Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dh66e

    veterán

    válasz Flashget #12933 üzenetére

    Komolyan kezdem azt hinni hogy nem vagy százas vagy unatkozol.(elnézést kérek!!!!!)
    Letojom nagy ívben hogy mi volt az EMKTV idejében az már történelem ,engem az érdekel hogy jöjjön a szolgáltatás ahogy addig is és ha gond van oldják meg.Az öt év meg szerintem pont elég arra hogy maradjak náluk továbbra is. :)
    Gondolom nincs autód vagy nem voltál még olyan helyzetben hogy többszöri próbálkozásra sikerült megoldani egy problémát a szerelőnek pedig hidd el van ilyen főleg ha nincs rá megfelelő kereted.Rálátásod lehet hogy van a digire és az elődjére,de pénzügyileg kb annyi fogalmad van az egészről mint hegyi bringásnak a mount everestről.Ellenben arról sincs hogy más szolgáltatóknál sok pénzért szintén vannak ideges ügyfelek.
    Láttunk már arra példát hogy valakinek nem jött be a digi szolgáltatása a minősége miatt vagy a csatorna választék miatt és még csak gondja sincs abból hogy ami nálunk X ezer az ott 2x X ezer,Van sok lehetőség lehet választani DTH szolgáltatók( mert nálatok ugye nincs másik kábeles szolgáltató) közül akkor majd ráébredsz hogy miért is jó a digi.
    Most akkor megkérdezem hogy ki az a aki becsapva érzi magát,lesz@rják a fejét és mégis marad ennél a szolgáltatónál??Megsúgom az első mondatban ott a válasz.Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák