- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #68545 üzenetére
Szinte már sajnállak.
Egyébként tényleg megmosolyogtató, hogy akármi történik FTTH-n, rögtön kivetíted magadra, hogy te mit érzékelsz ebből és mit nem. Az ügyfelek többsége FTTH-n van, előbb-utóbb mindenki átkerül és élvezheti ennek az előnyeit. A panelosok nyugodtan örülhetnek annak, hogy majd 10 évvel mindenki más előtt kezdhették el használni a Digi szolgáltatását, ami az első pillanattól kevzde sokkal olcsóbb és gyorsabb volt.
-
TeeJay
félisten
válasz
TeeJay #68486 üzenetére
olyan mintha mi 19. kerületen keresztül kapnánk a netet aztán az az xr01.budapest.digicable.hu lehet hogy tényleg 10. kerületet jelentene
traceroute to bix.hu (193.239.149.210), 30 hops max, 38 byte packets
1 10.0.0.1 (10.0.0.1) 0.653 ms 1.006 ms 0.338 ms
2 * * *
3 et-9.dr02.xix.digicable.hu (78.131.3.54) 1.431 ms 1.941 ms 1.885 ms
4 xe-7-2-1.cr02.budapest.digicable.hu (78.131.4.136) 1.901 ms
ae-10.cr01.budapest.digicable.hu (78.131.4.134) 2.060 ms
xe-7-2-1.cr02.budapest.digicable.hu (78.131.4.136) 12.710 ms
5 94.21.3.173 (94.21.3.173) 6.058 ms
te-0-0-0-2.xr01.budapest.digicable.hu (94.21.3.69) 1.401 ms
te-0-3-0-1.xr01.budapest.digicable.hu (78.131.3.113) 2.024 ms
6 * * te-1-229.deninet.hu (217.113.61.229) 2.117 ms
7 deninet.iszt.hu (217.113.61.234) 3.239 ms 2.972 ms 2.061 ms
8 bix.hu (193.239.149.210) 1.553 ms 1.472 ms 1.831 ms -
dchard
veterán
válasz
TeeJay #68484 üzenetére
Tekintve, hogy egy "fejállomásra" (nevezzünk inkább központnak, GPON-nál nincs fejállomás), akár több komplett kerület is csatlakozhat (12, 2, Solymár, Nagykovácsi biztosan egy helyről mennek), simán előfordulhat több kerületet/települést érintő kiesés.
És nem, a redudnancia nem azt jelenti (ebben az esetben), hogy minden megy tovább mint ha mi sem történt volna. A DIGI OLT-i több irányból szinte biztosan nem bekötöttek, a redundnacia abban áll, hogy Nx10giga össze van aggregálva LACP-vel, és ha valamelyik kiesik (jellemzően port hiba miatt), akkor a maradék - némi kapacitás vesztés árán - elviszi. De ha kihúzza a markoló a kábelt a földből, akkor annyi volt. Nem tartom valószínűnek, hogy van geo-redundáns optikája a DIGI-nek, főleg nem minden OLT-hez.
Arról nem beszélve, hogy bár a GPON alkalmas akár port szintű redundanciára is, ezt a valóságban szinte senki nem használja, mert drága. Maga az OLT sem teljesen redundáns, például port vagy komplett kártya simán kieshet, a vezérlés a nagyobb OLT-knél általában két kártyán fut, a tápsínek is redundánsak. De ez messze nem jelenti a komplett rendszer redundanciáját.
Azért érdekes lenne megtudni ennek a kiesésnek a pontos műszaki okait, mert egyelőre csak találgatásokat hallottunk.
-
törölt tag
válasz
TeeJay #68478 üzenetére
Nem tudom mit cseréltek.
Lehet, hogy csak az elektromos betáp maradt a régi, de nem lehetett kis munka, ha eleve 25 órásra tervezték.Redundancia minden rendszerben van, de nem teljes körű. Ráadásul az Internet esetén, ha valahol kiesik egy nagy csomópont a forgalom átterelődik és máshol is túlterhelést/lassulást okozhat.
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #68360 üzenetére
melyik másiknál nem adnak modem eszközt?
Proci85
egyedül fttb-s digi-nél nincs eszköz csak netnél.
de ftth-nál van, ahogy minden másik szolgáltatonál már több mint 20éve modem adsl modem isdn modem 56kpbs modem, és a többi most a digi ont bridge-ben ugy szint modem,más részröl ez az 5-10w etetés is vicc, mikrotik menynit eszik? a normál rack-es méretü mikrotik nem egy mezei soho szir szar .
környezet védelmi szempontbol másik szolgáltatonál 1eszköz net 1eszköz tv-nként.
digi 1eszköz net 1 eszköz tv nincs több. ráadásul stb kicsit többet is eszik mint egy bridge-es ont vagy catv nod.-al együtt tudnak enni. nah meg havi mennyi is 400ft 2kilo kenyér árárol van szó aki mikrotik-et vesz ami nem 1-2e ft-os router sw annak az megsem kotyan. -
-
Core2duo6600
veterán
válasz
TeeJay #68339 üzenetére
Nálam ilyen, szintén 18 ker.
Tracing route to bix.hu [193.239.149.210]
over a maximum of 30 hops:1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.254
2 1 ms <1 ms 1 ms 10.0.0.1
3 * * * Request timed out.
4 2 ms 2 ms 2 ms et-9.dr02.xix.digicable.hu [78.131.3.54]
5 * 28 ms 40 ms xe-7-2-1.cr02.budapest.digicable.hu [78.131.4.136]
6 28 ms 29 ms 29 ms te-0-2-0-4.xr01.budapest.digicable.hu [94.21.3.89]
7 1 ms 1 ms 1 ms te-1-229.deninet.hu [217.113.61.229]
8 2 ms 2 ms 2 ms deninet.iszt.hu [217.113.61.234]
9 27 ms 28 ms 28 ms bix.hu [193.239.149.210]Trace complete.
-
TeeJay
félisten
válasz
TeeJay #68338 üzenetére
traceroute to bix.hu (193.239.149.210), 30 hops max, 38 byte packets
1 10.0.0.1 (10.0.0.1) 1.350 ms 1.800 ms 0.529 ms
2 * * *
3 et-9.dr02.xix.digicable.hu (78.131.3.54) 3.959 ms 1.065 ms 1.956 ms
4 xe-7-2-1.cr02.budapest.digicable.hu (78.131.4.136) 34.191 ms 28.427 ms 28.155 ms
5 te-0-0-0-5.xr01.budapest.digicable.hu (94.21.3.93) 28.910 ms 28.150 ms 94.21.3.179 (94.21.3.179) 28.486 ms
6 * te-1-229.deninet.hu (217.113.61.229) 1.869 ms 1.902 ms
7 deninet.iszt.hu (217.113.61.234) 2.141 ms 2.174 ms 8.478 ms
8 bix.hu (193.239.149.210) 1.537 ms 1.630 ms 1.607 msolyan mintha a DIGI xe-7-2-1-től romlana le a válaszidő de nagyon
packet loss is van pingeléskor és a sebesség 5megabit nincs
mi a fene lehet ez?
19. kerületi fejállomásig minden frankó utána meg botrányos -
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #68068 üzenetére
killer lan lekorlátozta valszeg nem magas priorban van hanem kevesebben igy a qbit is kevesebbel tölt ennyi, ne komplikáld túl.
anno nekem is volt ilyen rájöttem és örültem hogy akkor 125-el is simán jött a cucc.
most meg várok a Digis szerelöre hogy végre dolgozzon, már több mint 40napja. -
Genius007
őstag
válasz
TeeJay #68068 üzenetére
Ha figyelmesen elolvasod azt amit irtam feljebb, akkor láthatod, hogy weben, és steamben tökéletesen jön a 100mb/s. Plusz azt is irtam, hogy Windows ujrahuzás előtt is tökéletesen ment, szóval a "nem birja a gépem, hdd-m" opciót kizárhatjuk azt hiszem, (főleg hogy csak 1Tb 3200/2300 ssd van a gépembe)
-
válasz
TeeJay #67679 üzenetére
Add meg a LAN -> DHCP Server -> DNS and WINS Server Setting -> DNS Server mezőbe, így a DNS lekérdezések nem kliens -> router -> DNS szerver -> router -> kliens utat fognak bejárni, hanem csak kliens -> DNS szerver -> kliens utat. Pontosabban a csomagok útja változatlan, de így a router csak továbbítja azokat, és nem fog vele bíbelődni annak a saját belső DNS szervere is. Elvileg ezzel időt is nyersz. [kép]
Hátránya, hogy ha jól tudom az ASUS gyári fw-ben csak egy DNS szervert tudsz megadni.
szerk.:
Az érvénybe lépéshez persze kell majd egy hálózati kábel ki/be, ezután a Windows IP konfigban közvetlen kell megkapja a kliens a DNS címeket. -
dchard
veterán
válasz
TeeJay #67305 üzenetére
Érdekes, hogy az elmúlt 100 hozzászólás alapján mindenki pontosan érit, hogy mit jelent az, ha valaki túlhasználja a szolgáltatást, csak az nem akarja érteni aki túlhasználja. Persze az élet számtalan területén megfigyelhető, hogy az emberek játsszák a hülyét, ha éppen érdekük fűződik ahhoz, hogy ne értsenek valamit.
Többedszerre írod le, hogy fizessen kevesebbet aki kevesebbet használja, Ilyen opció nincsen, mert a hálózatot adott számú előfizetőre méretezték, és a havidíjból ítélve ez inkább a 60-hoz, mint a 30-hoz van közel portonként. Ha ők kevesebbet fizetnek, te többet fogsz. És a forgalmad alapján nem kevéssel kéne többet fizetned.
A kérdés helyesen feltéve így szól: mennyivel nagyobb havidíjat ér meg neked ez az E-pénisz növelés, hogy egy akrámilyen torrent oldalon hanyadik vagy a sorban? Mert ugye erről van itt szó. Mondjuk egy 20-ast hajlandó lennél kifizetni érte? 30-at?
"Vagy tegyenek p2p-re csúcsidőben limitet és kész"
Ezt nem lehet megoldani műszakilag, a UPC-nek sem sikerült sokkal sokkal több pénzért. Ha korlát lesz, az az egész előfizetésedet fogja érinteni mondjuk adott havi forgalom fölött levégnak 300/50-re fixen, napszaktól függetlenül a hónap végéig, mert így olcsó és egyszerű megoldani. És persze minden lassab lesz, nem csak a torrent. A forgalom típusa amúgy sem érdekli a szolgáltatót, neki olyan mindegy hog stream-ből, ftp-ből, Gdrive-ra másolgatásból vagy torrentből jön össze az a mennyiség amit elforgalmazol.
-
viktorhu
veterán
válasz
TeeJay #67303 üzenetére
Ez most már borzasztóan erőltetett, mármint a névleges sebességet felszorozni a rendelkezésre álló idővel. Senki nem internetezik 7/24-ben, csak aki szervert üzemeltet - ami ugye visszaélés a lakossági csomaggal.
Ha megnézel egy filmet, letöltesz valamit, amire szükséged van, feltöltöd a munkádat a szerverre, akkor nem az időt fogod szorozgatni, hanem megcsinálod, amire szükséged van. Vagyis használod, és nem visszaélsz vele.
-
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #67287 üzenetére
Vicces, hogy azt gondolod, ha 6-7 ezret fizetnél akkor megfizetnéd az általad elhasznált (inkább elpacsált) szolgáltatás ellenértékét. Neked vagy üzleti előfizetésben kéne lenned, vagy adatcenterben szervert bérelni. Egyik sem 6-7 ezer Forint. Ha csak 32-es osztással számolok , és nem számolom az átviteltechnikai kapacitás árát, akkor az jön ki, hogy te az átlag 37megabit helyett folyamatosan 200-at tolsz felfelé, tehát minimum 5-ször annyit kéne fizetned, és még így is csak a last mile-t fizetnéd meg. Ha a garantált 50megabitből indulok ki, akkor is 4-szer annyit. 64-es osztással számolva meg 10-szer annyit. Ekkor fizetnéd meg a valódi költségét, amire persze nem lennél hajlandó.
A szolgáltatást ilyen módon túlhasználóknak ez baromi jó, hiszen mások fizetik ki helyettük az extra költséget. Ugyanez volt az általány díjas vízzel is, aztán érdemes megnézni, hogy mi lett a vége.
A helyzetet egyáltalán nem a DIGI idézte elő, de tény, hogy nekik kell majd megoldani. Maradjunk annyiban, hogy közelről ismerve ezeknek a cégeknek a lelki világát, csak reménykedhetünk benne, hogy ha erre sor kerül, az majd egy kulturált és arányos megoldás lesz. Az elmúlt 10 év hasonló példái persze nem ilyen jövőt vetítenek előre.
-
mzso
veterán
válasz
TeeJay #67170 üzenetére
Gondolom a google DNS is külföldi.
Már kezdtem azt hinni, hogy az ONT-vel van a baj. De legalább megnyugodhatok, hogy nem kell visszaküldözgetni...
Egyébként fura, hogy egy ONT újraindítás helyrehozza (bár most kettő kellett). Korábban is volt ilyen és akkor is újraindítás után minden normálisan ment.
-
MasterMark
titán
válasz
TeeJay #67168 üzenetére
Fogja a tűzfal. Klienseknek osztod, vagy a routeren keresztül megy?
Cloudflare DNS-el nincs ilyen gond.
-
Kroni1
veterán
válasz
TeeJay #67145 üzenetére
Értem, erre így nem kérdeztem rá. Viszont elmondták mit hoztak mit nem és megkérdezték hogy biztosan akarom-e a szolgáltatást.. Kiderült azért, mert STB-ből meg kártyából olyan hiányuk van egy ideje, hogy anélkül csomóan visszamondták a telepítést. Nekem szerencsére nem kellett CI kártya és a settopbox-októl is irtózom.
-
Kroni1
veterán
válasz
TeeJay #67141 üzenetére
Szigetszentmiklós és Csepel határa, a dunaparttól nem messze az üdülősornál.
Azt mondták, hogy ők azzal dolgoznak amit kapnak, most ilyet kaptak, pedig telón is még 2 eszközt emlegettek.. Azt nem tudom mennyire van köze a helyszínhez, szerintem nem attól függ.
szaboi6512: Sőt, Bridge módban is működik 3db Gbit port a 4ből, csak az utolsó reserved... állítólag.
-
-
Kroni1
veterán
válasz
TeeJay #66927 üzenetére
Szerintem meg pont hogy nem felesleges:
- jót tesz a lelkemnek
- a szomszédokénál talán több hatása van rám annak, amivel egy házon belül lakom
- nálunk 2 mobil van a háztartásban, éjjelre azokat is kikapcsoljuk, még véletlenül se visszük be a hálóba.
- Az AC66U B1 bekapcsolt wifivel 11W-al fűti a környezetét, kikapcsolt wifivel a fűtőértéke csak 6-7W, tehát majdnem fele annyi, ami biztosan nem árt neki."felesleges ki be kapcsolgatni rajta a wifit, nem arra lett tervezve" - mondjuk akkor már csak azt nem értem, hogy ezt az időzítő funkciót a router menüjébe miért rakták bele az ASUS mérnökei. Mindenesetre egyszer beállítani kb 20 másodpercet vesz el az életemből, de azért ki fogom bírni.
Az ablakra nem teszek alufóliát, mert azért imádok veszélyesen élni! Viszont ha elhagyom a lakást azt csakis a gondolatolvasó ufók ellen védő alucsákómban teszem!
-
-
-
-
eisento
addikt
válasz
TeeJay #66641 üzenetére
hat akkor nem tudom mi van eddig fftb volt nalam 2 honapja ftth, fttb-nel 750mindig megvolt az volt a minimum ftth-n meg epphogy eleri az 500-at ejszaka megy fel 670-720-ra en azthittem hogy az fttb-s sebessegem meglesz mindig. mikor atkotottek tudtam merni egy 860-at azota se.... feltoltes az jo. raadasul miota ftth van sokszor felkelek reggel net meg nuku... irja hogy az archer c7, hogy wan port nincs bedugva... jo kimegyek a huawei szutyokhoz utp kihuz visszadug utana jo.... ma is ugyanez volt reggel. lehet hogy veszek cat6 utp-t es a regi cat5-e kabelt megszuntetem es huzok be ujat cat6-ot.
-
CirrMee
addikt
válasz
TeeJay #66641 üzenetére
most jelenleg FTTB-n legtöbb helyen nincs mindenkinek lehetőség 1000-es netre így még elbírja a rendszer, de pl a feltöltés az sok helyen túl van terhelve mert túl sok felé osztják az ONT-re eső sávot
Nálunk szó sem volt ilyesmiről.
Felmérés címen ültek pár napig a dolgon, majd közölték, hogy technikai akadálya nincs az ezresnek. 500 -asról ugrottunk 1000 -esre, de már az első naptól fogva képtelen volt erre a tempóra - éjjel kettőig. Pár órán keresztül akkor karcolta a 900 -as értéket, majd gyorsan esett is vissza, reggel 6 -kor beállt az 550 -es értékre. Következő hónapban repült is vissza az 500 -as csomag, az is lefut 550 -es körüli értékkel. -
-
-
válasz
TeeJay #66533 üzenetére
Én még várok ezekkel, nem kapkodom el, bízom benne, hogy kivételes eset volt, és nem lesz rendszeres. Egyébként "Keep Alive" módban használtam mindig is, és marad is így.
-
válasz
TeeJay #66474 üzenetére
Minden szerveren ez megy. Telefonos ember hívott, persze náluk minden rendben, de kijönni nem tudott mert dolgoztam. Azt sem tudta megmondani mikor kérvényeztem a sávszél bővítést, bár ez nem az ő hibája. Azt mondta a sávszélességet állítja de az sem sikerült. Na most már szerzek egy laptopot és kipróbálom router nélkül. Az tuti, hogy a gépet nem bontom le.
-
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #66465 üzenetére
Szintén google DNS, semmi gáz nincsen sem az oldalakkal, sem a külföldi VPN szerver elérésemmel.
Ami azt illeti, lassan 5 éve használok google DNS-t az éppen aktuális szolgáltatói helyett és soha egyetlen egyszer sem volt névfeloldással kapcsolatos problémám. Ennek oka valószínűleg a google DNS elosztott architektúrájában keresendő.
-
-
-
bb71
őstag
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #66381 üzenetére
Ez nem használat, hanem pocsékolás. Mégohzzá brutális mértékben, teljesen értelmetlenül. Az ilyen figurák miatt gondlkodnak folyamatosan a szolgáltatók a korlátlanság megszüntetésén... Ha azt hiszed, hogy GPON-on nem nézik, hogy ki mennyit forgalmaz, súlyos tévedés. És amikor kimutatják, hogy 2-3 ilyen elmebeteg forgalmaz el annyit, mint az egész kerület, akkor fog az megtörténni, mint a hipernettel. De mondok még egy érdekes adatot: emlékszel még a Vodafone korlátlan mobilnetére 3G-n, aminél csak annyi megkötés volt, hogy nem lehet fájlcserélni? Nos volt olyan, aki a 7.2megabites maximális kapacitású hálózaton egy hónapban közel egy terát össze FTP-zet. Meg is szüntették azt a csomagot is.
És nyilvánvaló az is, hogy aki ezt csinálja, az más kárára teszi, hiszen az előfizetési díjában sehol meg nem fizeti annak a valódi költségét, hogy napi 24 órában kimaxolja az uplinket.
-
so_ha
senior tag
válasz
TeeJay #66316 üzenetére
Nem feltétlenül a saját eszközön volt/van a hangsúly.
A lakás minimál stílusban lett felújítva 8 éve, a tv a falon saját tervezésű konzolon, illetve minden kábel a falban. Ha jön az optika, akkor a legcélszerűbb a tv alá tennem az ONT készüléket (minden szempontot figyelembe véve), és próbálok minél több kanócot most is elrejteni. Egy 3 eszközös "kiállítás a szem előtt" számomra kiábrándító lenne, és akkor már szerettem volna a kellemest a hasznossal összekötni, és így lehetett volna több GE port + jobb Wifi, és mindez egy készülékben ... de már múlt idő, így jöhet az újra tervezés. -
válasz
TeeJay #66316 üzenetére
Gondolom nem akar/tud 3 eszközt berakni az ajtó (vagy akármi) fölé. Ha most ki is veszem a watt meg a többit, akkor is 3x annyi helyet fog a 3 eszköz + 3 konnektort fog le...
Nálunk anyámék lakásába lett telepítve a buli (spejz), de már a két eszköz (a 2 konnektorral) is alig ment be. A saját router már nálam van, és az így csak AP+gigás switch funkciót látja el.
EZ azért elég igényes megoldás. (Gondolom FTTB.)
-
so_ha
senior tag
válasz
TeeJay #66302 üzenetére
Számomra logikus volt (lett volna), hogy nem akarok 3 eszközt, pláne úgy, hogy most routerem sincs. Ha ki akarom használni az optika miatti átalakítást, akkor már lehetne több GE port, valamint combosabb Wifi, és mindezt úgy lehetett volna, hogy veszek egy jobb ONT készüléket egy "sima" router helyett ... ha az a volna ott nem volna. Mertem "nagyot álmodni" ... aztán felébredtem (pedig a saját költségemre "álmodoztam"). Ha valaha lehetne több opcióból választani a Digi-nél, akkor biztos, hogy az elsők között lennék.
-
b.lajos
tag
-
Flashget
félisten
válasz
TeeJay #66174 üzenetére
Most hasít 280-al
persze, hogy nem...hiába jönnek proci mérettel meg TP Link routerrel nem fogják fel, hogy a kanóc egyből gépbe megy kiiktatva mindent és ennyit mérek.
Este már routeren keresztül is használhatatlan volt wifin a fb pl. hétfőn kijönnek és felderitik hol a hiba..ha nálam bukok 2500 pénzt, de kizart, hogy pl az asztali pc lenne a rossz mert akkor 3 másik eszköz is rossz lett hirtelen.. -
válasz
TeeJay #66108 üzenetére
Tegnap már alig volt néhány helyen szakadás.
Flashget: Vannak területek, ahol már jó ideje nincs meg az a gigabit közeli sebesség, ami régen még adott volt - ráadásul néhol már nem csak csúcsidőben lassul be, hanem szinte állandóan -, de azzal még megbékél az ember, ha amúgy nincs probléma, nem szakad...stb.
-
válasz
TeeJay #66089 üzenetére
Sokan nem veszik észre, mert ez valóban használati mód függvénye is, de vannak olyan esetek, amikor megszakad a videohívás és hasonlók, akkor már nem hagyják figyelmen kívül, pláne a sokadik alkalomnál.
Megmutattam az érintetteknek, hogy hol kell nézni és mit küldjenek át nekem, így már távolról, telefonon is tudok mit mondani nekik.
Ketten már átküldték, az elmúlt 24 órában már jobb volt a helyzet, mint korábban, de még mindig volt szakadás.qqcqqc: Vegyes, van benne mindenféle csomag.
-
válasz
TeeJay #66059 üzenetére
Az elmúlt egy hétben túl sok DIGI előfizető hívott fel adott probléma miatt ahhoz, hogy azt gyanítsam, mindenkinél egyszerre hibásodott meg a router - amiket korábban én tettem ki és/vagy konfiguráltam be nekik -, ráadásul eltérő gyártósak is, így még azt sem mondhatom, csak az Asus lehetne a hiba forrása - ha a router lenne az.
Furcsa, hogy jó ideje ment mindenhol probléma nélkül a szolgáltatás adott routerekkel, aztán egyik pillanatról a másikra, sok helyen azonos hiba adódik és bár még nem jutottam el mindenkihez a fentiek közül, de egyik helyen sem a routerrel van gond, hanem a DIGI szolgáltatásával.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vicces képek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest