-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
h.adam.92 #4116 üzenetére
Nem feltétlen kell origi bneten tolni.
Vannak magyar szerok is, de bnet-hez nem hasonlithatóak a jóval kevesebb létszám miatt, de legalább így családias a hangulat.
Az alábbi linkeken le tudod tölteni ami a szerókon való játékhoz szükséges:
kani
6net
6net#2A .reg fájlokkal tudod a win regisztrációs adatbázisába betenni a szerók címeit, hogy a játékban majd ki tudd őket választani. Mondjuk annyi a probléma a két különböző .reg fájllal, hogy így egyszerre nem lehet benn mindkettő.
Gateway Editor-ral hozzá lehet adni mindkét szeró IP-jét, bár a különböző MOD-ok miatt ha váltogatni akarsz akkor az eltérő fájlokat ígyis-úgyis cserélni kell
-
mcsabee
senior tag
válasz
h.adam.92 #4115 üzenetére
Hát, ez egy fogas kérdés. Alapvetően ahhoz, hogy rád támadjanak ki kell jelölniük (ezt majd látd játékon belül), de kijelölni csak townban lehet, vagyis ha te épp act 1-en, andarielnél vagy lent, és ő fent kijelöl townban, azt te látod, mert megjelenik egy felirat a sarokban, és egy halálfej fent. Ilyenkor vagy megvárod és leölöd, vagy felmenekülsz egy tp-n, vagy kilépsz a játékból. De softcoreban ritka az ilyen kis szinten, leginkább baalrunokban szokás, de ott a többség úgyis leveri az egy pk-zót.
Viszont, van a tppk nevű hack, amit bármikor eltolhatnak, ha mellett állnak. Az annyit csinál, hogy egy jeges sorc, lövi feléd az iceblasteket, majd egyszercsak csinál egy tp-t, és amint felért a városba kijelöl. Annyira lassú az ice blast, hogy a hack miatt, mire odaér hozzád az utolsó ice blast, addigra ő kijelöl, te pedig halott vagy. De ezt is csak nagyobb szinten, hellen fogod tapasztalni.
Pár alapvető tanács, hogy mire figyelj.
Ha megölöd Baalt, akkor továbbmész a következő nehézségi szintre, ezért ha nem akarsz továbbmenni, mindig nézd meg, hogy baal quest aktív-e.
Figyelj arra, hogy HF-ért (Act 4 q2) gyakran húznak, de gyakran le is lépnek vele, és nem ölik meg diablot, így először mindenképpen egy csapattal haladj, hogy neked megmaradjon a rúnád HF-ből.
Ha tradelsz, nézd meg 3-szor, hogy mit tett be a másik a trade ablakba, nehogy egy színezett tárgy legyen véletlen. Én egyszer egy shakoval jártam meg. Srác betette trade ablakba, de aztán kivette és azt mondta, hogy tegyek még valamit a mal rúna mellé, én tettem, és mikor visszarakta a zöld a sapkát, nem néztem meg hogy mi az, és egy sima, fehér 1 sockos shako volt, benne egy emeralddal. Szóval nézd meg jól mit veszel.
-
mcsabee
senior tag
válasz
h.adam.92 #4113 üzenetére
Huh, nekem a gyengém a blizz sorc, mindig azzal játszok. De most például van egy Classic softcore barbárom, egy Classich Hardcore sosom, és egy LOD Hardcore barbárom.
Neked azt ajánlanám, hogy kezd ej sosot, orbosat, vagy blizzeset, hogy tudsz cuccokat szerezni magadnak. Barbárral nehéz mf-elni (magic find = cucckeresés).
-
mcsabee
senior tag
válasz
h.adam.92 #4110 üzenetére
Még ha tudnál is (amit kétlek), valószínűleg úgy venné a bnet, hogy csalni próbálsz, és lehet bannolna ^^. Nem nagyon rétek hozzá, csak sejtéseim vannak, de szerintem ne kockáztass, clean diablo installal jobban jársz. És ha egyszer elkezded bneten, nem is akarod majd abbahagyni :-).
-
mcsabee
senior tag
válasz
h.adam.92 #4106 üzenetére
Sokkal másabb, tudsz tradelni, partyban fejlődni, van UT, Dia Walk, rakás item, ami singlebe nincs. Meg ott a mi szeretett hun-1-ünk, ami tele van önjelölt prokkal, és nagyképű lámákka <3.
De annyiban másabb, hogy mindent tolhatsz partyban, tudsz tradelni, ezer dolgot tudsz kihozni legiten, amit singleben nem, csak hack-kel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest