Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
konci79 #64149 üzenetére
a) előfizetsz a filmnow-ra (ami hamarosan meg fog szűnni, de lesz helyette más) és 300Ft/hóért kapsz (kérsz) boxot. Azon meg jön minden digitális is.
b) veszel DVB-C képes boxot emag, alza, mediamarkt stb helyeken és az a tied, nem kell bérelni, de filmnow-d nem lesz
Sőt:
Film Now szolgáltatásunk havi díja 0 Ft az első 3 hónapban (12 hónapos hűségidő vállalása mellett), a 4. hónaptól 300 Ft/hó -
-
Apa+Fia
aktív tag
Digitv online milyen tv-n megy?
-
MDanny
senior tag
Lehet nem írok érthetően.
-
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512 #64137 üzenetére
Megválaszolta a Digi. Később lesz elérhető.
-
szaboi6512
őstag
A Digi szerint "A DIGI előfizetői igényelhetik az ARENA4+ streaming platform szolgáltatásait is."
Tud erről valaki mi ennek a menete?
KÖszi -
dethroner
veterán
válasz
MDanny #64135 üzenetére
Hiába látszik ha nincs lejátszás. Telepítettem android alá, ott is megvan a műsorújság, sőt, látszik pillanatkép az éppen futó műsorból, de nem játszik le semmit. Semmit. Mind lejátszási kisérletre azt írja, hiba a lejátszás során.
Ne a műsorújságot dobáljátok be, csináljatok felvételt, képernyőmentést a műsorból, ha nálatok megy. -
trec12
addikt
válasz
Intruder2k5 #64133 üzenetére
Meglátjuk, a fórumtárs bizonyára beszámol majd róla mire jutott.
-
-
trec12
addikt
válasz
Intruder2k5 #64116 üzenetére
Lehet én emlékszem rosszul de tudtommal úgy kell(ene)? tovább adni az adást amilyen jellel kijátszák azt......vagy illenne. Nem tudom, hogy van na de ami tény, hogy a közszolgálati az sokkal szebb volt régen. A bitráta 8-10 helyett ~4 Mbit-re csökkent és ez szabad szemmel is érzékelhető.
Én azt nem értem miért lett ez ilyen, mi ennek az oka, mi indokolta ezt?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Pro Koryak #64118 üzenetére
Mindenhol máshol, nálunk Tatabányán június 7, azóta m*sl*k az egész. De a csavar a történetben, hogy a régebbben átállt területeken egy fokkal jobb a helyzet, van ahol 6Mbps M4 sport van, nem 4.1 mint itt.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #64116 üzenetére
Azért a kettő nem ugyanaz. Jelen esetben UGYANARRA a szolgáltatásra vagyunk előfizetve UGYANANNYIÉRT, és míg az egyik helyen jó, a másikon meg....
-
válasz
Lackooo84 #64115 üzenetére
Egyébként van az ÁSZF-ben meghatározva valamilyen célérték a HD adások bitrátájára, amit most nem teljesítenek?
"Nehogy már ugyanazért a pénzért amiért mások jó minőségben tévézhetnek pesten meg ahol régi kiosztás van, én meg nézzem a sz*rt..."
Ez sajnos ilyen, mint amikor egy konkurenciás területen X feleannyi pénzért kapja ugyanazt a szolgáltatást, amit máshol Y kétszer annyiért. -
Lackooo84
nagyúr
Én most már bevontam a NMHH-t is, szarnak rá a panaszomra, elküldtem nekik mindent amiket kértek, eltelt jóóóval több, mint a 30, se válasz se semmi, az adás minőség ugyanolyan gyatra, elegem lett. Nehogy már ugyanazért a pénzért amiért mások jó minőségben tévézhetnek pesten meg ahol régi kiosztás van, én meg nézzem a sz*rt...
-
cof
veterán
Tökéletesnek nem mondanám. History, Natgeo, Viasat ilyen átlag 6-7 Mb/s bitráta, tavaly ezek még mindegyik 10 Mb/s felett volt. SD csatornák meg 3-4 Mb/s. Nekem nincs nagy dög TV-m csak 70 cm képátló, és jó 2-2.5 méterről nézem amíg mások a 180 centis TV-t 1 méterről, szóval ilyen távolságból annyira nem látszik a minőségromlás de archiválás szempontjából kár érte, hogy ilyen gyatra.
-
Pro Koryak
addikt
Nálam is régi kiosztás van, elvileg.
-
Lackooo84
nagyúr
De könyörgöm régi kiosztásúak ne írják már be, hogy "itt jó", köszi! Tudjuk, hogy ott (még) jó...
-
garga01
őstag
válasz
trec12 #64100 üzenetére
Most ránéztem én is kíváncsiságból, nálam sincs ott (pc, chrome). Direkt nyomtam teljes újratöltést, privát ablakot, nincsenek ott. Mondjuk utoljára 2 éve léptem be erre a felületre, kellett új jelszót generálnom hozzá
Szerk. Rápróbáltam Firefoxból, minden előzmény és süti törléssel, ugyanaz.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest