Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ahab77

    tag

    válasz Flashget #13394 üzenetére

    Ez már nagyon uncsi. Azért nem - sem - te vagy az ügyvezető igazgató, mert nem érted. :DD
    A T-home, UPC-sek meg nem értik miért nem lehet 80 ft-ot csatornánként kiadni a Digisport 1-2-ért. És nem izgat az a védekezésed, hogy neked nincs más szolgáltatóval tapasztalatod. Mert egyszerű közgazdaságtani és marketing tapasztalataid sincsenek (megjegyzem nemcsak neked) és mégis annyira "tudod" mit kellene tennie a DIGI-nek. Lennél csak a résztulajdonos és látnád a számokat, sikítva követelnéd, hogy vegyétek ki a Discovery csatornákat, mert úgy nagyobb lesz a nyereséged (s nem rövid távon). S nem játszanád ezt az álságos szociális érzékenységet.
    Tessék tudomásul venni a jövő a minél több csatornából álló portfolióké, s bizony egyre gyakrabban előfordul hogy ezek közül egy vagy több nem lesz bent egy szolgáltatónál (nem csak a DIGInél), az ok egyszerű, olyan magas lenne az előfizetési díj, hogy szignifikáns fizetőképes kereslet nem lenne rá (és ez nem egy magasabb csomag kérdése), minden tiszteletem az itteni fórumozóké, de belőletek nem lehet "megélni", a hangotok/unk ugyanis jóval nagyobb, mint a létszámotok/unk. Az a bizonyos 90 Ft már rögtön nem annyi ha a legmagasabb csomagba akarod betenni a kérdéses csatornát
    Az egyénre szabott csatornakínálat pedig megvalósítható, csak nem 3100 ft-ért (nálam okosabbak már korábban leírták, és cikk is született ezzel kapcsolatban), s akkor megint megnéznélek, hogy mennyire szívnád a fogad, hogy de kérem ez miért ennyi.
    Én nem mondom, hogy ezek a dolgok szívderítőek és tapsikolni sem kell érte, de az élet kemény dolog Pelikán. :DD

Új hozzászólás Aktív témák