli költségek úgyis hálózaton kívüliek lesznek, mert nagyon kevesen digimobiloznak még.

Új hozzászólás Aktív témák