- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
adika4444
addikt
+1
DriverPackSolution, családi fotók egy cloud szeróról, biztonsági mentés, meg ilyen-olyan brutál méretű játék akár próbaverziója is amit le kell tölteni.
(#39794) bodom87:
Az Invitel többféle technológián szolgáltat, a UPC meg megy oda ahol DIGI van aztán csodálkozik hogy a 75 éves idős nagyszülőkön kívül más nem köt, és ő is felmondja miután az unoka felvilágosítja mi meg hogyan van 14 napon belül. -
J.J. András
őstag
az lehet, hogy a 6÷4 Tunneling nevű opció ??
itt látható az a WAN opció az IPv4 és IPv6 módok mellett - ráadásul van Dual Stack mód isA VPN-es router tudja az IPv6-ot jelenleg is, szerintem ....
Mi lehet akkor a bajom ??? Tudnál picit segíteni ?
Köszönettel: András
-
radi8tor
MODERÁTOR
PPPoEv6 kapcsolatot kell hozzá beállítani? Most láttam a routerben, hogy IPv6-nak külön beállítások vannak.
Meg ott van "Get IPv6 Address Way" is:
Get non-temporary IPv6 address - Get a non-temporary IPv6 address by DHCPv6 from the ISP.
Get IPv6 prefix delegation - Get a prefix delegation IPv6 address by DHCPv6 from the ISP, and the clients in LAN create IPv6 address with the delegation.
Use IP address specified by ISP - Input a static IPv6 address from the ISP. -
lajos0001
tag
Köszönöm, slug, nálam korrektül működik a leírásod szerint!
Pest, VI. ker., Asus RT-AC68U, firmware version 3.0.0.4.378_4585 (vagyis nem a legfrissebb), ipv6 tűzfal bekapcsolva, a VPN-es opciót nem is engedélyeztem, de így is 10/10.
Extra info xp usereknek: ahhoz, hogy xp alatt is működjön, kell installálni az ipv6 protokollt (mert defaultban nincs installálva; az xp telepítőlemeze NEM kell ehhez külön). Ennek módja: Helyi kapcsolat - Állapot - Tulajdonságok - Telepítés - Protokoll - Hozzáadás - Microsoft - ipv6 - OK... majd pc reboot, ezután meg fog jelenni az ipv6 protokoll a helyi kapcsolat tulajdonságainál. Az ipv6 protokollra klikkelve: a tulajdonságai itt ki vannak szürkítve, de xp-nél ez itt normális. Működni fog, mert a router osztja a hálókártyának a címet (a fenti routerbeállítások után).
Nem tudom, hogy windows 7-ben alapban fel van-e telepítve a ipv6 protokoll. Ha valami miatt nincs, valószínűleg hasonlóan kell feltenni (de ezt nem ismerem).
-
wwenigma
Jómunkásember
1043ND v3 , pontosabban v2 -> v3-ra flashelve. Akkor 4300-nál lesz egy kör supporton mégis. Syslog mit mond?
FF23: jólvan vegyélvissza kérlek. DIGI volt a hibas megis, el kell ismerni. Nincs olyan hogy stabilizalodik magatol, egyszer kell jol beallitani... Ha nem futjuk ezeket a köröket nem oldodik meg.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Szia!
Ez igy inkompatibilis beallitas.
83 1st day 00:02:03 PPP INFO sent [LCP ProtRej]
82 1st day 00:02:03 PPP INFO rcvd [IPV6CP ConfReq local Peer Ipv6 Address = fe80::18cb:4615:6a9a:d9ad]WAN connection type-nál allithato hogy DHCPv6 / PPPoEv6 (shared, nem kene ujra belogolnia de megis beakar...) DHCPv6-nal meg visszakuld egyProtRej csomagot, gondolom elutasitja amit a Digis eszköz felkinal mivel vagy PPPoE vagy DHCP a WAN, a kettő mixe nem megy. A Lan setupig el sem jutunk mert a WAN felol mar eldobja a router.
Miert nem lehet ugy megcsinalni ahogy mukodik romaniaban, akkor nem kene szivnunk vele.
-
Varszegig
veterán
-
slug
senior tag
-
Mit mondasz le? Kb. semmi értelme nincsen annak amit írtál. Aki az adott tartományból kap IP-t, az a dupla NAT áldozata, ezt lehet direkt csinálni a szolgáltató részéről, hogy IP címeket spóroljon de nagyon rossz gyakorlat. Ha direkt csinálnák mindenhol ilyen IP-t kapnának a népek, ergo, elkonfigolták a portot az eszközön.
-
wwenigma
Jómunkásember
Razzuk gatyaba. De bizony belsohalozatos, NAT-olt, kintrol nem elerheto. Mindegy minek becézed.
Szerintem senkit nem erdekel a technikai leirasa a lenyeg azon van, hogy nem elerheto kintrol.
fujifilm1: Igazabol heti bontas van a Diginél, akkor frissit a router igy nem tudom megmondani.
-
Véleményem
újonc
Bp. XV. kerületben megy rendesen, néha kb havonta 1 alkalommal kiakad a Digi Switch akkor bejelentjük és újraindírtják ezt utánna megint megy.
Régebben Basenet 40/20-as volt, amit most emeltek változatlan havídíj mellett 100/50-re, ami most jelenleg ennyit tud:
A ruter ami van itt az egy "DLink DIR-600"-as, ez csak max 100 Mbit/Sec -et tud vezetékesen.
Ami a gondom volt az, hogy a gépekben 100 Mbit/Sec-es duplex hálókáryta van ezek helyeet most vettem GigaBites RTL hálókártyát és egy "DLink GO-SW-5G" 5 port-os GigaBite Switch-et, mert amikor az egyik gépen töltök le 30 fájlt 92-98 Mbit/Sec sebességgel, akkor a két gép közötti kapcsolatra már nem marad sávszélesség. Most így a GigaBites RTL hálókártyákopn és a GigaBites Switch-nél még marad bőven a letöltsénél sávszálésség a két kép között, a Switch csatlakozik majd rá a ruterre, és a két gép a Gigás kártyákkal a Gigás Switch-re.
-
BoSSanCS
aktív tag
Én meg leírtam, hogy ez miért nem arról szól, amit te írtál
A régi topic a dmcc topicja volt meg a debrecenieké, tök értelmetlen volt bezáratni, ott legalább már összegyűlt a debreceni társaság, most meg lesz ez a maszlag topic az összes embernek. Mintha nem fért volna el 3 digi topic egymás mellett, nc.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest