- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz
Vismajor01 #7367 üzenetére
Én normal Act1-en szeretném farmolni a Countesst és a bebugoltatott Andarielt egy elementál druidával, mehetek veled?
-
pachito
őstag
válasz
Vismajor01 #7362 üzenetére
De emberek, itt egy marha nagy topik tele emberekkel, nehogymár ne tudjunk 2-3 partit összehozni..
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vismajor01 #7364 üzenetére
Ja, sp-be bele is lehet mókolni rendesen hero editorral
-
Elemental
addikt
válasz
Vismajor01 #7332 üzenetére
Én is így vagyok vele. Odaadom a bankkártyám, aztán vonjanak amennyit akarnak, nem érdekel. Alap, hogy ezt a játékot megveszem.
-
archie17
tag
válasz
Vismajor01 #6877 üzenetére
azért szintezni nem rossz
-
Blizz
őstag
válasz
Vismajor01 #6875 üzenetére
Ja persze simán, de számomra ezek többet érnek, mint egy grief, mert sokkal ritkábbak, ettől az egyik legkülönlegesebb játék a diablo.
Mindig okozhat meglepetést.Nézz rá erre pl
-
ldave
félisten
válasz
Vismajor01 #6864 üzenetére
Ennyi év után is tud még újat mutatni a játék, tegnap vettem észre, hogy az ethereal tárgyak str/dex követelménye alacsonyabb
Valahogy eddig ez fel sem tűnt.
-
Blizz
őstag
válasz
Vismajor01 #6792 üzenetére
Hmhh lehet, rég voltam fent.
-
Ator
tag
válasz
Vismajor01 #6795 üzenetére
Köszi!
Én is ezeket néztem, Bnet-en, csak a sima D2 van, G2A-n pedig persze minden.
Üdv,
Ator -
ldave
félisten
válasz
Vismajor01 #6792 üzenetére
Aha, az En-1(2,...)-ra lép fel most, pont tegnap néztem. Átnéztem a Hun-1-re, de senkit nem láttam online, pedig vártam jópár percet.
-
sirdond
őstag
válasz
Vismajor01 #6786 üzenetére
De a modnak pont az a célja, hogy végig legyen kihívás és ne feltétlenül lehessen már untiwnked characterrel hell-t farmolni 6 óra után kezdéssel. Hogy legyen rendes gear progression és hogy ne csak 1-2 szuper op endgame item legyen (mint pl az enigma is). Hogy 3 op skill-en kívül legyen sokkal több is használható.
A hotfixekre meg mit lehet mondani? Játszottál te már olyan akár AAA multiplayer játékkal,ami indulásra 100%-os volt soha nem kellett utána hozzányúlni? Nem hiszem. Na akkor tedd hozzá, hogy ezt a modot pár arc hobbiból csinálja, úgyhogy igen, elég zűrzavaros volt és lesz is az indulás, ezzel nem tudsz mit csinálni.
Mint mondtam, nincs azzal gond, hogy nem tetszik neked. A fortnite-ra is milliók esküsznek, nekem például az nem tetszik. Ez egy ilyen dolog.
@ldave
What? Miért, nem arra van a fórum, hogy vitatkozzanak az emberek? -
sirdond
őstag
válasz
Vismajor01 #6784 üzenetére
Mindenki elvárásainak nem lehet megfelelni, ez mindig is így lesz.
Az, hogy a te elvárásaid mik voltak szerintem nagyon jól tükrözi a hozzászólásod és ez a mod inkább az ellenkezője annak. Nincs is ezzel gond igazából, csak nem értem, hogy miután elolvastad (feltételezem), hogy mi a mod célja, miért vágtál meglepődött pikachu arcot mire eljutottál endgame-ig és lvl80ig (amit kétlek).Van rendes trade site.
Ha valaki számára az negatívum, hogy nem lehet jsp-n tradelni, az elég szomorú szerintem. A dráma részéhez pedig nem tudok hozzászólni, mert nem követtem, nem olvastam. -
reelc
veterán
válasz
Vismajor01 #6775 üzenetére
Köszi, így már világos!
-
Bennyboy
őstag
válasz
Vismajor01 #6766 üzenetére
Azt modndták nem lesz dupe és botok, aztán majd kiderül
Sok esélyt én sem látok rá, h belerakják csak álmodozom.
Last Epoch-al el leszek sztem év végéig. -
Blizz
őstag
válasz
Vismajor01 #6735 üzenetére
Én pont a múlt héten töltöttem le egy holy grail excelt
Palával kezdtem el, de úgy, hogy az kb ki van maxolva, csak farmolom vele CS-t. -
archie17
tag
válasz
Vismajor01 #6739 üzenetére
Ilyen a szerencse
hmm, van egy életképes sorcid? Ha igen, nightmare Mefinél szerintem egy hét alatt akár 50-60 darabot is kipipálhatsz a listádról, sima topázos páncél/skullders, shako/topazos sisak, meg az Alibaba kombóval. Persze nem tudom, hol játszol, single/Bnet?
-
archie17
tag
válasz
Vismajor01 #6737 üzenetére
https://d2-holy-grail.herokuapp.com/archie
Nekem 56, de a legnagyobb hiányosságom egy Zaka
-
archie17
tag
válasz
Vismajor01 #6735 üzenetére
én csinálgatom Plugyban, kisebb-nagyobb kihagyásokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest