-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stan648
tag
válasz Diabo6 #78298 üzenetére
Lehet, hogy a routerben be kellene kapcsolni a hardveres nat-ot. Nekem az nélkül 300/300 a csúcs tempó ASUS RT-N18U routerrel. De azt bekapcsolva Windows 10 storeos speedtest ami leg jobban mér, gyakran 940/330-at mér. Amit telefonoddal mérsz az nem rossz, telefon típustól függ. Vidéken a környéken csak adig pár másik wifi van 2,4ghz-en. Nekem is ugyan annyi a max mint neked. Ez esetben egy XIAOMI REDMI 4A a telefon ami csak 2,4ghz N wifit ismer. De ha ac-ről van szó akkor viszont tényleg kevés főleg ha az ac mellé 2x2 is ismer a telefon, de azok csúcs készülékek. A legjobb mérés win10 speedtestből mérsz digi szerverre az dobja a legmagasabb értéket.
[ Szerkesztve ]
7600X + A620 + 32GB DDR5 + 4060 Ti 8GB
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Diabo6 #78293 üzenetére
Wifin annyi lesz belőle amennyit az eszkozeid és a vezetéknélküli hálózati környezeted megenged.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Diabo6
senior tag
válasz sfdrakex #78290 üzenetére
Jogos 😃 Már meg is rendeltem. Elvileg azon lesz 3 db 1000es csatlakozási lehetőség. Az úgy működőképes, ha a digi modemből az 1000est kötöm rá az új routerre, és ugyanabból a routerből vezetékkel az asztali gépet? Elvileg így 1000es net lesz a pc-n és a wifin is. Vagy tévedek?
Köszönöm a segítséget -
Diabo6
senior tag
Sziasztok! Digi előfizetésem van. Elvileg 1000es nettel. De azt hallottam, hogy a modem router nem tudja wifin ezt megosztani és vegyek külön routert. Milyet keressek? Tudtok ajánlani valamit?
Jelenleg mobilon ilyen sebességem van: download 55,9 mb/sec, upload 47,06.
Ez elég erősnek mondható? -
Stan648
tag
Azthiszem sikerült megoldanom ASUS RT-N18U routeren nagyából az ipv6 tűzfal szabályt.
A lényeg, hogy stateful-ba kell állítani és akkor az utolsó 4 tag úgy néz ki "0000:0000:0000:1512" ezt osztotta a router dhcp persze fixálni nem lehet.
Tűzfal szabályban meg így kell megadni: "::0000:0000:0000:1512/::ffff:ffff:ffff:ffff" elfogadja működik port nyitva, dynamikus rész kivágva így csak a dhcp által osztott rész szerepel benne. De egyenlőre a dhcp-t nem lehet statikusra beállítani. Habár ipv4 mellett sem változott csak, legfeljebb akkor ha a tartomány van piszkálva.7600X + A620 + 32GB DDR5 + 4060 Ti 8GB
-
T 1000
aktív tag
válasz Intruder2k5 #78283 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz T 1000 #78282 üzenetére
Üdv!
Elvileg mindegy, le kéne kezelniük mindkettőt, gyakorlatilag inkább egyenessel kösd össze. Több módon is össze lehet kötni a saját routert az ONT-al, én leginkább azt javaslom, hogy a DIGI üfsz-el az ONT-t rakasd át bridge módba, és a saját routereden állítsd be a PPPoE kapcsolatot. Persze ez csak akkor járható út, ha a saját routered képes lekezelni a Gbit-es PPPoE kapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
A Digi által adott Huawei kütyüre rá szeretném kötni a saját TP-link routerem, a kérdésem hogy ezt egyenes vagy kereszt utp kábellel kell kötnöm? Illetve kell bármit jeleznem e Digi felé?
-
ovics
aktív tag
válasz iMaverick #78275 üzenetére
beállítottam a windows beállításoknál is illetve a router beállításoknál is, de továbbra se működik. esetleg valami más ötlet?
-
ovics
aktív tag
válasz adika4444 #78272 üzenetére
Pinging facebook.com [185.60.216.35] with 32 bytes of data:
Reply from 185.60.216.35: bytes=32 time=28ms TTL=52
Reply from 185.60.216.35: bytes=32 time=31ms TTL=52
Ping statistics for 185.60.216.35:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 28ms, Maximum = 31ms, Average = 28ms(#78273) iMaverick : nem állítottam semmit. tegnap nap közben még ment, este már nem, de akkor még azt hittem, hogy az oldallal van valami. se firefox, se chrome.
-
ovics
aktív tag
sziasztok,
láttam hogy volt másnak is problémája a napokban az internettel. nálam alapvetően jól működik, viszont a facebook és az instagram nem tölt be, minden más igen. semmi változás nem volt. se telefonon se pc-n nem megy. valami megoldás erre? -
veterán
válasz Intruder2k5 #78268 üzenetére
Köszönöm.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Sonja
nagyúr
válasz Intruder2k5 #78268 üzenetére
Nekem ez a szerver hozta a legjobb sebességet:
speedtest -v -s12374
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
veterán
válasz Intruder2k5 #78266 üzenetére
Hogy kell ezt a parancssoros speedtest mérést összehozni?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MODERÁTOR
Úgy néz ki lassan észhez tér.
e:\speedtest>speedtest.exe
Speedtest by Ookla
Server: JZT Informatikai Kft - Budapest (id = 24446)
ISP: DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Kft.
Latency: 19.26 ms (3.15 ms jitter)
Download: 644.12 Mbps (data used: 955.5 MB)
Upload: 260.09 Mbps (data used: 345.2 MB)
Packet Loss: 0.0%[ Szerkesztve ]
-
T 1000
aktív tag
Most a laptopomon 50/50 Mbps-ot mérek. Amit nem értek, az az asztali gépem a vadi új TP-Link Archer T6E wifi kártyával továbbra is 8 Mbps-ot tud. A kütyü, amit beraktak egy Huawei cumó, de megvettem az összefoglalóban szereplő TP Link Archer C7 AC1750-et. Ha ezt beüzemelem, érhetek el javulást? Az asztali gépen a vétel a káryta szerint 64% Excellent...
-
adika4444
addikt
Budapest XVII. kerület, teljesen rendben van, legalább is a sebesség és a ping, Debian home serverrel mértem.
üdv, adika4444
-
DonMaster
addikt
felhivtam öket kb 20. probálkozásra kapcsolt a hivvás vonalason.
mondom nekik oké a tv nem megy rendben, de az internet , azt mondja, arrol senki nem jelentet hibát , baszus a sok..... csak az izaura meg mi a .... miat képes telefonálni, azt közben internetes központi hiba is van, csak mivel nincs bejelentve csak a tv igy azt még nem csinálják, 72orát mondtak nekem, 1,8mbits letöltési sebesség bár a feltöltés 100mbitshiba bejelentő email cim : hibabejelento@digikabel.hu ???
mire leirtam a tv már megy és a net is már 400mbits felet tölt le , szoval beindult , legalább is bejelentés után már a garantált minimum meg van[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
bebeago
tag
DIGI11 perce ·
Kábeltelevízió szolgáltatásunkat érintő központi probléma miatt egyes előfizetőink ideiglenes adáshibát tapasztalhatnak. Szakembereink folyamatosan dolgoznak a probléma elhárításán. Megértésüket és türelmüket köszönjük!
És az internetet is érintheti...
Megelőztek![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
15 perce töltök le egy 60MB-os alkalmazást, már a felénél tart.
-
4Grider
nagyúr
Nekem is visszaesett 850/315 Mbps-ra.
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
Borsodban is van valami. Net, tv és telefon is borzalmas.
Üdv,
K. -
MODERÁTOR
válasz T 1000 #78250 üzenetére
Üdv!
Épp előtted írtam, hogy valami gond van a sebességgel. És mivel Veresegyház nincs messze tőlünk, így gondolom Te is ugyanazt a hibát tapasztalod most, amit én. Én egyelőre nem hívom őket, amíg van használható net addig nem nagyon érdekel, fórumozni, böngészni ez is jó, ha holnapig se javul meg, akkor telefonálok.
-
MODERÁTOR
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. 2 hete kötötték be a netet (Digi full csomag, 100-es nettel), helyszín Veresegyház, most szombaton költöztünk be. Ma raktam össze az asztali gépem, mivel nagyon bonyolult lenne a Lan kábelt oda húzni, vettem bele egy TP-Link Archer T6E kártyát, majd döbbenten tapasztaltam, hogy megfelelő jel mellett nagyon lassú a net. Most mértem laptopon is a sebességet, ilyen értékeket kaptam:
Kábelen:
sebesség wifin:Ami fura, hogy a feltöltési sebesség milyen magas a letöltéshez képest. Van valami tippetek mi lehet a gond? Hívjam az ügyfélszolgálatot?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Intruder2k5 #78248 üzenetére
Az oké, de gondolom ha wifin ilyen, akkor kábelen se lehet rosszabb, szóval felénk jó.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MODERÁTOR
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Intruder2k5 #78246 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MODERÁTOR
Valami nincs rendben...
-
Drenadar
veterán
sziasztok!
egy ideje azt veszem észre, hogy Discordon (főleg itt) laggolok. az internetre gyanakszom, hogy érdemes pingelni a digit, hogy megtudjam, hogy erről van e szó? (discord debugja szerint folyamatos pocket loss van).
a gép és router között pingeltem a legnagyobb "lag" az 8ms volt, de természetesen semmi pocket loss nem volt.
mobilinternetről meg tökéletes... -
fradi81
veterán
Hali
Ismerősnél digi ppoe net + router, egyik nap nem volt nete, most beállította újra hogy menjen a net, de facebook és instagram nem tölt be mnden más igen, mi lehet a gond?moto g72, Ninebot d28e
-
törölt tag
válasz sfdrakex #78232 üzenetére
Már 691-es hibává alakult. Kábel pc-be, viszont "szerencsére" a házban előttem lakó is ezzel a felhasználóval csatlakozik az új lakásában, az a hiba... Digi ügyfélszolgálat látta hogy azért nem enged be, mert van másik MAC-ről aktív kapcsolat. Természetesen annyira ért hozzá az előző lakó, hogy nem tudja törölni a kapcsolatot, és hozzáadni az újat. Úgyhogy új jelszót kell majd kérnem, hogy őt ledobja...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz qnadam #78233 üzenetére
Azért vagyok csak gondban, mert UPC-nél van olyan szolgáltatás ami nekem kell (Horizon Go) van TV GO-m is, de ez most két lakásban értendő. Berettyóújfaluban Telekom van Magenta 1 -ben, és a Magenta 1-ről nem lesz váltás úgy néz ki. UPC-nél meg kiszervezném a kábelTV-t a Horizon GO miatt (az én szobámban nincs TV, helyette iPad van és PC) ezeken nézem az HBO GO-t, a Hoziron GO-t és a TV GO-t.
Amivel NEM vagyok megelégedve az az, hogy Fiber Power 500-am van, és havonta 1000 Ft felárat fizetek az 500-as sebességért, aminek jó, ha 4/5-e teljesül. Szóval DIGInet 1000 kell.
Nonstop L díjcsomag kiváltására sem látok a DIGInél opciót.
-
veterán
válasz #07746304 #78230 üzenetére
ha úgy érzed, hogy körülötted mindenütt van, és nálad is ki van építve, akkor menj be személyesen(!) z ügyfélszolgálatukra, és meséld el hogy mi a helyzet. mi is jártunk így, kimaradt az utca a címlistából, de kiküldték a helyi erőt, az megnézte, visszajelzett hogy tényleg van, és pár nap alatt bővítették a listát, lehetett rendelni.
hanyas vagy, te disznó?
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #78215 üzenetére
Nem találta a szerződésszámot, anélkül elküldték telefonon. Ma bement, megoldódott. Köszönöm a választ.
-
veterán
válasz fntastic #78226 üzenetére
a receiver egy kicsi doboz, bemegy a züvegszál, kijön koaxon a digitális + analóg tévé, és kijön még egy züvexál, be az ont-be. az ont meg olyan, mint egy modem+router, csak a züvegen kapja a netet.
régebben a két eszköz egyben volt, mostanában valószínűleg olcsóbb külön.[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
fntastic
aktív tag
válasz Cr00py #78222 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Digis kütyü + az FTTH Reciever a tv miatt
Ezt nem teljesen értem. A Digis kütyü az ONT? Akkor mi az a FTTH Receiver? Tényleg ha már itt tartunk, a TV illetve telefon hogyan működik?Egyelőre csak annyit tudok elképzelni hogy bejön egy optikai kábel a lakásba (gondolom akkor ez a központi helyen van, nincsen a falakban ilyen) és az megy az ONT-ba amiből Gigabit-es Ethernet-en kapom a netet.
Meg az a kérdés mer még fel bennem, hogy ha ez a központi hely csak egy kis doboz, akkor hova rakják az ONT-ot? Falra kellene felszerelni?
-
Land
veterán
válasz iMaverick #78224 üzenetére
Vasárnap visszajött, de a huszonezres Asus Gigabit routeremen nem jön át a net akármit csináltam, míg a szekrény mélyére rakott régi TP-Link összerakás után egyből működött és van netem...
Egyelőre félreraktam az Asust, de azt kellene újra működésre bírnom.(Zrínyi)
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
iMaverick
addikt
Elvileg áramszünet előzte meg a galibát
Igen, szombat este 8 körül volt valami elosztói problémája az ELMŰ-nek és nem volt villany az Üllői út mentén pár 10 emeletes panelban. (Zrínyi-Jókai-Jáhn F.)
A mi oldalunkon már nem volt gáz (áram, net,tv rendben), csak a mobilon tűnt fel, hogy 2 egységnyi térerőt jelzett, miközben "rálátok" a 10 emeletes tetején lévő adótoronyra... Persze az utcára kimenve mindjárt összeállt a kép.
Gondolom a Digi-nek is elment ott az áram valami alállomásán, de hogy miért nem kaptátok vissza a netet...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Cr00py
senior tag
válasz fntastic #78220 üzenetére
A legtöbb Digi által biztosított szolgáltatói eszköznek ( tudtommal ) 2 portja van. Egyik gigabit, másik csak FE ( 100Mbit ). Ha a falban már vannak vezetékek a szobákban lévő aljzatig, akkor azok valahol el isvannak osztva. Azt a pontot kellene megkeresni. A koaxot egy szimpla splitterrel lehet osztani egyszerűen, utp-hez nem árt egy gigás switch, avagy ha van saját routered ( amit adnak, az nem egy erőgép. 2.4Ghz N-es wifi, illetve a több szálas terhelést nem igazán bírja ) akkor inkább használd azt. Gigabites legyen mindenképp, lehetőleg valódi HWNAT-tal. Ha ez megvan, akkor bekötésnél jelzed a szerelőknek az igényt, és átrakják neked a szolgáltatói kütyüt bridge módba. Kiiktatni sajnos nem lehet, ezért a saját routerrel lesz +1 eszköz. ( Digis kütyü + az FTTH Reciever a tv miatt ) Ezeknek mindenképp kell 2 szabad konnektor, így csak oda tudod/tudják elhelyezni, ahol ez elérhető.
Edit.: Mire leírtam, felettem már meg is válaszolták.[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz mycsu29 #78218 üzenetére
Hali!
Ha ez is kétportos ONT, akkor lehet a 100-as portban próbálkozol, dugd át a másikba! PPPoE-t saját eszköz építi?
(#78220) fntastic
Ha ténylegesen megvan az a központi hely ahonnan szétmegy a koax és az UDP-k az aljzatokba, akkor előbbihez egy osztó fog kelleni, utóbbihoz pedig attól függ, hogy milyen eszközt visznek, van amelyiken csak egy gigás és egy 100-as port van, de vannak normál 4 portos DIGI-s eszközök is. Ha kevés az RJ-45 csatlakozó, switch-csel vagy routerrel lehet többszörözni igénytől függően.üdv, adika4444
-
fntastic
aktív tag
válasz 4Grider #78217 üzenetére
Van koax és UTP aljzat is. Akkor azt mondod be tudnák kötni egy központi helyre és akkor az aljzatokról el tudnám érni a TV-t (koax-ról) és a netet (UTP-ről)? Ilyen esetben a központi helyre teszik az ONT-ot és mindegyik szoba aljzathoz bekötik a kábeleket? Van ennyi port-ja az ONT-nak? (3 szobában is van koax+utp aljzat)
-
MODERÁTOR
-
mycsu29
tag
Sziasztok!
Múlt héten kötött a Digi nálam netet (Digi1000 csomag).
Huawei (Echolife hg8143a5) eszközt kaptam, de sehogy nem jön 90-95 Mbit/s-nél több...
Próbáltam már több kábelt is, mindegyik portban, de semmi változás...
Valami ötlet? Esetleg a Huawei eszközről valakinek tapasztalata van?
(én pl. nem találtam használati utasítást hozzá)"...Pogánynak tartanak, mert nem tűröm a papok hatalmát..."
-
4Grider
nagyúr
válasz fntastic #78216 üzenetére
Egy aljzathoz általában valahonnan vezetnek kábelek. És valahol ezek össze is vannak kötve, különben nem sok értelme lenne az aljzatnak...
Ha pedig össze vannak kötve, akkor elég egy helyen bekötni a rendszerbe a koaxot.
Koax+net aljzatról, vagy csak koax aljzatról van szó? Ha előbbi, akkor a net is megoldható egy helyen történt bekötéssel. -
fntastic
aktív tag
Sziasztok! Új helyre költözöm ahol elérhető FTTH technológia és ezzel kapcsolatban érdekelne hogy a lakás több pontján is elérhetővé tudják e tenni. Arra gondolok hogy például a nappaliban és egy másik szobában is van aljzat kiépítve (elvileg) és hogy tudnám e mind a két helyen használni?
Ha igen, akkor ehhez két ONT eszköz kell? Kell többet fizetni? (így bekötném a TV-t és egy WiFi routert az egyiken a másodikon pedig az asztali gépemet)
Ha nem, akkor hogyan oldanátok meg a problémát másképp? Fontos lenne jó WiFi lefedettség főleg a nappaliban, a TV is ott lesz, de vezetékes net a másik szobában szükséges lenne az asztali gépemhez.
Nyílván még egy biztos megoldás lenne a falfúrás és hosszú kábelezés de ezt elkerülném ha lehet. Vagy esetleg az elektromos hálózaton átvitt jel de ennek stabilitásában kételkedem. -
MODERÁTOR
-
törölt tag
Ezt a gagyi felhasználónév+jelszó csatlakozást nem lehet valahogy kikerülni kábeles csatlakozással? Szenved a főbérlőm a jelszó megszerzésével 1 hete, és már 19 giga mobilnetem bánta, nemócsón'.
-
törölt tag
válasz Lajosnagy17 #78209 üzenetére
-
pw12345
aktív tag
válasz bigdady #78200 üzenetére
Király, hogy ezt így eldöntötted, de, ahogy írtad ez egy sorház.
A Digit elhajthatod, de ha padlástéren hozták végig és nincs többirányú betáplálás (nem szokásuk), a szomszédaidat miattad nem fogják
átkötni, mutatom, hogy néznek majd:
Aztán jöhet a T is, az meg esetleg felnyom közérdekű üzem akadályozása miatt. Mutatom az arcod:
AUPCVoda meg nem variál, áthúzza bárkin, letaposnak mindent. Ne csodálkozz, ha úgy pattintják fel eresz alá a vackaikat, hogy a fél tető is megy vele (volt rá példa). Aztán pereskedhetsz a Q-Klux klánnal, csak nincs sok esélyed.
Mindez semmi, ahhoz képest, ha füstgáz elvezetés is történik a lezárt részen keresztül. Kéményellenőrzésnél kiszúrják (tűz és robbanásveszély, CO, CO+FG+O2 robbanóelegy felgyűlhet, mérőhely hozzáférhetetlen, stb.), mutatom a katasztrófavédelmis arcát:
És a tiédet, mikor lezárják a kéményt, meg a gázt:
Lehet röhögni, de vízelvezetés miatt hasonló mókában vagyok benne,
épp, azon agyalok, hogy "veszejtsem el" a szomszédot. -
leviske
veterán
válasz Cr00py #78197 üzenetére
Köszi! Akkor marad a jelenlegi konfiguráció. Valahogy azt hittem, hogy PPPoE tekintetében gyorsabb lehet, ha saját eszközük.
(#78199) wwenigma: Köszi! Igazából azért kérdeztem, hogy volna-e értelme igényelni egy cserét a jelenlegi ONT helyett, hogy a router csak AP formában menjen. Ha nem nyernék vele semmit, akkor igazából nincs értelme őket zargatnom.
Bár idővel a mostanit valószínűleg úgyis cserélni fogják, mert legutóbb nem tudták távolról kezelni a telefon megrendelésekor.
-
Donov4n
újonc
Sziasztok!
Tegnap költöztem, a lakásban modemes digi net van. Rádugtam a routerem (tp-link TL-WR741ND) a gépemet pedig a routerre. Reméltem bejön az eszköz regisztráló (vagy fogalmam sincs minek nevezik) felület. Azonban ez nem történt meg. Megnéztem a router beállításait, látszólag minden rendben. Újra indítottam a modemet és a routert is. Ez sem segített. Látszólag a modem kommunikál a routerrel. Ma beszéltem az ügyfélszolgálattal, a modem után nem látják a routert, bediktáltam a MAC címét a routernek, de az sem segített. Aztán az ügyintézővel végigmentünk a beállításokon, a végén már újrakonfiguráltuk a routert, újra lett indítva minden, de semmi. Mondta, hogy a modemből közvetlen dugjam be a gépbe, így azonnal lett kapcsolat és látta az ügyintéző is. Hozzátenném, 2 nappal ezelőtt, a régi lakásban ugyanez a router ugyanilyen modemmel, ugyanilyen internettel vígan működött. Én nem értek hozzá, de a router kezelőfelületén nekem úgy tűnik mintha nem kapna ip-címet. Szóval kérdés, tudok-e még tenni valamit, van-e valakinek bármiféle ötlete netalán valaki találkozott-e már ilyen problémával? Vagy kukázzam a routert? -
törölt tag
Hajdúszoboszlón még a nyáron várható, hogy beüzemelik az optikát?!
-
Land
veterán
Tegnap óta nincs netem. Elvileg másfél órája megoldották a hibát, de nekem router újraindítása után sincs netem. Felhívtam a 1272-t. Kihúztam a srác tanácsára a bejövő net kábelét, rádugtam párom laptopjára, közösen beállítottuk és nála van net. Így a router a hibás. Azon csináltam gyári visszaállítást, beállítottam a kapcsolatot, de továbbra sincs net.
Ezt írja : Internet állapota : Leválasztva
Router: Asus RT-AC58U
Mi a túrót tehetek még?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Dragon3000
veterán
válasz wwenigma #78204 üzenetére
Figyelj, ha már ott van egy normális routerje, ami több mindenben jobb, mint a digi szar, akkor ne írd már, hogy nincs semmi különbség a kettő között. Sok szálas terhelés alatt a digis eszköz megfekszik, sokkal rosszabb a wifi lefedettsége/sebessége (másik topikból tudom, hogy azért ez számít neki), testre szabhatósága és ügye nincs switch funkció se benne.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dragon3000 #78203 üzenetére
A két portjabol 1port gigabit a masik pedig FE port, nem switch üzemmód miatt van benne hogy használhasd.
Attol hogy neked nem felel meg nem szar vagy használhatatlan fos, egyszeruen az igenyek valogatjak meg mire van szükséged. Pontosan ezert nem is kell megcafolni semmilyen marhaságot amit idehanynak azok akiknek nem feleltek meg a funkciói és nagyobbra/többre van igényük.
Ugyanakkor pedig PPPoE sebességkülönbségre kérdezett a kérdező amire egy betűt nem szánt a válaszoló, mindkét router kábelen maximálisan ki tudja hasznalni a gigabites PPPoE-t.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Dragon3000
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dragon3000 #78201 üzenetére
WIFI-je hasznalhato, 1000Mbitet tudja kábelen, alap eszköz. Ha jobb kell, gyorsabb wifi (szabvány) vagy több port illetve komolyabb testreszabhatóság (beallitasi opciók) , akkor kell venni routert.
Az emlitett Asus router is hulladék egy Netgear Nighthawk AC2300 mellett ami szintén hulladék egy AX6000 mellett.Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest