-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Stan648 #110789 üzenetére
Tudod mit csinált ez az ONT? Az optikai jelet átalakítja elektromos jellé, ami a net, teló, és koax kábeleken fut tovább, ennyi nem több. Ebben nem látok olyan tényezőt, ami bármilyen formában nem lenne kompatibilis. Nem is értem ezt a kifejezést. Ez kb. olyan náluk, mint amikor "fejlesztik" a kábel tévét, és már ott tartunk, hogy olyan szar a minősége, hogy régen egy szál dróttal szebben fogtam az adást az éterből.
-
válasz
Stan648 #110715 üzenetére
Volt egy olyan tippem, hogy esetleg azokat előrébb veszik, akiknek nincs hűségidejük, és így megpróbálják beterelni, de ha jól értem akkor a cseréhez most sem kötöttek feltételnek.
Nekem sincs hűségidőm náluk, már várom a hívásukat, de örülök, hogy eddig nem hívtak,mert egyrészt még mindig 6000 Ft-ot fizetek neki a három szolgáltatásért, másrészt újabban erősen hajlok fele, hogy Yettelre cserélem őket a TV, a készülékkedvezmények hiánya és a telefon miatt.
Mióta kiderült, hogy az OtthonPRO elérhető a címemen, kicsit másként állok hozzá.
-
-
adika4444
addikt
válasz
Stan648 #110709 üzenetére
Huawei vagy ZTE márkájú AX-es eszközt fognak adni. Az admin felületre belépés sokáig bajos volt, legutóbbi infó szerint a felhasználó user, a jelszó pedig az SN utolsó 6 karaktere.
Bridged mód itt is van, ha maradnál a saját eszköznél (a 10 éves ZTE gondolom sima ONT, routing képességek nélkül).
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest