- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
Vendettahc #85451 üzenetére
A te routereden nem kell semmit állítani, ha pl. openvpn kiszolgálóhoz csatlakozol. Ez még nat és ipv6 mellett is működik. És még egyszer: Nincs olyan a Diginél, hogy egy ont-on nincs teljes értékű internet-kapcsolat, itt nincs szolgáltatói tűzfal, csak továbbítás. Csak az esetleges ipv6 vagy nat keverhet be, ezeket kell ellenőrizned és kérned publikus ipv4 címet ha nincs.
-
4Grider
félisten
válasz
Vendettahc #85449 üzenetére
Az ügyfélszolgálatnak nem feladata a te vpn-ed támogatása, mert a bridge módba tett szolgáltatói eszköz teljesen transzparens.
Gondolom az alap köröket már megfutottad, megnézted, hogy nem vagy-e nat mögött, stb. Ha ez után nem jutsz tovább, akkor fordulj vpn-es fórumhoz vagy szakemberhez támogatásért. -
DonMaster
addikt
válasz
Vendettahc #75671 üzenetére
ha mértél 910-et akkor teljesen rendben van. akkor mi is a probléma?
-
DonMaster
addikt
válasz
Vendettahc #75669 üzenetére
ont routermodban az ont végzi a betárcsázást.
ont bridge-modban saját pc/saját router végzi a betárcsázást, ha a gép kevés akkor pont ez látszik, hogy ont router modban hozta amiota bridge-ben van azota meg foss. mert a gép nem birja.
a sebesség és a ppope tárcsázást 1idöben lekezelni a maximum sebességgel,
a saját routered meg szerintem nincs HWNAT-ba rakva és amiatt nem birja , nem hiszem hogy egy 60e Ft-os rotuer ne tudná, a ppope+930mbits-et egyszerre , de nem kizárt megnézném mikor a 600-at méri mennyin pörög a router procija, ahogy a laptopodnál is a procija amikor a laptopoddal tárcsázol be és azon mérsz.
a noti egy 3.gen i5? ha igen akkor azért . 3.geni7 kell vagy 4.gen nél már i5 is jo vannak pc-s kivételek, de notinál ez nem kivétel. enynit bir a noti ppope-vel 3.gen i5-el.
-
DonMaster
addikt
válasz
Vendettahc #75667 üzenetére
ha mértél a notin 930-at routernélkül, ugy hogy az ont bridge-ben van és a noti tárcsáz, akkor mi a baj?
ha még bridge-ben mértél rajta ugy az teljesen más.
Noti tipus?
router szerintem birnia kell, HWNAT bevan kapcsolva? -
válasz
Vendettahc #75662 üzenetére
Bridge módba állítás előtt jött 940 is a saját routeren keresztül pluszba.
szerk: lehet a noti sem bírja kihajtani... Én egy Corei7-es notit láttam "megtérdelni", pedig nem is kellett tárcsáznia a PPPOE-val...
-
viktorhu
veterán
válasz
Vendettahc #75662 üzenetére
Milyen router?
-
válasz
Vendettahc #75660 üzenetére
Most ha közvetlen kapcsolódok az ont-re pppoe-val akkor is a plafon 600, tehát nem a saját router a ludas.
Pedig de. A PPPOE-s tárcsázás "zabálja" a router-t. Amikor modem módban volt az ONT, akkor a routered gyakorlatilag egy switch volt...
-
válasz
Vendettahc #75418 üzenetére
És elmondták, hogy még sokáig csak szájról-szájra terjedősen fogják bekötögetni, nem fogják hírdetni, de hogy miért, azt isten se tudja.
- emberhiány
- Digi mobil prioritásban van
stb. Persze ez kifogásnak jó, de nem menti fel őket... -
R3laX
addikt
válasz
Vendettahc #75302 üzenetére
Király, grat! Halad Dorog város. Hegyalján elvileg tesóméknál holnap mennek. Én nem tudom mikor kerülök sorra a városközpontban. Légvonalban 100m-re a Digi irodától. Utoljára ősz végét mondták, mert hogy lakótelep...(nem az, 2 emeletes társasház). Nem tudom mennyivel egyszerűbb mondjuk végigmászni családiházak padlásterében csótányként, mint felmenni pár lépcsőt, közben lerendezni 12 családot
, de mind1. Esetleg áttéríteni 1-2 szopós invitelest.
szerk.: Digi TV most is pixelesedik, szétesik időnként.
-
R3laX
addikt
válasz
Vendettahc #74370 üzenetére
Épp most akartam idejönni, hogy dögöljenek meg mind
. Megint kib@szott az Invitel ranked meccs közben. sdglkjmsdflkgskldrfghjmsedlrkhjkldserjmhklaserjmnhklawerjmhkljawerlkhjkawersjlkwhklée
-
R3laX
addikt
válasz
Vendettahc #74370 üzenetére
Undorító....
-
viktorhu
veterán
válasz
Vendettahc #73558 üzenetére
na most igaz, hogy 2017-es hozzászólásomat hoztad elő, de sajnos még mindig aktuális
azóta is dísznek van kint az optika a lépcsőházban, és nem lehet rendelni
-
R3laX
addikt
válasz
Vendettahc #70378 üzenetére
Aha
. Még az is lehet hogy a végén én is Telekomos leszek
-
varso
tag
válasz
Vendettahc #68111 üzenetére
Nálunk szeptember óta lóg az optika, de senki sem köthet rá, nálunk is a Telekom van még ami 50mbit/s netet ad csak! Egyébként nálatok volt már üzletkötő? Mert nálunk nem járt, de a városban kint van az összes digis reklám! Ajánlom kitölteni nektek ezt: [Digi igénybejelentő]
-
válasz
Vendettahc #64544 üzenetére
Még jó hogy a múltkor megírtam, mikor várható az átkötés
-
DonMaster
addikt
válasz
Vendettahc #64544 üzenetére
türelem van hogy 1év is de van mikor rövidebb idő
-
válasz
Vendettahc #64081 üzenetére
Írtam erről pár héttel ezelőtt. Frankón kiépítettek már mindent, és szeptember vége-október elején fog megtörténni az átállás, elvileg a csekk mellett lesznek erről szórólapok-tájékoztatók.
Legalábbis ezt mondta nekem a digis hölgy a boltban, ennyi információjuk volt kb ~2 hete. -
4Grider
félisten
válasz
Vendettahc #64081 üzenetére
Nálunk másfél hónap volt, volt ahol pedig egy éve húzták, és még mindig semmi...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest