- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Phausto
tag
Eléggé. Nekem is 2 napja haldoklik, de ezt többen is jelezték már, facebookon is láttam hogy panaszkodtak. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, már a robothang is bemondja hogy Miskolc, Tiszaújváros környékén kiesés van és türelmünket kérik, ezért nem is láttam értelmét a munkatársal beszélni. Voice chat bármilyen platformon használhatatlan, durva nagy pingek vannak kb. 10 mp-enként, valamint packet loss is előfordul elég gyakran nálam. Merem remélni hogy holnapra kezdenek valamit vele mert már kezd frusztráló lenni.
-
Dragon3000
nagyúr
Ha nem lenne rajta wifi, meg kevesebb lenne a lan, akkor se lenne sokkal kisebb az eszköz. Aaz ontnak mindenképp kell áramforrás, így nincs felesleges kábel, mert minimum táp, optika, lan kell, hogy legyen, ha mellette kell a telefon és tv is, akkor +2 kábel, ami eddig is volt, csak nem a lakáson belül csatlakozott egy eszközbe. Ha tudná az ac-s wifit, akkor se használnám router módban, mert korlátozott a beállítási lehetőségei user módban, így meg szarnak egy pofon, de akinek ezek nem kellenek, azoknak jó lehet routerként is.
-
cof
veterán
Még ha tudná is az 5 GHz-et, akkor sem lenne alkalmas mindennapi használatra. Legalábbis amit én kaptam ZTE F618. El vannak szeparálva egymástól a csatlakoztatott eszközök, így nem látod a másikat a belső hálózaton.
Más: Nincs valami lista a Digi által adott internethez szükséges eszközökről? Itt csak a TV-hez adott BOX-okról találtam felsorolást. [link]
-
Minden ONT hálózati áramról működő aktív eszköz. Még ha feltételezzük is, hogy kicserélik a kérésedre valami WiFi nélküli verzióra (amit erősen kétlek), legfeljebb antenna nem lesz rajta, de azt nem fogod megúszni, hogy 230V-ot biztosíts neki. Az optikát nem lehet passzív eszközzel ethernetre és koaxra alakítani.
-
Dragon3000
nagyúr
-
cof
veterán
Sajnos optikánál mindenképpen használni kell amit adnak eszközt, ha van saját routered, ha nincs. UPC-nél is kikerülhetetlen a saját eszközük, bár ott azért tudásban jobban állnak, DualBand Wifi, használható router funkció is van.
Majd írd meg, hogy mi lett a vége légyszíves. Mert én is kérnék kisebb eszközt ha lehetséges és van. Engem is rohadtul zavarni fog, hogy van egy másik router is a rendszerben antennákkal. Lecserélném egy kisebb dobozra (1 optika, 1 LAN, 1 F csatlakozó legyen rajta, meg az elkerülhetetlen DC csatlakozó aztán csókolom), ezt meg visszaadnám, hátha valakinek meg elég ennek a tudása.
Végül is találtam ilyen mini ONT+CATV-t, csak kérdés, hogy a Diginél van-e hasonló. Huawei HG8012H
Ilyesmi kellene, egyszerű mint a faék, és kicsit nagyobb mint egy cigarettás doboz.
-
cof
veterán
Értem mire gondolsz. Nekem egy ZTE F618-at adtak, de belső hálózat megosztásra alkalmatlan... Amúgy csak ezért kénytelen vagyok én is venni egy saját router-t, mert megfelelne az is amit ez tud.
Még azért imádkoztam, hogy ne így oldják meg, ez valami borzalom... [kép] [kép]
Azt nem tudom, hogy lehet-e kérni egyáltatlán másik eszközt, de én nem láttam náluk a kínálatban ilyen mini ONT-ot, amin koax is van.
Egy ilyen lenne királyság, csak mellé kellene még egy F aljzat a TV-nek. De nem, hogy a Diginél, de létezőt sem láttam ilyet sehol. [kép]
Külső eszközt viszont nem tudsz használni, csak amit a Digi ad. A 220-at nem úszod meg, az mindenhogyan kell, bármilyen eszközzel fogod majd megoldani.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- OLCSÓ MONITOROK
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest