- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz sandró60 #22399 üzenetére
Mert sajnos már ebben is van politika az utóbbi időben...
Hiába is akarjuk azt mondani hogy nincs, mikor bizony van benne.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
sandró60
addikt
Most lehet,hogy 1-2 ember lelki világába taposok Miért kell mindenbe politikát bele keverni Még ha áttételesen kommentelnek az igen tisztelt fórum társak EZ NEM AZ A FÓRUM
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz leslieke #22397 üzenetére
Erről tudtál?
Új kábelcsatorna indítását tervezi az MTVA
Az M3 után új kábeles adót indíthat a közmédia, jelentette be Szabó László Zsolt, az MTVA megbízott vezérigazgatója a Média Korrektúra konferencián. A korábbi tervek alapján archív tartalom-alapú sportcsatorna lehet belőle.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
nem olyan régi twitteres beírás:
Zsolt Godina @ZsoltGodinaNov 25
Sikerült "államosítani" a DTM-et is, szóval jövőre már nem a DIGI Sport közvetíti a sorozat futamait ...Realme GT Master Edition
-
prisz
senior tag
Az Euronews-t nagyon sajnálom. Az egyetlen tényszerűen tájékoztató hírcsatorna volt. Immár sajnos tényleg nagyon politikai színezete lett az egésznek. Sajnálom, de megértem a Digi-t, hogy meghajolt immár szinte az egész országot átható nyomásnak. Mást nem tehetett...
Ezek után januártól lesz egy valag agymosó propaganda hírcsatornánk, amely a valós tényeket teljesen nélkülözi, eltakarja a valódi európai és magyar helyzetet.
Elborzaszt, hogy lassan 24 éve a rendszerváltás után, újra ide jutottunk...[ Szerkesztve ]
-
hidroponi
aktív tag
-
allfinanz
senior tag
Sztem az Euronews-nak irni kene h legyen a digin tovabbra is.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Flashget
félisten
-
allfinanz
senior tag
válasz Flashget #22382 üzenetére
Kezdem gyanítani, hogy a digi vezetőségében politikai színezet uralkodik.
- Euronews kilőve (kormányfüggetlen hírforrás)
- M3 megegyezve (állami TV-vel, miért ne?)
- RTL-hez való hozzáállás (a kormány RTL-ellenes a reklámadó miatt)
Ez saját gondolat, nem politizálok, csak ezt gyanítom.
Euronews ingyen, kódolatlanul jön a műholdon is, nem csak a MindigTV-n, így a terjesztése se lehet összeg.Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
kinn van a 2014 01. 01-től érvényes ÁSZF is ebben az M3 Bp-n 746 MHz-en lesz a digitális sávon.
analógba a 245,25 frekin.Realme GT Master Edition
-
schumi
aktív tag
Hali
Class fm. Radiot be lehet hangolni valahogy digin ? Elvileg oldalukon irjak a savot analogba, de nem sikerul megtalalnia a samu 6100es tvnek. Esetleg valami tipp ? Egyaltalan megy a class fm digin. ?
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz kecskebégető #22362 üzenetére
Itt még csak a műholdra kerül vissza, kérdés, hogy kábelen jön e majd.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
kecskebégető
aktív tag
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
allfinanz
senior tag
Mai nappal módosítottak a műholdas csatornakiosztáson, kábelesen nem.
[ Szerkesztve ]
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
M_AND_Ms
veterán
Nem fogsz ilyet találni. Olyan van, hogy bizonyos boxok egy adást streamelni tudnak a helyi hálózatara és azt egy DLNA képes tv-vel nézni lehet, de hogy az összes kábelen érkező frekvenciát kisugározza neked, hogy azt vehesd egy tv-vel??? Ilyenről nem hallottam
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
henger88
újonc
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom beállítani tökéletesen az LG la660s tvmet.
Digi Tv a szolgáltatóm. Kábel tvre vagyok előfizetve Budapesten. Elindítottam a keresést és talált 96 db digitális csatornát DTV-t. A probléma az, hogy egy adott sávszélesség felett zavart a csatorna, szakadozik a kép. Például az eurosport és a sport tv-k sávszélességében minden zavart. Szétesik a kép. A jelerősség teszten 0%-nak írja a jelet. Az alacsonyabb sávszélesség esetén minden tökéletes. Szerintetek a tv-nek van hibája vagy pedig a szolgáltatónál reklamáljak.Köszönöm a segítséget.
-
Flashget
félisten
1. annyi tévén nézed a digikábelt amennyin akarod, nem kell 2-3-4 stb. előfizetned. van a 3100Ft/hó és kész.
2. stb csak a film packhoz kell (HBO, Digi Film) de abból már annyi ahány tévén szeretnéd nézni.
3. nincs a diginek ilyen kütyüje.
4.egyenlőreegyelőrematematikai feladványt hozol ki egyenlőre minden más esetben egyelőre.
Realme GT Master Edition
-
Watt25
veterán
DigiKábel esetén külön előfizu nélkül jönnek analóg és kódolatlan digitális módon a csatornák. (Az előbb említett 3 csatin kívül.) Ezeket bármennyi tévén nézheted, csak kábelezés kérdése. (Na jó, azért 3, vagy több tévé esetén már lehet, hogy kicsi lesz a jelszint, de ezen lehet segíteni.) Ha olyan tévé, amelyben van DVB-C tuner, akkor digitálisan, egyébként analóg módon.
Box = Set-Top-Box[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Lajkó
őstag
az is érdekelne, hogy nincs a diginek valami kütyüje, amivel kábel nélkül tudnám eljuttatni az adást a lakáson belül? Jobb lenne nem összefúrkálni mindent...
Meg a bekötéssel járó plusszköltségek is érdekelnek. Hogy járok jobban, ha egyből több tv-re fizezek elő, vagy ha utólag amikor valóban szükség lesz rá akkor bővíttetem? -
Lajkó
őstag
Sziasztok! Köttetnék én is...
Mit lehet tudni a Miskolc Gyula utcáról, sokszor szakadozik a kapcsolat? Mennyire van meg a 80/20Mbps-os maximumnak megadott sebesség? Szokott a sebesség ingadozni, visszaesni, stb.? -
zsolt501
nagyúr
Most néztem, és már itt is helyreállt.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Szegeden megy e az EPG, mert nálam nem jön be még a műsorújság sem.
-
Jeges1948
csendes tag
Érdeklődnék, hogy ha digi TV kábel szolgáltatásunk van és az új TV.nk Samsung Smart(modelE40F6320AW Type : UE40F6320) akkor kell e a szolgáltatótól vennünk(bérelnünk)HD boxot ahhoz,hogy éles legyen a képminőség. :
-
allein
addikt
válasz leslieke #22333 üzenetére
Annyi történt időközben, hogy pár napja csináltam egy FW frissítést. De nem oldotta meg a fennálló problémámat. Azt javasolták a samsungnál, hogy akkor csináljak egy visszaállítást, nézzem meg, hogy még mindig fennáll a hiba vagy nem. Más jellegű hiba is van, nem csak az, hogy a hang akadozik amikor élő foci van a digi hd-n.
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Örülök, hogy a Digi most okos volt és nem idióta.
De vajon az M3-nak mi lesz az ára, ha nem külön fizetősbe rakja? Mit fog kidobni? árat emel, nem hinném.Egyébként fb-n a digi admin azt írja egyelőre csak kábelen lesz M3.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
allein
addikt
Jó estét. Digi sport 2 HD, Samsung TV, normális, hogy a hang percenként megakad? Qurva idegesítő
Philips készülékemen nem akad a hang, ennyit a nagy Samsungról[ Szerkesztve ]
-
konrada
tag
No végre hozzánk is megérkezett a LAN. Ezért azt mondták, hogy újra kell kötni a szerződést. Mire én: akkor kérném az okos csomagot, és már írták is át.
Így nem kellett alkudoznom, 3 hónapoznom, ugyanaz jön - illetve 8 mega helyett 20 - 6600 Ft helyett 4200-ért.[ Szerkesztve ]
-
sdfasdc
csendes tag
Jön az M3, ha minden igaz akkor a mini csomagban.
Attól féltem hogy majd box kell hozzá. -
adakiller
senior tag
válasz Bogyi007 #22320 üzenetére
hát akkor rosszul gondolják, mert hiába írtam alá 2 évet, nem kell felmondáskor a 2 évet megfizetni, mint kötbér, hanem a bekötés napjától igénybe vett kedvezményeket, kell megfizetni. így ha vki 2 hónap után felmondja a hűségszerződést, akkor pár ezer ft-al(listaár-hűségre adott kedvezmény) megússza a hűségszerződést - idegeskedést most kihagytam - .
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz adakiller #22318 üzenetére
Még kiderül hogy ezért van az okoscsomag is a két év hűségidővel mindenkinek megadva.
Mert így addig az ügyfél fixen náluk van s így 2 évig az fix bejövő pénz nekik....Viszont ha csak így van pénzük akkor tényleg komoly a baj....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
adakiller
senior tag
aki kötne digikábelt, az készüljön, hogy nincs a diginek SD és HD BOX se készleten 1 hónapja, és nem is tudni mikor lesz... engem 1 hónapja váratnak, és leráznak azzal, hogy analógba tudom nézni. hiába fenyegettem őket felmondással, kb lesz@rják...
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz gergelyv #22314 üzenetére
Nem emlékszem pontosan melyik ország kell. Anno, a pana G20-szal nézegetem, hogy melyik országbeállítás, miben különbözik és akkor láttam, hogy van, ahol 100-as és 1000-es sorszámra teszi az adókat. De van, ahol szépen egytől kezdi
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Watt25
veterán
válasz Benzoldog #22315 üzenetére
Szerintem a XXI. században, a digitális átállás után, nem kell azon annyira csodálkozni, hogy egy új csatornát már csak digitálisba rak már bele egy kábelszolgáltató is.
Tetszik-nem tetszik, ebbe az irányba megy a világ.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Benzoldog
tag
Ez hihetetlen! Megegyeztek a DIGI-vel, igaz egyelőre csak a digitális kábeles kínálatba kerül majd be, de már ez is hatalmas előrelépés!
-
Kecskoss
csendes tag
Lesz M3 a Digin????,
Legalább is ezt a hirado.hu-n találtam:"Kálomista Zsuzsanna azt is elmondta: a Magyar Telekom kábelszolgáltató január 7-étől az alapcsomagjában továbbítja a csatornát. Addig a MinDig TV kódolatlanul teszi hozzáférhetővé az M3-at, január 7-e után pedig extra csomagjába illeszti. Az M3 az UPC-nél a digitális kábel alapcsomagba kerül, és a Digi is ebbe a csomagjába teszi. Emellett folyamatosan kötik a megállapodásokat a kisebb műsorterjesztőkkel."
-
gergelyv
csendes tag
válasz NoOne1976 #22305 üzenetére
Izgi, köszönöm az infót. Nem írtam alá szerződést, telefonon rendeltem, de lehet, hogy ez jogilag egyenértékű, mert mindkét fél kifejezte, hogy itten szolgáltatás-megrendelés történik. Ugyanakkor nem emlékszem, hogy mondták volna, hogy ezt és ezt kell elolvasnom a feltételekről.Tehát azt sem tudhattam, hogy három hónap után kezdődik csak a kötbér, nem a 15 vagy 30 nap után.
És lássuk be, folyamatosan hitegettek, hogy mindjárt bekötik, azaz vagy szándékosan, vagy bénázásból, de félrevezettek, amin én buktam pénzügyileg.
Így elképzelhető, hogy némi pénzt ki tudnék perelni belőlük. Nem fogok.
-
gergelyv
csendes tag
válasz gergelyv #22301 üzenetére
Na, bekötötték, coax jó volt, minden jól működik. Csatlakozom az ócsóságra gerjedő nyugger-tévénézők táborához.
A legnagyobb bajom, ami egyébként tényleg zavaró, hogy a Panasonic tévém (pár éves középkategóriás plazma) valamiért 1000-től kezdve számozta be a csatornákat. A tévé hülye, vagy ez normális?
-
Bogyi007
veterán
Rés a pajzson!
23.00 után a Musicmix adón igencsak elhúzzák annak a nótáját akinek nincs STB-a a Digihez és nem akar 10 forintot kifizetni.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
NoOne1976
őstag
válasz gergelyv #22281 üzenetére
Digi bekötés saját tapasztalatból:
Ha aláírtad a szerződést, akor abban is szerepel, hogy hivatalosan mennyi időn belül kell bekötniük. A 30 napaot csak mondani szokták, de az ÁSZF szerint 15 nap, ami max 3 hónapra közös megegyezéssel módosítható. Ha aláírtad a szerződést, akkor belementél a módosításba.
Azonban az ÁSZF szerint "a Szolgáltató által vállalt határidő elmulasztása esetén a Szolgáltató kötbért fizet, melynek összege minden késedelmes nap után a belépési díj egy tizenötöd része, belépési díj hiányában az Előfizetői Szerződés alapján az adott előfizetői szolgáltatással kapcsolatban fizetendő havi előfizetési díj, illetve az előre fizetett szolgáltatások esetén az előre fizetett díj egy harmincad részének nyolcszorosa."Vagyis ez azt jelenti, hogy minden naptári napra jár neked kötbér, amennyivel később kötik be, mint a legutolsó vállaási időpont. A leírásod alapján decemberben telik le a 3 hónap, és mondjuk januárban bekötik, akkor az eltelt napokra jár neked a havidíjad nyolcszorosa.
-
Bogyi007
veterán
válasz sandró60 #22302 üzenetére
Kifizette kpban a bekötést?!
Ez mióta van a Diginél, eddig ingyenesen szerelték be tudtommal...
Otthon sem kértek pénzt meg a boltnál sem idén tavasszal....Upc is csak előlegnek kérte el a 3490 forintot, aztán az első számlán visszavonják....
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz gergelyv #22301 üzenetére
Kérdés nélkűl is új vezetéket fogsz kapni.Nekik is érdekük,hogy minőségi koax legyen.Kevesebb hiba lehetőség.A fiamnak most szerelték be 2600ft ért.Mindennel együtt.Tv-Telefon-Inernet vezeték+csatlakozók.Szerintem nem volt drága.Oda húzták a kábelt ahová kérte
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Keychron K10 Pro Wireless Mechanical Keybord - Swappable RGB Backlight - Red Switch - Black - US
- Fujifilm X100VI fekete
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest