- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SirKero #21299 üzenetére
Igények és igények között is van különbség, felőlem mehettek nyugodtan a Discovery csatornák, meg sok másik is. Ez a két új se hiányzik.
Egyébként meg egy szolgáltatót se érdekelik előfizetői igények.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
SirKero
őstag
válasz Gercsi #21298 üzenetére
Még ezt a nyilas szöveget,hogy az előfizetői idényeknek megfelelően blabla
Ha tényleg az előfizetők igényeit vennék figyelembe akkor a Discovery csatornák ki sem kerültek volnaMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Gercsi
tag
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
Bal0924
aktív tag
A Cartoon Network csak nálam rossz a hang?
Angolul rendesen megy, de magyarul.. -
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #21294 üzenetére
Szerintem lehet ettől emailban, csak akkor a kézzel írt vagy aláírt levelet be kell scannelni.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Flashget
félisten
Tisztelt Digi!
Pontosan mit kell tartalmaznia az önök szolgáltatásának felmondó levélnek?
Várom a válaszukat!Az előfizető (vagy meghatalmazott) kézzel írt aláírását, a felmondás igényét és a szerződés azonosításához szükséges adatokat (szerződésszám mindenképp).
Üdvözlettel,
DIGInekem ebből az jön le, hogy mailban nem lehet felmondani digi szolgáltatást.
Realme GT Master Edition
-
Bal0924
aktív tag
válasz zichie #21292 üzenetére
Köszi a DVBViewer-t fogom használni.
Már csak 1 dolog. A DVBViewer pro 4.5.0.0 használom.Aki ezt a programot használja eltudná nekem magyarázni hogyan tudom beállítani hogy befogja az összes Digitális csatornát, beleérte azokat is amiért ezt a programot használom.
A Közszolgálati csatornák miatt.Hol tudom megadni hogy a 121 5 mhz sr 6000 (offset 7 mhz ) 256 qam paramétereken keressen.
-
kecsawi
senior tag
Másnál is ez a hűtlen házastársakat nyomják a cbs-en a bűnügyi helyett?
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
PC-n szeretnék nézni digitális adást, ez eddig rendben.
Kivéve hogy sehogy sem tudom befogni a közszolgálati csatornákat.
Már vagy 10000féle dologgal próbálkoztam.TotalMedia programmal keresem az csatornákat.
a DVBC.set fájlal szórakozom/próbálom állítgatni hogy betudjam fogni, de vagy 1napnyi próbálkozás után sem tudom..:Seddig ennyire sikerült..:S
" [DVBFrequency_9]
BandNum=1
MinFrequency1=114500
MaxFrequency1=128500
BandWidth1=8 "Minden más csatornát megtalált. kivéve a 114,5 , 121,5 és a 128,5 MHz-t nem talál semmit...:S
Hogyan tudom rávenni hogy Konstelláció 256 QAM, és Szimbólumsebesség 6000 ezeken keresse?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Flashget #21282 üzenetére
A lan (utp) kábel szabvány kiosztásán két ér a sima analóg telefonjelnek van kiosztva. Ezt használja a Digi is. Amit te splitternek gondolsz az csak annyit tesz, hogy ezt a két eret kivezeti egy sima telefoncsatlakozóra.
Az analóg vonal a társasházi szekrényig voip-ként érkezik.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #21285 üzenetére
nem vitatkozunk
csak nálam lan kábelen, anyámnál koaxra írják a telefont a többit leírtamRealme GT Master Edition
-
veterán
-
Flashget
félisten
válasz sutiand #21280 üzenetére
DVB-C esetleg kombo DVB-C/T HD set
AMIKO THD-8240 T2 CICX E
MPEG-Fully DVB-S / (I)DVB-S2(/I) MPEG4(H.264)
HD kompatibilis digitális műholdvevő beltéri egységAmiko HD-8840 CI CXE T2C
Full HD 1080p OutputRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz neoforce #21279 üzenetére
nálam lan kábelen jön együtt a nettel és splitter osztja ketté. nekem nem is kell többet tudni csak amit látok
viszont akkor válaszold meg a következőt ha te ezt ilyen jól tudod
anyámnál koaxon megy a tévé és állítólag azon megy a telefon is. nyáron lett váltás a szolgáltatóban és a full digi kábeltv adását kapták mellé ezt a lehetőséget: [link] Leakarja mondani a néhai matáv telefont mert nem használja ki és túl drága így /év. Kérdés nála mi a szitu belvárosi társasház esetén? Ez megy a mostani telefonnal vagy nem?
Azon a kábelen, amelyen eddig a tévé és internet szolgáltatása érkezett, már egyidejűleg telefonálhat is!Realme GT Master Edition
-
sutiand
tag
Sziasztok!
Kábeles DIGI TV előfizetésem van. Olyan DVB-C esetleg kombo DVB-C/T HD set top box-ot szeretnék vásárolni, amivel a HD adásokat is tudnám HDD-re vagy Pendrive-ra rögzíteni eredeti minőségben. Fontos lenne, hogy a felvett anyagot át tudjam tölteni PC-re további szerkesztéshez.
A következő készülékeket nézegettem:
1- AMIKO THD-8240 T2 CICX E
2- Selteka CIC-412HD DVB-C
3- Synaps CHD-3100M CX
4- TECHWOOD TW-7.1 K-C
5- ALMA C2200Megbízható, jó képminőségű, későbbi firmware frissítéssel ellátható, készüléket keresek.
Segítséget és a válaszokat köszönöm. -
neoforce
aktív tag
válasz Flashget #21269 üzenetére
A rendszer voip-os ,ami a te készülékedig jut el az már nature analog vonal !
Hogy meg érsd ha társas házba laksz akkor az adott szekrényig üzemel voip onnantól át van alakítva analogra minden ügyfélhez!Most nagyon le egyszerüsitettem:-)!
Olvastam egy hozzászolást hogy a voipos telefon mennyire veszi vissza a net sebességét?(semennyire mert a külön Vlan-on kommunkikál a az adatforgalomtól![ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Flashget
félisten
-
veterán
Analógon és digitális SD-n van, de HD-n továbbra sincs.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #21271 üzenetére
DS2 HD nem volt valóban, de az SD-n volt.
Realme GT Master Edition
-
leslieke
Jómunkásember
Nálam se volt délelőtt egy ideig a Disiport 2 HD, de most van. Bp, Zugló.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
localhost
Közösségépítő
-
Ahab77
tag
Van, sima is HD is. Szegeden.
-
veterán
Digi-sport 2 van nálatok? Nálam eltűnt. Átrakták máshová?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Flashget
félisten
válasz localhost #21268 üzenetére
Nekem már megvolt egy jó készülék igazándiból semmi szükségem nem volt a digitől egy másikra. Sőt bedobozolva is van egy amit általában konyhákba falra szoktak szerelni másodlagos készüléknek ami csatlakoztatható faxhoz is akár.
A lényeg az lett volna nincs szükség spéci készülékre mert voip telefonnak hívják.Realme GT Master Edition
-
localhost
Közösségépítő
válasz Flashget #21266 üzenetére
Nekem úgy van telefonkészülékem a Digitől, hogy eredetileg nem hoztak, aztán bementem az ÜFI-re és KÉRTEM SZÉPEN (elcsukló hangon rimánkodtam) egyet, adtak is, semmi pénzért, bérleti díj sincs, csak egy átvételi elismervényt írattak alá velem. GONDOLOM, ha eltávozom, visszakérik.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
FNZ
őstag
válasz arion123hu #21245 üzenetére
kössz a tippet.
kicseréltem az elosztóból a tv-be menő koaxot 3x árnyékoltra és utána rögtön megtalálta a tv a 770 mhz-en levő csatornákat.
-
Flashget
félisten
válasz alitta73 #21260 üzenetére
szerintem eléggé egyértelműen írtam, ha van telefonod ami akár 10 éves is lehet simán működik voipon. de bármelyik 2-3K-s telefon jó hozzá. na jó nem a 30 éves Rózsa Gyuris tárcsázós legyen
mikor megkötöttem nekem nem is hoztak hozzá csak külön pénzért adtak volna...[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
addikt
-
ketele69
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék.
Béreltem egy Humax SD boxot és most indítanám be először. Gondoltam, hogy a csatorna keresést a Digikábel oldalán külön erre a célra kiadott (csatorna frissítés) tájékoztató alapján végzem el.
Kézi keresét javasol és azt írja, hogy a "szimbólumsebesség": 6900 legyen; ugyanakkor a következő kiegészítő infomációt adja lábjegyzetben: * Digitális közszolgálati csatornák esetében a keresést 6000-es értékkel szükséges lefuttatni!
Kérdésem: most akkor 6900 vagy 6000 legyen a szimbolumsebesség?
-
alitta73
csendes tag
válasz f4lcon #21261 üzenetére
Akkor nem értem, a Digi weboldalán kinn van 7 féle telefon kezelési útmutatója, a következő szöveggel:
"Ezen az oldalon az általunk biztosított telefonkészülékek használati útmutatóit találhatják. A telefon típusára kattinva letöltheti a kezelési útmutatót."[/IHogy próbálták ki akkor, hogy működik -e nálad a telefonszolgáltatás? Elküldtek a boltba, hogy vegyél egy készüléket?
Az okos csomaghoz Te is most rendelted meg a telefonszolgáltatást?[ Szerkesztve ]
-
alitta73
csendes tag
válasz PeterPH #21259 üzenetére
Vagyis akkor kábelmodemet se kell cserélni mert a meglévőn már van telefon csati?
Ez a "aktiválják a kábelmodemen a telefon csatlakozót" esetleg konkrétan mit jelent? Hardveresen-szétszedik a modemet-, vagy szoftveresen -töltenek le rá valami progit-?Ha jól olvastam a Digi hoz telefonkészüléket,LCD kijelzőst, mondjuk azt sehol se írják, hogy a készülékért + kell -e fizetni, vagy benne van a telefon havidíjban.
Az is kérdés még, hogy új, vagy régi használt, máshol leszerelt készüléket hoznak -e?
Bocs a sok kérdésért -
Flashget
félisten
válasz alitta73 #21256 üzenetére
ezekszerint te FTTH-s övezetben vagy.
a telefont a kék és kék-fehér adja a lan kábelből nálam valszeg nálad is majd.
elvileg a kábelt egy kis műanyag splitterbe megy ami ketté választja a telefont és a lant (pont úgy mint az ADSL-t és ha volt korábban telefonod akkor az is jó a voipra. Nálam is egy 2002-ben vett panasonic fax van rákötve de 99%-ban telefonálásra van már csak használva de a fax is teljesen jól működik rajta.Realme GT Master Edition
-
alitta73
csendes tag
Üdv!
A következő kérdésem lenne:
Meglévő előfizetőként, most fogom majd Dorogon a Diginél igénybevenni a hűséges Okos csomagot, és így a meglévő Digi+ TV+kábelmodemes net (Ritmo) mellé kérem a Voip-os telefont.
Most egy koax kábel jön be lakásba, ami egy osztóban végződik, amiből 2 db kábel jön ki, egy a netes kábelmodembe, és egy a TV-be megy be.
Hova fogják a telefont applikálni? Beraknak egy új 3as osztót vagy lecserélik a kábelmodemet (vagy nem) és abba lehet bedugni a telefon zsinórját?
Remélem a már meglévő koaxon kívül nem fognak más kábelt húzogatni a telefonnak.
Egyébként a Voip-os telefon mennyire terheli a net sebességet, gondolok itt arra, hogy ha netezés közben telefonálok érezhető -e a netnél lassulás.Köszi.
-
Kecskoss
csendes tag
válasz zichie #21252 üzenetére
Nem azt írtam nekik, hogy lemondom a szolgáltatást, hanem azt, hogy tájékoztassanak, hogy miként tudom lemondani október 1-től ha ilyen hülyére vesznek, mint régi előfizetőt. Milyen papír kell hozzá, mennyi a felmondási idő, hova adjam le a STB-ket...
Azt én sem mertem eljátszani, hogy már most konkrét felmondást írok nekik, csak kíváncsi voltam, hogy mi van ha meglebegtetem a lehetőségét annak, hogy másik szolgáltatót keresek helyettük...
És ez lett, hogy felajánlották a szerződés hosszabbítás lehetőségét....
[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
Ennek a "lemondom a szolgáltatást, hogy megkeressenek okos ajánlattal" dolognak megvan a kockázata. Van-e olyan lehetőség, hogy pl. most bejelentem, hogy október 1-től lemondom a szolgáltatást és ha szeptember 30-ig nem hívnak fel okos ajánlattal, akkor szeptember 30-án este visszavonom a szolgáltatás felmondást? Optikán vagyok, ahol egyik pillanatról a másikra mindent le tudnak kapcsolni.
-
jansky1
senior tag
kell a francnak.5 percet sem néztem eddig. ja de ott lesz a vvnyóc, akkor köll
-
Flashget
félisten
retek 2 kérdésre egy határozott válasz:
Az említett csatornával jelenleg nem is folynak tárgyalások, a korábbi próbálkozások pedig sajnos meghiúsultak.
Megértésedet köszönjük!Üdvözlettel:
DIGIRealme GT Master Edition
-
Kecskoss
csendes tag
Az okos csomag miatt az ügyfélszolgálatról tegnap elhajtottak.
Írtam Nekik egy mailt, hogy október 1-től lemondom az egész szolgáltatást, ha ilyen hülyére vesznek...
Ma hívtak, hogy gondoljam meg magam, meg is kötöttük az okos csomagot...-)))))
-
arion123hu
tag
válasz Flashget #21242 üzenetére
Pedig el lehet hinni, amit irtam. Amennyiben a DiGi fali aljazata es a TV kozotti kabel nem megfelelo (3X arnyekolt es a ket vege nem fem arnyekolasu, hanem gagyi muanyag)a koax kabel antennekent mukodik. A MinDigTV altal sugarzott DVB-T ado bezavarhatja a Digi DVB-C azonos frekvenciajan mukodo csatornait. Ezt tapasztalatbol irtam, mert En is igy jartam a 770MHz-es tartomannyal. a tobbi frekin 100%-os jelminoseg ezen az egy frekin meg szetesett az osszes csatorna jele. Kabel csere utan minden rendbejott.
-
Flashget
félisten
válasz Zlin50 #21243 üzenetére
azt csak a korábban írtakra mondtam.
diginél ez évek óta létező jelenség. mikor megbüntette őket vagy figyelmeztette az NMHH (vagy annak elődje), mert nem volt egyáltalán HD beltérijük kábeltv-re miközben már ott volt a Digisport HD-ban meg a közszolgálati asszem fogyasztói panaszt követően, majd ezután lett pár db HD az üfsz-on (vicces volt akkoriban a tányérosra is ki kellett adniuk miközben azon nem volt HD csak SD-ben volt fogható) így a hivatal utasításának eleget téve volt már HD stb is, csak kifogytak belőle és azóta is mindig.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Zlin50
senior tag
válasz Flashget #21242 üzenetére
Nem a kábelre gondoltam a zavarásra, hanem a földire. Kábelen nem volt ilyen soha, bár a két Dunán nem tudom mire vélni a "digitális hibákat" (apró kockák, képkimaradás). Kábelen csak digi van így nincs választás. A másik lehetőség a földi lenne és erre is gondoltam a zavarást illetően. Az viszont elég szánalmas hogy HD box nincs és nem képesek csak SD-t adni de a kódolás miatt a saját meg kevés.
"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
Flashget
félisten
válasz Zlin50 #21241 üzenetére
Nekem a 8-on tisztán jön szoba antennával 100%-os jellel a mindigtv (ez a tartalék a 7 free csatorna ha valamilyen okból nincs digikábel sugárzás, mert volt már rá példa)..de ilyet nem hallottam még, hogy ez bezavarna a digikábelnek...
az viszont igaz, hogy a szoba antenna összeszedi a wifi (pl wifis router közelében használhatatlan)és mikró sűtő hullámait..lakóközösségben ez sajnos nem lehetetlen. ahol nekem van az antenna a szobában a szomszédnak a konyhája van kb. 3 méterre a mikrójátólRealme GT Master Edition
-
Zlin50
senior tag
válasz McKalton #21238 üzenetére
Nem egyértelmű a dolog, már arra nézve hogy ha én nem kapok akkor más sem. Korábban jelezte már más hogy ő kapott. Valamelyik vidéki városban. Nekem itt a XIX. kerületben nem jut úgy látszik. És nem kerületi üsz-on kértem hanem központi emilen egy telefon után. Kábelen nincs módomban másik szolgáltatót választani mert nincs. A háztömbben meg háttal vagyok az adóra és alul plusz még másik tömmbel takarva. Egyébként is azt hallottam hogy a földi szórású adást megzvarja a mobil hívás és az nekem nem hiányzik. Hogy ez helytálló-e azt nem tudom.
-
FNZ
őstag
válasz arion123hu #21235 üzenetére
a száva utca ad 770 mhz-en
átnézem a kábelezést, de ez akkor is furcsa, hogy csak úgy elmegy az adás
-
FNZ
őstag
válasz arion123hu #21233 üzenetére
ezt nem értem, egyik napról a másikra csak úgy elmegy a kábelen a 770 mhz-es sáv?
a száva utcai adótorony nincsen nagyon messze, de ez elnyomja a kábelt?
[ Szerkesztve ]
-
arion123hu
tag
Hali
Valoszinuleg zavartatasod van. A MindigTV egy kozeli adoja, ami 770MHz-en ad zavarja ezt a csatornat.
En is igy jartam. Miutan kicsereltem a fali aljzat es a TV kozotti gagyi koax kabelt azonnal megjavult minden.Nezd at a kabelezesedet TriShield-es kabelt hasznalj mindket vegen fem csatlakozoval.
-
jansky1
senior tag
válasz Flashget #21226 üzenetére
Inkább nem részletezném
f4lcon: én meg az egész rendszer működését nem értem, te próbálom kibogozni
ezt a pvr kifejezést meg még nem is hallottam, de most, hogy így írtad rákerestem és találtam is leírást.
http://www.sat.hu/hirek/pvr-lepesrol-lepesre/2415.html
így nagyjából értem[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
erre valaki?
"sziasztok!
nálam (budapest, kőbánya) a digitális adások közül nem látom azokat a csatornákat, amelyek a 770-es (c58) sávban vannak.
ti tapasztaltok ilyet?256 QAM
6900 KB/svan beállítva a 770-es tartományra. állítsam át másra? ha igen, mire?"
-
Zlin50
senior tag
válasz Flashget #21223 üzenetére
Na ez jóhír. Nem azért mert vettem korábban, hanem azért amiért venni voltam kénytelen. HD-s boxra már nem is tudom mióta jelentettem be az igényemet és azóta sincs. De a kódoltakhoz azért az ő boxuk kellene. Hát az embernek a pofája leszakad.
-
jansky1
senior tag
A hbo és a felnőtt csatornák csak és kizálólag a digis beltéri egységekkel vehetők, vagy jó bármelyik másikkal, ha előfizetek rá ?
-
Flashget
félisten
rakhatták volna novemberre mikor digin már nem lesz :p
Realme GT Master Edition
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Daniel Alves #21202 üzenetére
A hűséget csak az "okoscsomaghoz" kérik.De hűség nélkül is kedvezőek az árak:
Tv: DIGI+ csomag 3100 Ft
Internet: Startnet 2700 Ft (ennél nagyobb tök felesleges)
Telefon: 200 FtAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Zlin50
senior tag
Tetszenek ugye ismerni a mondást: ameddig lós.ar van, veréb is van. Mindenki úgy csinál verebet magából ahogy akar. Ameddig engem nem kényszerít senki hogy valamelyiket nézzem engem sem érdekel más mit néz, de amúgy sem. Legyen az ő baja.
[ Szerkesztve ]
-
bacus
őstag
Lassan be kellene fejezni ezt az akadémikus vitát arról, hogy melyik csatorna politikailag hova tartozik, vagy ki az agymosott.
Szerintem rakják ki a kábelünkre fullHDben, és ki ki eldönti, hogy akarja e nézni.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
negyven2
veterán
válasz Flashget #21211 üzenetére
Engem se nagyon (ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem). Sőt a legtöbb ilyen adót (RTL/tv2/párt adók és stroy szintű förmedvények benne sincsenek a kedvencek listámba). De szerintem Itt fejezzük abba a politikázást (nem rád értem).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Flashget
félisten
válasz hidroponi #21209 üzenetére
leírjam lassan vagy megérted így is?
nem érdekel egyik politikai párt adója se..nem érdekelnek a tolvaj szocik sem a "hazaáruló Gyurcsényék" sem a fél zsidó fidesz szintén nem, sem a nácizó cionista libsik.
kinek van még tv csatornája a digin?kapische? na melyikünk az agy mosott, hogy ilyen szarokat néz?
Realme GT Master Edition
-
jansky1
senior tag
Hi!
Létezik leírás digikábel adásának felvételéhez, DVB-c box + külső merevlemezzel hogy működik ez? Lehet időzítve felvveni, vagy úgy, hogy kiválasztom az epgből a műsort és veszi magától ?
köszi előre is a válaszokat -
Flashget
félisten
válasz allfinanz #21199 üzenetére
és vajon ez ha már a digi megint jóba lett a viacommal? ha nem lenne digifilm azt mondanám tuti lesz így viszont nem
Filmóriással erősít a ViacomRealme GT Master Edition
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Egy másik városba költözök munka miatt viszont még nem tudom mennyi időre.
Diginél csak 24 hónapos hűségre lehet csomagot kérni?
Nem nagyon találok más megoldást, viszont a mobilnet esetén nincs havidíj...
http://digi.hu/lakossagi/internet/csomagok/csomagvalasztoEsetleg tud valaki ezzel kapcsolatban érdemleges infót adni?
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
hidroponi
aktív tag
errol biztosan nem kapsz infot az alhirtv-n az untersovszky hiradoban vagy a szelestv-n.
"A tévét(TV2) működtető MTM-SBS Zrt. 2010 októberében visszahívta a vezérigazgatói posztról Várdy Zoltánt, a helyébe pedig Simon Zsolt került. A Magyar Narancs 2011 augusztusában arról számolt be, hogy a Simon és felesége által közösen tulajdonolt könyvesbolt Budakeszin hivatalos kopogtatócédula-gyűjtőhelye volt a pártnak(FIDESZ) a 2010-es választások előtt, a vezérigazgató feleségét pedig az önkormányzat közművelődési és jogi bizottságának külső bizottsági tagjává választották. Alig egy évvel a választások után további változások történtek a TV2-nél: a társaság leigazolta hírpolitikai tanácsadónak a korábban a Hír Tv-nél dolgozó Pindroch Ferencet.
A televízió hírműsorait – a naponta jelentkező Tényeket és a vasárnap sugárzott Naplót – a 19. héten közel egy-egy millió ember nézte, az RTL hasonló műsorait pár tízezerrel nézik többen. A közszolgálati tévé híradója nem is tudott bejutni a legnézettebb 20 műsor közé. A médiahatóság április végi mérése szerint a Tényekben 74 százalékban felülreprezentált a Fidesz, illetve a kormány, az RTL Híradójában ez az arány 64 százalék."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest