Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
Na, egy hatalmas piros pont
a diginek kb: ma dél óta nem volt net és telefon nálunk (szhbattán), 20.58-kor telefonáltam az ügyfélszolgálatnak szokásos egyen szöveg (nem piszkáltuk-e a kábeleket?), de kiderítette, hogy a "lépcsőházi eszköz" nem válaszol azt mondja 72 órán belül megjavítják kezdtem szomorkodni, erre 21.25-kor valaki csenget épp csodálkoztam, hogy ki a fene lehet ilyen későn, erre válaszol a digitől jöttem hibajelentés miatt, lement visszakapcsolta a "lépcsőházi eszközt" utána vissza a lakáshoz megkérdezi működik-e minden, mondom neki oké.
Mindezt ugye vasárnap este 27 perc alatt ennyi idő alatt egy pizzát sem hoznak házhoz.Hab a tortán torrent up sebesség helyre jött (kb:2hete) 2MB/s-ről vissza ált a szokásos 3.1MB/s-re.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parfüm topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a diginek kb: ma dél óta nem volt net és telefon nálunk (szhbattán), 20.58-kor telefonáltam az ügyfélszolgálatnak szokásos egyen szöveg (nem piszkáltuk-e a kábeleket?), de kiderítette, hogy a "lépcsőházi eszköz" nem válaszol azt mondja 72 órán belül megjavítják kezdtem szomorkodni, erre 21.25-kor valaki csenget épp csodálkoztam, hogy ki a fene lehet ilyen későn, erre válaszol a digitől jöttem hibajelentés miatt, lement visszakapcsolta a "lépcsőházi eszközt" utána vissza a lakáshoz megkérdezi működik-e minden, mondom neki oké.