- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
Zoli_1980 #100821 üzenetére
Mivel meg kell adnod a címed rendeléskor, ezért az adott címen eleve olyan áron adják telefonvonallal (amit nem kötelező használni) együtt. Telefon (második szolgáltatás) igénybevétele nélkül drágább, de még mindig nem annyira, mint Digi nélkül lenne.
Teljesen szabályos a területenként eltérő árazás, ezt mesteri szintre még a UPC emelte. Ma már a Vodafone/Telekom/Telenor is alkalmazza. -
Kekmen
senior tag
válasz
Zoli_1980 #100725 üzenetére
Valószínűleg azért működik sok embernek, mert a linkelt oldalt nézték (annak valóban 2022. februárjában jár le a tanúsítványa) és nem mentek tovább a [link] oldalra. Egyébként a tanúsítvány mindenkinek ugyan az, viszont a böngésző nem. Firefox-al meg tudom nyitni (kivételhez adás után) Edge-vel és Chrome-al viszont nem.
Summa summarum, nem digi hiba, én telekomos nettel és telenoros mobilnettel is néztem. -
Borisz76
nagyúr
válasz
Zoli_1980 #100715 üzenetére
Maga a weboldal nálam is bejön.
A webbroker belépés viszont hibára fut :
Az ön kapcsolata nem privát. ( Cert hiba )Nálam :
- Kiadás : Windows 10 Pro
- Verzió : 21H2
- Telepítés dátuma : 2020. 06. 17.
- Operációs rendszer buildszáma : 19044.1415
- Minőség : Windows Feature Experience Pack 120.2212.3920.0
- Google Chrome Verzió : 96.0.4664.110 (Hivatalos verzió) (64 bites)
- Windows saját víruskergetője.MOD :
Edge-vel is ugyanaz.
Woboldal bejön , Webbroker belépés Cert hiba.... -
válasz
Zoli_1980 #100717 üzenetére
Nálam megy a belépés rész is. Megy digis vezetékes nettel, digis mobilnettel, telekomos mobilnettel, vodafone-os mobilnettel, többféle böngészővel (ff, edge, opera, chrome). Mindig bejön, nem reklamál, nálad van valami gebasz.
Ja és a digis vezetékesnél google dns van beállítva. -
-
gedikart
aktív tag
válasz
Zoli_1980 #74667 üzenetére
Köszi. Azért érdekel, mert a házba szeretnénk Digi netet+tv-t, de pl jó lenne egy felmérés bekötés előtt (de ezt gondolom nem csinálnak. Érdekelne pl, hogy hol hoznák be a kábelt, stb.)
A ház nappalijában lenne a tv, és ha 2 eszközt adnak (router+tv-hez ami kell), és ezen felül még saját routert is ajánlott vennem... szóval nem szeretném megpakolni a nappalit 3 eszközzel+tápegységek. Sajna nincs kiépítve UTP, így wifin közlekedne az összes laptop. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Zoli_1980 #73717 üzenetére
nekünk ezt mondták.. az hogy ez a valóságban,hogy fog kinézni,azt csak a váltás után derül ki
amúgy nálunk is már hónapok óta ott az optika, de még mindig csak az fttb 500as net rendelhető még csak...
Brandynew nem a havi +200Ft miatt van a baj... hanem az, hogy listaáron 3100Ft a gigabites net,hanem az 500asoknak 3300ért akarnák számlázni
-
Libretom
aktív tag
válasz
Zoli_1980 #73661 üzenetére
Elvileg elég a 100-as nekem. Most Telekomos vagyok és rengeteget kínlódok a csapnivalóan instabil szolgáltatással. Sokszor nem hozza a garantált sávszélességet. Most mértem: 5 Mbit a feltöltés....
150 megabitre szerződtem, de örülök, ha megvan a 30-40. Ezért gondoltam optikai kábelesre, és nagyobb csomagra. Nem értek hozzá, de a váltástól stabilabb, egyenletesebb sávszélességet várok. Köszönöm a válaszodat, nagyon hasznos infókat adtál! 500-as lesz.
-
DonMaster
addikt
válasz
Zoli_1980 #73135 üzenetére
Abban az ertelemben nincs . diginel fttb nel ont a lepcsohazban kijon 1 ont port bemegy sw(gigas) be ahona. 4-8efi osztozik ez a tv nel is . a kulonbseg hogy ftth nal az ont port a lakasodban van igy n3m osztozol rajta szomszeddal. Es a tv ugyan igy. Ez a diginek aram szempontbol eri meg es az elofizetonek meg mert stabilabb es nem osztozik 1 ont porton a szomszedokkal. Bar utobinal(fttb) mehet a lanparty is akar xd.
-
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest