- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
Szerintem ekkora enhanced damage-et eddig még nem láttam mióta játszom (offline)
Erre egy tőrre rakja
-
HornedReaper
senior tag
Andy-t farmolnám NM-en P8-on offline de az istennek nem adja oda a terror zone-t
-
HornedReaper
senior tag
Kis csalással lett pár Ber rúnám.. Így már furcsa szemlélni, hogy nem is annyira random a játék, mit dob
Offline-ra vonatkozik.
-
HornedReaper
senior tag
Offline, 1. Ber megvan. 2 Sur-ból készült.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Vismajor01 #18558 üzenetére
És azt hogy imádom, mint most is véletlen Nightmare-re nyomok kapkodásban a sok run után és keresgélhetem megint a jó LK elrendezést
-
HornedReaper
senior tag
LK-zok már jóideje, szinte csak superchestre megyek P7-en Hellen, de nemhogy high rúnát, még mid-et sem ad
-
HornedReaper
senior tag
Amúgy Nálatok is 1-2 hónapja néha tölt egy nagyot játék közben? Rövid időre kb megáll a kép. Ez azért okozhat fejfájást / halált
SSD-n van nálam, igaz nem a leggyorsabb ami a gépben van, sima SATA 3-as és SLC. Gyakran lefagy és kilép ha nem sietek el Shenk-től mielőtt jönnek a tűzgolyók (máshol nem igazán szokott, fehér holló sem.. akkor sem ha javazon beteríti chain lightning-gel a bocikat). DLSS-sel játszottam sokáig, most már anélkül de így is.
-
HornedReaper
senior tag
Hell LK-ban szerzett cuccokat 93 clvl-lel már bátran kraftolhatok? Vagy maradjak a terror zone-os tárgyak craftolásánál?
-
HornedReaper
senior tag
Végre valami használható
(offline)
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Vismajor01 #18538 üzenetére
Nyomom LK P7 vagy P8-ban kicsit 300 feletti MF-fel mondjuk (rúnába úgysem szól bele), de a super chest-ekből alig potyog rúna, talán töbet dobálnak a monsterek meg a kis ládák
-
HornedReaper
senior tag
offline-ozok, ott elég nehéz ilyet is összehozni, gratula hozzá! Rúnákat is 2db Ber-t kb esélytelennek érzem.. Unique Jewelt is 1db-ot sikerült eddig gyűjtenem ami lower resist-es
Reaper's Toll is 2 napja lett meg, pedig sok 70-80-as szintű karim van. Hammerdinem 93-as lett tegnap, innentől vásárolom a gyűrűket és amuletteket Craft-olni nem Terror-osakat használok majd. Pár100 órát még beletolhatok mire lesz egy Infinity-m
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! Én is nagy fan vagyok, de csak offline nyomom
Diablo 1, aztán 2 és már a D2R nagy szerelem. Csak kamillázok itt sok 2-3 betűs rövidítéseteken
Ha offline HC karit indítanék (soha nem tettem), ott nagyonn az esély pl jobb rúnákra? Vagy ugyanaz, csak meghal akkor kuka a karakter?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest