Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
Flashget #13414 üzenetére
"Pax": A szomszédban lakik egy nyugdíjas özvegy néni. A barátnőivel időnklént szokott "szentének estet" tartani az otthon melegében (olyan sütis csajozós lehet a party gregorián szólamokkal tüzdelve). Ha meg nem bántom őket: kicsit hamis és hangos is.
Saját bevallása szerint Ő PAX TV rajongó. Gondolom ha még élne a férje akkor meg a sportcsatornák kiütéssel nyernének a családban.
-
-
-
Ahab77
tag
válasz
Flashget #13407 üzenetére
"Innentől már nem kell jóstehetség, hogy miért bukja el a jogokat sorra.."
Ne zavarjon, hogy idén szerezték meg az előbb említett BL-t és EL-t 3 évre, ez biztos a vég kezdete volt csak, mi "tisztán nem látók" ezt nem értjük. De hagyjuk is.
Utolsó kérdés az egésszel kapcsolatban, két dolgot említettél:
1. nem érdekel a foci
2. az SK elvesztése érzékenyen érintett.
Megnéztem egy teljes heti SK műsort, és vesszek meg ha rájöttem, hogy a heti 1-1 magyar bajnoki kézi és kosármeccsen (amit többször is megismételnek, hiába no nem kevés az a napi 24 óra, nehéz azt kitöltelteni) kívül mi az istennyila fájhat neked az SK elvesztésében? Nyilván ezek, mert ha csak a kézilabda vagy csak a kosárlabda, mint sportág hiányozna akkor a többi sportcsatornán rengeteg, bár tudom a magyar bajnokság "színvonalához" nem méltó liga és kupasorozat megy
Részemről ezt az értelmetlen párbeszédet befejeztem, igaza volt Kwisatzhnak, tényleg nagyon ráértünk.
Mindenkitől elnézést kérek, akiket zavartak ezek a kilométeres fröcsögések. -
rocket
nagyúr
válasz
Flashget #13396 üzenetére
Az NMHH hataskore a szabalyozas, ha nem felelnek meg a torvenyek valtoztatni kell rajta, ugyis az a divat, hogy nehany ora alatt megszavaznak barmit, csak akarni kell.
Gondolom Nokias dobozok arra fele se ismeretlen dolgok, igy emiatt megy a sunnyogas, es a elofizetok semmibe vetele.
Kizsakmanyolas megy ebben a piaci szegmensben is, mint ebben az orszagban sok masik helyen, mindenki jol jar a zsiros bodon korul, csak az elofizetok nem.Minden honapban elolvasom a DIGI KabelTV ASZF-t,hogy eppen milyen adok fognak aldozatul esni, es mivel en nem a TV2/RTL csatornak hive vagyok, igy szinte mindig olyan csatornat vettek ki, es most is olyan csatornak varnak kivetelre amit nezek.
Nem baj, majd nezem a mar 12. Magyarorszagi csatornan futo Helyszinelok 139. ismetleset
-
Ahab77
tag
válasz
Flashget #13394 üzenetére
Ez már nagyon uncsi. Azért nem - sem - te vagy az ügyvezető igazgató, mert nem érted.
A T-home, UPC-sek meg nem értik miért nem lehet 80 ft-ot csatornánként kiadni a Digisport 1-2-ért. És nem izgat az a védekezésed, hogy neked nincs más szolgáltatóval tapasztalatod. Mert egyszerű közgazdaságtani és marketing tapasztalataid sincsenek (megjegyzem nemcsak neked) és mégis annyira "tudod" mit kellene tennie a DIGI-nek. Lennél csak a résztulajdonos és látnád a számokat, sikítva követelnéd, hogy vegyétek ki a Discovery csatornákat, mert úgy nagyobb lesz a nyereséged (s nem rövid távon). S nem játszanád ezt az álságos szociális érzékenységet.
Tessék tudomásul venni a jövő a minél több csatornából álló portfolióké, s bizony egyre gyakrabban előfordul hogy ezek közül egy vagy több nem lesz bent egy szolgáltatónál (nem csak a DIGInél), az ok egyszerű, olyan magas lenne az előfizetési díj, hogy szignifikáns fizetőképes kereslet nem lenne rá (és ez nem egy magasabb csomag kérdése), minden tiszteletem az itteni fórumozóké, de belőletek nem lehet "megélni", a hangotok/unk ugyanis jóval nagyobb, mint a létszámotok/unk. Az a bizonyos 90 Ft már rögtön nem annyi ha a legmagasabb csomagba akarod betenni a kérdéses csatornát
Az egyénre szabott csatornakínálat pedig megvalósítható, csak nem 3100 ft-ért (nálam okosabbak már korábban leírták, és cikk is született ezzel kapcsolatban), s akkor megint megnéznélek, hogy mennyire szívnád a fogad, hogy de kérem ez miért ennyi.
Én nem mondom, hogy ezek a dolgok szívderítőek és tapsikolni sem kell érte, de az élet kemény dolog Pelikán. -
rocket
nagyúr
válasz
Flashget #13393 üzenetére
Lassan azert az NMHH-nak elkene gondolkodnia, hogy lehetne ennek a uj csatornanyitogatasi manianak gatat szabni.
Nem szolgalja egyetlen felhasznalo erdekeit se, hogy 28 csatornat indit egy TV tarsasag, ahol a kezdeti nehany amerikaban mar megbukott es felbe hagyott premier sorozat utan amivel bekunyeraljak magukat a kabeltarsosagok csomagjaiba, ugyanazokat a mar 1000x sugarzott musorokat/filmeket adjak.
RTL2 ugyanezzel probalkozik.TV2 egyik ismetlo csatornaja a PRO4 a legutobbi pelda, BL miatt bekerult, idei szezontol mar nincs BL, igy maradtak a TV2-n mar lefutott sorozatok ismetlesei, Walker a Texasi kopo es tarsai, 89 reklammal fuszerezve.
#13394: DIGI gondolkodas modjahoz Mulder es Scully kellene, de lehet ok is a fejuket vakarnak.
Szerintem a DIGI eldondotte, hogy amit lehet levalt a sajat keszitesu csatornajaval, mikor jonnek ra, hogy ez azert nem igy mukodik, mert a musorok minoseget nezik az elofizetok, es nem azt, hogy hany csatorna van.
Szerintem a Film+ hamarosan kifog kerulni, es jon a DIGI Film csatornaja, ami Romaniaban van mar.
SK-t meg amiatt nem akarjak visszarakni, mert nem tudjak eladni a DIGISportot a T-Home UPC parosnak (mai napig nem ertem, hogy nem sikerult tobb mint 3 ev alatt megegyezni BL jogoggal a hatterben), mondvan dogoljon meg a szomszed lova is.Egy biztos, az elofizetok nagy resze sziv ezzel a kavarassal ami megy a kabeltv piacon.
-
Morris
veterán
válasz
Flashget #13356 üzenetére
Na, utánaérdeklődtem a Digi-nél is. Nem változtathatok. Mivel nem változott semmi (nálam).
A szerződés meghosszabbításával az előfizetési időtartamra kaptam 700ft/hó kedvezményt a HD box bérlésére és 3 hónap ingyen HBO pack-ot. Nem kell már sokáig várni az 1 év végére
Rákérdeztem a Discovery őrületre is. A kapott infó szerint az RTL2 beiktatása független a discoverytől és elméletileg az összes szolgáltatónál vannak tárgyalások a discovery csoporttal kapcsolatban. -
Male
nagyúr
válasz
Flashget #13348 üzenetére
Sajnos ezt nem nagyon lehet megcsinálni... max a kártyás megoldással, aminek meg gondolom sokan nem örülnének (ez volt az egyik fő érv, hogy UPC helyett most Digim van... nem kérek a csodás MediaBoxból újra, amit nem lehet normálisan rákötni a projira... tudom, vegyek másik kivetítőt... hát még az kéne...)
-
Johnny001
senior tag
válasz
Flashget #13334 üzenetére
Hi!
Na ide is betettem a lábam
Most kaptam egy értesítést Digi-től, hogy hoznák a kábelüket és már elő is lehet fizetni-szerződést kötni. Bp. XVIII. családi házas rész. Most T-Home-os előfizetésem van 3 az egyben.
Egyedül az internetre lehet okom panaszra illetve az árára. Ha harmadannyiért idehozzák, még a csatornakínálat szűkülése se nagyon érdekel, cserébe a sokkal gyorsabb internet hozzáférést kapom.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy tényleg idehozzák-e, mivel utcánk még nem szerepel a megadhatók között és régebben az ügyintézőjük se tudott itteni fejlesztésről.
EGYET KLIKKELTEM ÉS KETTŐ LETT BELŐLE!
By.: Johnny
-
Johnny001
senior tag
válasz
Hi!
Na ide is betettem a lábam
Most kaptam egy értesítést Digi-től, hogy hoznák a kábelüket és már elő is lehet fizetni-szerződést kötni. Bp. XVIII. családi házas rész. Most T-Home-os előfizetésem van 3 az egyben.
Egyedül az internetre lehet okom panaszra illetve az árára. Ha harmadannyiért idehozzák, még a csatornakínálat szűkülése se nagyon érdekel, cserébe a sokkal gyorsabb internet hozzáférést kapom.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy tényleg idehozzák-e, mivel utcánk még nem szerepel a megadhatók között és régebben az ügyintézőjük se tudott itteni fejlesztésről.
By.: Johnny
-
batagy
őstag
válasz
Figyu Flashget, légyszi ne keltsd már a pánikot indokolatlanul. Nem kell állandóan fik*zni a szolgáltatót.
Először is, a Discovery-k megléte vagy kidobása még távolról sem eldöntött tény. Addig még simán meghosszabbíthatják a szerződést. Majd ha tényleg kikerül, akkor utána kezeld tényként.Bocs a kifakadásért, de tegyük helyre a dolgokat.
-
rocket
nagyúr
válasz
Flashget #13282 üzenetére
Szanalmas ceg a DIGI, filleres sajat szutykaikkal akarjak potolni a minosegi Discovery csatornakat, pedig csak ARAT KENE EMELNI, miert ilyen nehez ezt az ott ulo birkaknak felfogni.
Tobben fognak szolgaltatot valtani a Discovery csatornak kivetele miatt, mint az arameles miatt tennek, sot igazabol aremeles miatt nem is vesztenenek elofizetoket, mert a tobbi alternativa arban a DIGI kozeleben sincs, igy aki valtana nem az ar miatt tenne.A ceg uzletpolitikaja totalis csod, kivulrol is latszik hozza nem erto emberek ulnek a donteshozok kozott, nem ertem komolyan miert nem kepesek 200-300ft-os aremelesre (1 kilo kenyer ara/ho), ezzel minden maradhatna ugy ahogy van, es meg az uj ismetlo csatornak is lehetnenek azoknak akik igenylik.
Ehelyett 10 ev mulva is mostani aron lesznek majd a csomagjaik, 5-20-25 csatornaval, abbol 17 sajat keszitesu2 filleres bovli -
Morris
veterán
válasz
Flashget #13298 üzenetére
Arról hallottam. De jót nem.
Egyszerűen nem tudok mondani olyan szolgáltatót ami maradéktalanul kielégítené a szükségleteimet.
A T-nél pont az a baj, hogy beleinvesztáltak az IPTV-be, azon kívül nagyon drága, az adások (az analóg kivételével) box-hoz vannak kötve, a hozzáértés pedig nulla. Viszont a csatornák meg nagyon jók!
UPC az én lakhelyemen nem elérhető.
A Digi-nek van szabad digitális jele, árban pont megfelelne, de itt szerencsétlenkedik az adókkal.
Ha úgy szolgáltatnának tévé fronton is mint a netnél, isteníteném őket!
kb 2 éve vagyok digi net előfizető és eddig csak egy alkalom volt amikor karbantartás/hibaelhárítás miatt szolgáltatásszünetelés volt.Tényleg, miért nem lehet egyénileg összeállítani az adókat? Sokkal jobb lenne. Egy csomó baromságra is elő vagyok fizetve, amit pisztollyal a halántékom mellett sem néznék.
-
-
Kwisatzh
senior tag
válasz
Flashget #13206 üzenetére
Ez ez egész az "analfabéta biztos"-ra építésből fakad szerintem. Kitárgyaltuk már, hogy a multik az egész világon terítenek egy terméket, és az userek egy nagyon nagy hányada gyakorlatilag analfabéta, ezért minden, az adott helyen éppen "felesleges" funkciót kiírtanak, nehogy megzavarja a madár 2 agysejtjét. Nem tudok más magyarázatot.
Szerencsére a költséghatékonyság miatt egy adott típus minden termékébe gyak ugyanaz a hardware kerül, a különbözőségeket programozással oldják meg, ezért lehet kiiktatni általában. Saját példám, ahogy a holland lokalizációjú HRX570, már HR570C nek látja magát, mert azért "ráeröltettem" a "magyar" firmware-t. -
Kwisatzh
senior tag
válasz
Flashget #13199 üzenetére
Nem biztos. Lásd alább 13195.
"Az Lg meg valami általam felfoghatatlan okból, úgy hallgatott régebben a dvb-c tunerekről, mintha valami szégyenletes dolog lenne, ezért gyak. egyetlen leírásban sem említődtek , még ha volt is készülékben akkor sem. Tipikus példa erre mondjuk a 2010 es lcd tévék, amikben csak akkor aktiválódott a dvb-c tuner ha finnországra állítottad, de ez egyetlen "hivatalos" leírásukban sem volt benne."
-
.:ROX:.
csendes tag
-
br.rak
őstag
válasz
Flashget #13052 üzenetére
Igen, sajna ez van, most a SK miatt főhet az ember feje... Meg az is benne lehet, hogy a TV2 csoport eddigi összes csatornája bent van a diginél (FEM3 , PRO4, meg nagy valószínűséggel a STV2- is bent lesz) és gondolom örülnek neki, mint majom a farkának, ellenben az IKO-nak van majdnem 10 csatija, és minél többet próbálnak beemeltettni és meg is kérik az árát. Majd ha TV2 és a a kapcsolt csatik is drágák lesznek, ők is repülni fognak...
Br
-
br.rak
őstag
válasz
Flashget #13050 üzenetére
Mondjuk a digi hosszútávú érdeke azt diktálná, hogy minden ilyen médiacsoporttól (IKO, ProsiebenSat1, Chello media) megszabaduljon és házon belül oldja meg a töltelékcsatornák kérdését pl Viacom-os csatik menetek, a saját zenecsatornák jöttek, vagy ahogy a TV6-ot kipakolták pár éve szó nélkül és csak komoly árengedmény után került be (meg elvileg a viasat csoport független, nincs saját hálózata mint a T-nek vagy az UPC-nek)
Br
-
-
dh66e
veterán
válasz
Flashget #12933 üzenetére
Komolyan kezdem azt hinni hogy nem vagy százas vagy unatkozol.(elnézést kérek!!!!!)
Letojom nagy ívben hogy mi volt az EMKTV idejében az már történelem ,engem az érdekel hogy jöjjön a szolgáltatás ahogy addig is és ha gond van oldják meg.Az öt év meg szerintem pont elég arra hogy maradjak náluk továbbra is.
Gondolom nincs autód vagy nem voltál még olyan helyzetben hogy többszöri próbálkozásra sikerült megoldani egy problémát a szerelőnek pedig hidd el van ilyen főleg ha nincs rá megfelelő kereted.Rálátásod lehet hogy van a digire és az elődjére,de pénzügyileg kb annyi fogalmad van az egészről mint hegyi bringásnak a mount everestről.Ellenben arról sincs hogy más szolgáltatóknál sok pénzért szintén vannak ideges ügyfelek.
Láttunk már arra példát hogy valakinek nem jött be a digi szolgáltatása a minősége miatt vagy a csatorna választék miatt és még csak gondja sincs abból hogy ami nálunk X ezer az ott 2x X ezer,Van sok lehetőség lehet választani DTH szolgáltatók( mert nálatok ugye nincs másik kábeles szolgáltató) közül akkor majd ráébredsz hogy miért is jó a digi.
Most akkor megkérdezem hogy ki az a aki becsapva érzi magát,lesz@rják a fejét és mégis marad ennél a szolgáltatónál??Megsúgom az első mondatban ott a válasz.Ennyi. -
-
dh66e
veterán
-
Pille69
tag
válasz
Flashget #12874 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Néha eszembe jut amikor az Argóban a benzinkútnál szétlövik a hamburgeres picsát, meg a sárga csávót: "Horváth Jolán tudósította önöket Székesfehérvárról a vér, a terror és a rettegés városából." Akkor 15 éve, tényleg így tudósítottak. Ez már ugyan valamennyit változott, de azért elég egyszerű még mindig a TV2 is, meg az RTL Klub is.(OFF)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Flashget #12841 üzenetére
Nekem is van a PCben tuner kártya, de nem használom!
a TV is tud felvenni
az kicsit jobb megoldás (energiatakarékosabb, és jobb minőség a DVB-C végett... igaz, a visszanézhetőség csak a TVn megoldott egyelőre)
amúgy a Samsungnál is van olyan, h kikapcsolja a képernyőt, és csak a hangot adja... hasznos funkció szvsz!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Flashget #12812 üzenetére
köszi, ismertem a módszert, mert már nem új a TV, csak eddig UPC volt, de költözött a TV
mondjuk akkor én telóról csináltam, mert csak párat kellett törölni, de itt nagyon sokat kell majd
@Kwisatzh: neked is köszi a segítséget! az automatikus rendezésre én nem emlékszem, auto keresés van, és akkor az úgy sorba rendezi ahogy jönnek...
m1, megoldom
de az RTL akkor is érdekes... a teszt az jó... vmireköszi Uraim
-
zichie
senior tag
válasz
Flashget #12799 üzenetére
Az NFL-t is évek óta HD-ben lövik át Európába. H264 1080i50 formátumban kapják az érintett tv társaságok. A Sport2 gondolom ebből dolgozik, csinál belőle agyontömörített mpeg2 sd-t. Még az fps konverzióval sincs gondja, mert azt a tengerentúlon elvégzi a TV2GO Inc., aki átlövi a jelet Európába.
-
zichie
senior tag
válasz
Flashget #12784 üzenetére
A Digisportok árai az SD változatra vonatkoznak vagy a hd-ra is?
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a sporttv és sk sportcsatornák miért maradtak le annyira a Digisportokhoz képest. Én már évek óta nem nézek sporttv-t, sk meg nincs, de emiatt nem is hiányzik. Szinte már minden sportesemény hd-ben megy, de ezek a csatornák még azt sem tudják, hogy mi az. Tőlünk nyugatabbra (pl. hollandok) a sporttv csatornák már évek óta HD-ben mennek, igaz úgy tudom, hogy a holland Sport 1 csak 720p-s, legalább is két éve, amikor rövid ideig kódolatlan volt, akkor az volt. Lehet, hogy azóta 1080i-re váltottak. Nem tudom.Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Digisport képe olyan fantasztikus, mert a megszokott hd kép, amit egy tévé néző el is vár. Ez a mai világban már alap. Ezt szoktam meg, de amikor átváltok pl. a Sport 1-re, akkor csodálkozok fel, hogy pl. focinál alig látom a labdát, homályos a kép, erősen látszik az mpeg tömörítés. A Sport 1 árképzése indokolatlanul magas. A rádióban naponta többször hallom a sporttv bl reklámot. Én biztos, hogy nem ott nézem, hanem a jóöreg megszokott Digisport hd csatornáin vagy ha éppen olyan meccs lesz, amit a sport tv ad és emiatt a digi nem adhat, akkor valami alternatív forrásból, ha találok.
Az olasz foci esetében nem az az elszomorító, hogy sk nincs a Digi kínálatában, hanem az, hogy nem a Digisport adja, hanem az sk. Aki megszokta, hogy a digin hd-ben nézi az nem hiszem, sk minőségben szeretné továbbra is nézni, ami egyértelmű visszalépés. Engem szerencsére az olasz foci annyira nem érdekel.
A médiatörvényt kellene úgy módosítani, hogy sportcsatorna csak akkor jöhetne létre vagy működhetne, ha hd-ben is adna. Ezzel rá lehetne kényszeríteni a sportv-t és a sportklubot, hogy felzárkozzanak.
-
br.rak
őstag
válasz
Mondjuk így, hogy a SK van az olasz meg francia elég gáz, mert szinte mindig csak olasz foci megy, jó lenne egy SK2, mert így elpocsékolják a franciát (nem mintha a digi vagy régebben a Sport1-2 nem ezt tette volna)
Amíg náluk van a keddi első választás kivételével a BL és a teljes EL + az angol bajnoki ( +a többi sportról, tenisz, MotoGp, stb,stb) addig én nem aggódnékszerk: mondjuk kíváncsi vagyok, hogy az MTVA él -e a törvényben foglalt jogával és átveszi (jó sok pénzért) a digitől a Videoton EL mecsseit.
szerk2:
#12788) M_AND_Ms: A SportM-en régebben ment szlovák jégkorong is, nem?Br
-
Ahab77
tag
válasz
Érdekes a UPC-nek meg a T-Home-nak meg a 160/2=80 Ft a sok a Digisport csatornákért. Szóval lehet itt sírdogálni, meg a Digisport halálát vizionálni. Annyiszor 1 forintom lenne, mint ahányszor ugyanezt magáról a Digiről hallottam már. Milliomos lennék. Környékünkön egy országban sincs 8 de még 7 sportcsatorna se egy szolgáltatónál, szóval nincs ebben semmi szokatlan. Ennyit egy szolgáltatónak sem ér meg. Ennyi.
-
zhagyma
őstag
válasz
Flashget #12603 üzenetére
Ezt eddig is tudtuk.
Minden digitális csatin ha a bal felső sarokban szaggatott vonal látszik egy fél sor tartamig (WSS analóg kapcsolójel) az biztos hogy manipulált (analóg sugárzásra szánt képből kivágott / digitalizált). Mondjuk az RTL teszten már kitakarták azt az egy sort ...
Ui: Azért kapcsolójelet nem nagy tudomány utólag barkácsolni ...
-
-
-
-
-
poli27
veterán
válasz
Flashget #12404 üzenetére
Nálunk meg elfogyott az optikai kábel, a csatlakozó hozzá, az ont(modem), ha egyik megjött akkor nemsokára nem volt a másik.... , tisztára olyan mintha azért nem lett volna cucc mert a beszállítónak nem lett kifizetve, és ezért addig nem volt cucc amíg nem volt kifizetve... szóval ha nem akartam éhen halni mást kellett nézzek, a T-nél pl, milyen érdekes nem fogy el semmi se !
-
poli27
veterán
válasz
Flashget #12402 üzenetére
Nem tudom, sajnos nem látom a bankszámlájukat, de azt tudom hogy azért is jöttem el tőlük, mert egy hónapban 5-6 napot dolgoztunk az elmúlt 2,5-3 hónapban. Mindig hiányzott valami ami miatt nem tudtunk dolgozni.Érdekes, mert novembertől (ekkor indult az ftth) folyamatosan dolgoztunk, de az utóbbi időben állandóan van valami amiatt nem... vicces
-
zichie
senior tag
válasz
Flashget #12373 üzenetére
A Samsung monitorom nekem is megleli, de a Smart TV nem.
Kispesten is két Digi hálózat van. Én az optikaihoz tartozom, ami a XVIII. kerületi hálózathoz tartozik.
Nem vagyok fent FB-n, így ott nem tudok jelezni nekik. Végül is nekem nem gond, mert megoldottam, mások majd úgyis jelzik, amire vagy lép a Digi vagy nem. -
-
konrada
tag
válasz
Flashget #12333 üzenetére
A negyedik csomag tudomásom szerint műszakilag problémás, mert a leosztást nem kártyás kóddal, hanem digi dobozában oldják meg úgy, hogy a lakásba menőt aszerint kötik (szűrik), melyik csomagot veszi. (Ezért lehet ügyeskedőknek feljebb kötniük.)
Ezekben az egységekben meg csak ennyi lehetőség van, azaz több tízezer egységet kéne cserélni ahhoz, hogy 4. csomag is lehessen....legfeljebb úgy tudnának kedvedre tenni, ha a 3.-at feljebb pozicionálnák.
-
hb000
aktív tag
válasz
Olyat nem is ajánlok nekik ami tőlünk nyugatabbra már valóság..csak annyi csatornáért fizetnek és csak azt nézik ami érdekli őket...
Már más is írt ilyet, de az "állítólag", meg "nyugaton biztos van", meg a "de tényleg hallotam" érveken kívül senki nem írt be még konkrét szolgáltatót.
Tényleg érdekelne, kérlek, rakj be ide egy linket arról a szolgáltatóról, amelyik engedi a csatornánkénti válogatást.
-
zichie
senior tag
válasz
"Olyat nem is ajánlok nekik ami tőlünk nyugatabbra már valóság..csak annyi csatornáért fizetnek és csak azt nézik ami érdekli őket..."
Ezt úgy tudnák megoldani, hogy mindent kódolnak, s a Diginek pont ez a lényege, hogy a HBO-kon kívül minden kódolatlan.
Egyébként nyugatabbra is létezik olyan szolgáltató, ami mindent kódolatlanul ad. A múlt héten Svájcban jártam, ott a szállodai szobában kb. 160 digitális (és egy-két analóg) adás jött. Az kis lcd tévébe csak egy darab koax volt bedugva, nem volt semmilyen box vagy ca modul. Érdekes, hogy a csatornalistában nem találtam prémium adásokat (pl. Canal+), így ezt valószínűleg szűréssel oldják meg. Azt sajnos nem tudtam kideríteni, hogy melyik kábelszolgáltató volt.
-
-
br.rak
őstag
válasz
Flashget #12205 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy az IKO szépen lassan levált/leválik a SK-ról (bár ez lehet akkori hír, amikor még úgy volt a digi megveszi a SportKlubbot)
Viszont kellene SK2 is (régen volt nagyon kevés helyen SK plus is), mert sok francia és olasz meccs üti egymást és a magyar közvetítéseket + az EBEL-t .Más: Az angol közvetítéseknél nincs olyan szabály, hogy két élő meccs nem mehet egymással párhuzamosan két csatornán (pl Digisport 1 és 2), mert ha igen, hétvégén gond lesz megtölteni élő műsorral a két csatornát (főleg amikor nincs kézi) és a portugál meccsek is későn vannak.
Br
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Biliárd és snooker topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest