- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #4084 üzenetére
köszi. utóbbit azt ismerem és már el is olvastam, csak gondoltam van valami egyéni elgondolásod, mert ugye hero editorral mindent meg lehet csinálni single playerbe, csak azért kérdeztem. miért kell uninstallálni? 1.11-ről nem tudom 1.12-re frissíteni csak ha újratelepítem?
-
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #4069 üzenetére
A sityakba felesleges az UM, all res van bőven. Azért CHAM, mert akkor csak 5%-ot vesztek a dam-ból, ha raven + cold die facet akkor meg 1 all skillt meg 50 lifeot. A Raven-ből meg a dex-re nincs szükség. Így kevesebbet vesztek a dam-ból, és több life marad. Wisp a soulok ellen jól jön hb-n, meg egyébként is, de lehet rakni helyette még egy bul-t, mana regen elég sok van úgyhogy sztem jobban jár az ember a bul-al, mint a soj-al, mana nem nagyon szokott lemenni.
Szerintem.
2 bul-al megvan a 15k dam. Dehát elég a 14.5 is a 20 light absorb ellenében.
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #4064 üzenetére
hát igen ha botd van rajta akkor nagy a dam de nincs leech. eth andi nem lenne jobb a cot helyett? az is ad annyi leecht, nagyobb def, str. vagy nem? a redemptiont meg nem tudtam, érdekes, azt hittem rám is hat, de hát akkor nem. ennél lehet még erősebb csicsot kreálni cold imuk leszedésére? act1-es faith-el vagy az gyengusz? infinek nem sok értelme lenne, mert a 15k blizz simán fekteti a nem cold imukat, ami meg imu arról nem szedi le. ha már a leech miatt megy a csicsóra a sapi akkor már tal sapi is jobb lenne nem? igaz nem egy nagy def-et ad de all res life stb. vagy miért pont az a sapi?
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #4062 üzenetére
single-be megcsináltam szinte ugyanígy, csak 2 bul, hogy ne legyen skill veszteség és egy 3 cold 10 fcr amuval. nem gyenge az biztos. act2 holy freez csicsoval eth tomb reaver amn, shael, shael, eth forty, coa cham jah. ezt a csicsót mivel lehetne überelni blizz soso mellé? sztem ennél jobban semmi sem öli le a cold imukat. gondoltam még act3-as csicsóra is phoenix-el meg azure-val de az nem vmi jó nem szedi a cold imukat csak nekem jó a redemption miatt. act5-ös csicsot még nem próbáltam az se lehet rossz forty, grief-el. vélemény?
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #4050 üzenetére
remélem bírni fogja a gépem legalább egy közepesen a 3-at, végülis ez is volt az egyik oka, hogy gépet cseréltem. gépem: EP45T-DS3, Q6600, 2x1Gb DDR3 1333MHz, MSI HD3850 OC 256Mb. a későbbiekben esetleg még tervezem a 2x2Gb DDR3 1600-as memóriát, meg hogy ki is tudjam próbálni a crossfiret még egy ugyanilyen hd3850-et. mit gondoltok? socketelni még mindig nem tud nekem senki?
-
dunc
nagyúr
válasz
mcsabee #4043 üzenetére
Köszi még egy kérdeés ha csinálok egy karit online játékra,és inditok egy saját játékot azt tudom folytani,és végigjátszani mint az offline játékot,vagy ha a történetet akarom véginyomni akkor csak offline lehet? Lehet valahogy 800x600 nál nagyobb felbontásba játszani?
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #4034 üzenetére
sikerült megoldanom. csak szimplán fáradt vagyok és elfelejtettem a routeren is kiengedni. akkor nem sok értelme van mh-zni jelenleg. bot-olást én is utálom, de mh néha jól jön. kezdek belejönni a jsp-be, kössz h ajánlottad
3 nap alatt 51fg.neked hogy jött össze olyan sok? visszább olvastam 3.8kk-t esett vmi olyan vagy szép apránként?
-
Andie
őstag
válasz
mcsabee #4017 üzenetére
Mér, 100 str szerintem minden paladinnak kell legyen, vagy tévedek? Milyen páncélt vesz fel 100 str alatt?
Egyébként itt a fórum, amin irják:
Just copy from the arreat summit:
Hammers = War Hammer, Maul, Great Maul, and Exceptional/Elite versions. These will not work in mace recipes even though they are listed on the mace page.
Maces = Mace, Morning Star, Flail, and Exceptional/Elite versions. This does not include any other types of Maces. Make sure you read about Hammers above. They are not "maces" in the case of Runewords.Tehát War Hammer, és a továbbfejlesztett változata (Battle Hammer) nem jó mace tipusú rúnaszavaknak. Mármint a leirás szerint.
Mostmár nemtudom mit higgyek, szerintem bemegyek 1-2 játékot O Hoto néven, azt megnézem miket ajánlanak. -
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #4008 üzenetére
rájöttem, hogy a non ladderes sosomat le tudom cuccolni
a 29es nagel nem ér semmit ha nincs benne a jsp-s listában? meg a 12 cold damos blizzardos ormus sem? meg 3bo-s deli alap, 4sox eth wire fleece, eth monarch. ezeket milyen áron érdemes felrakni? a huzit sajnálom jó lett volna, inkább akkor átszenvedem magamat, minthogy fg-be kerüljön
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #3995 üzenetére
Szerintem bőven jobb mint a blizardos mf soso, ha nem bossokat hanem tombokat akarsz írtani vele, ezzel a sosoval mindent (szinte) ki lehet pucolni, huzira ugyanugy alkalmas. Ezt csak azért mondom, mert ugyebár 1.10 óta jobb bizonyos helyeken mf-elni, mint mefi vagy andi runolni. Nekem már volt fo fw sosom, meg is voltam vele elégedve. Most is azt szeretnék kezdeni bneten, csak kellene valaki aki áthúz cl-en, hogy utána dia runolhassak 60ig, onnan már egyszerűbb lenne..
Írtam pm-et ezzel kapcsolatban..
SZERK.: tudnál írni pár szót az fg-ről meg annak működéséről, mert régebben kanin játszottam, ami egy tört szerver naggyából évente volt all del és néha elég dühítő volt számomra, valamilyen szinten ki lehetne szűrni az all del-ek ártalmait blizzard szerverén az fg-el, vissza lehet cuccolni egy idő után a karikat stb. hogy működik? hol tudok reg-elni ilyenkre lennék kíváncsi előre is köszönöm!
Gondolom nem csak engem érdekel a dolod..
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #3982 üzenetére
Frozen Orb-ot bazi régen használtam, nem tudom milyen a sebzése Hell-en.
FireWall-nak viszont nincs sinergy-je, így nyugodtan lehet tolni a Blizzard-ot és lvl96-97-re max lesz. Nálam ez alól kivétel a Cold Mastery. Egy dologra úgysem fog jutni elegendő pont a maxhoz ill. csak 1 pont jut, ha többit maxoljuk.Sokan Meteor-ral nyomják de ahhoz valóban kell sok sinergy, ami szvsz. nem éri meg lerontani a Blizz sebzését. Főleg, hogy az a fő skill.
Azzal a build-del amit leírtam olyan 8-9k blizz damot és FW ormussal ugyanennyit lehet FW-nál is elérni. Na ilyen felépítésnél 8-as játékban egyedül viszi a sorc HB-t kb 7-8 perc alatt. Egyedül Lister lehet kritikus mikor néha Tűz és Cold immun is egyben, de ugye csicska leszedi akkor is csak picit tovább tart. Egyébként ennek a sorcnak nincs semmilyen akadály, mindent le tud rendezni. Cold immunok picit lassabban, mert FW-ból ki tudnak szaladni a népek ill. Obliknight-ok IM-je is határozott elennsége a csicskának, de azért ügyes játékkal kikerülhető az is, hogy csicsika úton útfélen haljon IM-től. Nekem nagyon bejött ez a sorc. Ráadásul saját magát feltudja húzni ladder reset esetén is. Anciknál picit para van, de 7-8. újranyitásra elérhető, hogy max egy legyen csak cold immun. Akkor meg ámen nekik
A sinergy pedig úgy számolódik, hogy pl. a Blizzard lvl20-as sebzésének 5%-a adódik hozzá a Blizz sebzéséhez minden egyes sinergy skillre ténylegesen rakott pont után.
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #3986 üzenetére
Jaj Istenem, de hozé vagyok, hova rakom az angoltudásomat ilyenkor?
Egy szó különbség gondolom..ááh Köszi
Egyébként én az Ice Bolt-ot kezdtem el fejleszteni, mert 3manába kerül csak, és ahhoz képest elviselhető a sebzése. Amíg a többi hasonló skill legalább 10mana körül teljesít, ami nem fér bele a költségvetésembe.
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3968 üzenetére
Csabi, némi gondolkodás után, ami nem erősségem, azt gondolom a PM= privat message.
Az biztos jó dolog de fogalmam sincs eszik-e vagy isszák. Az is eszembe ötlött, hogy az efféle üzenet az e-mail címemre jön. Azzal az a probléma, hogy fogalmam sincs milyen e-mail címmel regisztráltam ide.Kérlek kreálj egy e-mail címet kizárólag erre az egy alkalomra és azt a címet írd be ide a fórumra hogy írni tudjak rá. -
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #3951 üzenetére
"Nem tudom merre lehet találni értékelhető Classic buildet, de mondjuk egy sosot le tudok írni, ha érdekel
Szal fegyvernek Shard, amunak 2 soso skilles amu (nincs 3 skilles amu sem, és 2 skilles CSAK hell diánál esik), FHR, STR / DEX, Resist sapka, Twitchthroe armor, 3 pdiamonded large shield, vagy ward, frostburn kesztyu,2 * 10FCR stat + resi ring, fhr + stat + resi öv, fhr, resi cipő :-). Ezzel hell act 4-ig lehet húzni norm act 1-ről ^^. Orb vagy Blizz ízlés kérdése."Öhöm, inkább Hell act3 Traviig. Ott jön a nagy szivattyú a cold immundög miatt. Na ide egy hammer ajánlott ami 8playeres gaméban is secperc alatt leszedi a bandát.
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3942 üzenetére
Csabi, neked teljesen igazad van
) Épp most léptem be egy játékba ahol cta5-öst kínáltak mégpedig 7 istért
Egy CTA2-est meg odaadtak volna Ohm, Mal, Ist, ért ami érthető. Szóval szerencsém volt
Egyébként megpróbáltam újabb lyukat ütni olyan plate-ba amibe egyet kaptam előzőleg, de másodszorra már nem engedi.
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #3938 üzenetére
Óh, köszi, a fontos dolgokat kiírtam magamnak jegyzettömbbe, hogy meglegyen írásos emlékben.
El kezdtem írni, hogy mim van, de a fele körül abbahagytam
. Pajzsból cirka+30all res van (kivéve fire,meg lighting, mert azok 43), egyelőre nemszívesen váltom le, a csak majd a legjobbra, ha találok egy olyasmit. Összeszámoltam, és azzal, amiket te javasoltál, meg amik most vannak +140fcr-t tudnék elérni
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3940 üzenetére
Csabi, magam is éreztem a helyzet fonákságát, de mégis. Olyan düh lett úrrá rajtam mikor rájöttem hogy elkapkodtam hogy az ereimet is képes lettem volna felvágni indulatomban. Szerencsére nem tartok bicskát a monitor mellé szúrva
Ami CTA-t illeti, elég nagy csalódás, 2, 5, 4. A szerencse a szerencsétlenségben hogy a lényeg 5-ös. Azért, jegyzem meg csendesen, tiszta lutri ez a játék, ami nem feltétlen baj, mi több talán ez a legnagyobb erénye. Nézzük ezt a CTA-t. Valószínű egyetlen istet is nehezen kapnék érte, mert elég silányak az értékei, de nagyjából 4 istbe került az előállítása. Efféle negatív élményben volt részem tegnap is, amikor egy 1180-as def-el rendelkező 4sox etheral plate-ért, elfogadtam egy pult meg egy 501-es def-el rendelkező nem etheral archon platet. Gondoltam majd én csinálok belőle 4 lyukas Honort és azzal leváltom a Smoke-t amivel egyébként tökéletesen elégedett vagyok és épp elég az überek ellen. Laza csuklómozdulatokkal dobáltam a tal, thul, perf topázt a cube-ba és vártam hogy mint eddig mindig legyen egy jó kis 4 lyukas archon plate-m. Lett. Csak 3 lyukkal kevesebb a szükségesnél.. Azért nem dobtam el. Megpróbálom így visszatenni a cube-ba és hátha második nekifutásra sikerül. Ha nem akkor máris gazdagabb lettem egy tapasztalattal, nevezetesen hogy minden tárgyat csak egyszer lehet lyukasztani.
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3922 üzenetére
Csabi, kösz a választ. Közben eladtam pul-ért az etheral plate-t, de legközelebb türelmesebb leszek, talán többet is ki tudok sajtolni belőle.
Ha komolyan gondolod hogy kell neked a 40 különféle jewel pul-ért, ami összegyűjtöttem, írj levelet oldakita@freemail.hu-ra és megpróbáljuk összehozni. Persze azért furdal a kiváncsiság mit lehet kezdeni 40db látszólag teljesen értéktelen jewellel, és ugyanez a kiváncsiság furdal a 20 ral/pul ügyében is
Közben dicsekvésként megjegyzem, amikor rohangáltam a toronyban terror kulcsért, amit valahogy 2 napja nem akar dobni, harcba keveredtem egy minion íjász csapattal ahol ajándékképp gondolom a íjász boss dobott egy mal-tIlyen még nem fordult elő velem. Um volt a max amit Hephasto-tól kaptam.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #3903 üzenetére
Ha csak a sebzést nézed, akkor HOTO helyett "2 pala skill + 3 hammer + 3 concentration" fegyó a kézbe.
Mondjuk ilyenkor az allrez + fcr ugye nem játszik, ami HOTO-n megtalálható. Szal nem minden a nagy dam
Mod: ja és sztem "gosu set" alatt nem a klasszikus dio2 set cuccot értett. A lényeg inkább a "gosu"-n van. Amit leírtál cuccokat, na az a "gosu set"
-
Gyuri27
félisten
válasz
mcsabee #3899 üzenetére
Közben megoldottam egy felesleges xp reinstall, dx install után.
A 4670 gyári beállitásokkal az újjab játékokat viszi szó nélkül. Cod2-4-waw. A régieknél dio, mtw gebasz volt (nem volt kép).
Aztán a cc-ben elkezdtem matatni ezt azt engedélyezni. Láss csodát a dxdiagban minden lefutott dio meg hasit.
Gondolom ez a régi dx-k miatt lehet. Dio ugye 7-s az mtw meg 8.1 vagy korai 9-s. -
bolcsodal
addikt
válasz
mcsabee #3851 üzenetére
A resistjeim full-on vannak. 75 all res.
Egyszerűen durva sebzést tolnak a poison javelein-nel a viperák. Valamikor ebből volt ötletem, hogy csinálok egy poison javazon-t. Sztem bug...
20K volt a sebzése végül..de szart sem ért.
Eddig bármilyen közelharcos karakterrel mentem mindenkit kicsináltak a viperák Nilataknál.
A natures peace aranyos cucc...kár hogy egyszer a földön hagytam egyet...
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #3809 üzenetére
Nem, nem hallottam még soha ezt az UT leveling-et Viszont érdekelne!
Elkezdtem keresni a kulcsokat, de az a baj, hogy 82es szintem ellenére még a Countess legyőzése is nehezemre esik, el tudok jutni odáig, de ha nem figyelek, meghalok, és egészen sok idő így is... Kellene pl az IK set, de nem tudom, hol érdemes keresni, ki dobhatja talán ki (hammer és a sityó megvan, a többiből bármi jól jönne), sajnos tradelni való tárgyaim sincsenek, de igazából magam szeretném begyűjteni (bár lehet, hogy ez dőreség...).
Ja, és pont ki tudok még maxolni egy skillt (mert 80után nem fejlesztettem), Mace Mastery, Battle Orders, Concetrate maxon, és a többin is általában egy pont van. WWt sokan javasolják, nekem nem tetszik, miért olyan jó az? Az a baj, hogy mire kipörgöm magam, a fél életem lement, és ezért nem érek vele sokat, mert kb 2 pörgéssel már meg is haltam (hiába van 2k életem, ami tudom, hogy nem sok, főleg ilyen szintű babától, de azért szerintem elviselhető). Mást viszont nem hiszem, hogy érdemes lenne fejleszteni, Berserker nagyon nem tetszik, azzal a 0ás védelemmel egyáltalán nem értek egyet, főleg, hogy van egy kb 11es szintű Orders-em, amit azért nem fejlesztettem tovább, mert úgyis lesz másik baba, aki benyomja azt...
Írj bármit, ha értem, örömmel fogadom (ha nem értem, akkor is, de akkor ehelyett:így mosolygok:
)
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #3803 üzenetére
Thx!
Pont ilyesmire gondoltam.
A kulcsokat mikor dobják ki? Mert nekem egy sem esett, kell valamit tenni hozzá? Az a baj, hogy egy 82 körüli babám van, de elég gyenguska vagyok, úgyh egyedül tuti nem csinálom meg. És jó tárgyakat kapok / TPt? Többször meg lehet csinálni?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #3795 üzenetére
Nálam mire leverem az első vagy a második fejeset mig a szerveket szedem össze, már be is szokott jönni a Fade. Ide még nem kell úgysem a +60 allrez. Az majd UT-hoz jön jól.
Igaz az elején nem használom ki a HolyShield által elérhető MAX Block-ot.
Most látom, hogy DEX-re nem raktam még annyit így HS-el sincs még meg a MAX BlockEzt hamarosan pótlom, bár mostanában nemigen játszottam, de megnéztem a smitert és az bizony úgymond még félbe van hagyva
bár így is szépen végzi a dolgát
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3773 üzenetére
Csabi, mondasz valamit páncél ügyben
. Most alaposan átnéztem a rúnaszavakat és az Uniqum, platékat, de ha nagyon szeretnénk a resist-et akkor az általad használt Honor páncél után, tényleg a Smoke a legjobb. Szóba jöhet még a Gloom is ami 45% all resis-et ad, viszont a Smoke 75%-os def növekedése helyett akár 260%-al is növekedhet a páncél védelme. Ezekkel a gondolatokkal a fejemben, az is eszembe jutott, vajon 500 környéki def-el van 2 lyukas plate? Mert a normal plate-k általában 2 lyukasak, az exepcional plate-k általában 3 lyukasak, az elitek meg 4. Legalábbis listát nézegetve ezt láttam. Sajnos, eddig sosem koncentráltam a talált lyukas páncélokra, ezért nem is tudom, vajon a listán szereplő lyukak száma csupán az elérhető max lyukak számát jelentik-e, vagy azt hogy ennél kevesebb nem is lehet.
Bolcsodal, ha eljön az idő hogy kelleni fog fegyverként mondjuk a Black, szívesen adok barátságból egy 3 lyukas flailt, mert közben találtam egyet -
Akita
tag
válasz
mcsabee #3770 üzenetére
Csabi, köszönöm hozzászólásod, közben magam is kipróbáltam és valóban, a fegyver gyorsasága határozza meg smite esetén a pajzsos ütögetés gyorsaságát. Történt ugyanis, hogy próbáltam 3lyukas flailt szerezni, de mindenki Pul-t kért érte, szóval hanyagoltam és nézegettem a cuccos karaktereim miket tettem el csak úgy tudatlanul. Találtam egy Heavens vagy mit, ami egy 3 paladin skillt adó uniq mace 2 lyukkal. Ad 33%CB-t ez ugyan 7%-al kisebb mint a Black, viszont betettem a 2 lyukba 2 shaelt így 60%IAS sebességű lett. Mit ne mondjak, elképzelhetetlen sebességgel csapkod azóta a pajzsával kis paladinom aki közben 75-ös már
Elfogadom hogy nem kell túllihegni az IAS értéket, de nekem nagyon tetszik milyen cséphadaró lett így
. Aztán csak úgy mesélősdi kedvemből elmondom, azért egy ilyen viszonylag "olcsó jános" paladin sincs ingyen. Orphan sapkáért pul-t kellet adnom, Marrowwalk-ért szintén azt kellett volna de nagy üzletelgetés révén 22 pgms-ért is odaadták. Zaka ára minimum 2 ist ami nekem valószínű nem lesz egyelőre, viszont van egy ko,ko,mal rúnaszavas pajzsom ami 400 fölötti def-et 75%block-ot 20 Faster hit recovery-t meg mit tudom én milyen blokkokat ad, na meg resist all 61%. Szóval ez lesz Zaka helyett. Majd kiderül mennyit ér. Páncélnak Durest gondoltam, mert olyan rúnáim vannak. És van is egy 428-as def-el rendelkező 3 lyukas dusk, ha jól emlékszem. Kérdésem az lenne, kell nekem nagyon gyúrni arra hogy olyan 3 lyukas páncélt szerezzek aminek 500 fölött van a def-je? Mert egy afféle Archon plate biztos minimum pul vagy Um ért szerezhető csak meg. Ha mindez meglesz, lehet kiizzadni a gyűrűk meg az amulet árát
Ja, és elképzelni sem tudom, mit fognak kivasalni belőlem a 30% lighting resist charm-okért Mefi ellen. Szóval küzdelem
. Viszont, élményként élem át, hogy lassan kimaxolt holy shield-el képes vagyok nightmare-en baalrunt vezényelni, akarom mondani, képes vagyok végigfutni a trónig és portált nyitni a fent várakozó 7 embernek
Mivel állandóan sorcival játszottam, nekem ez most élmény hogy a pala kibírja hogy ütik vágják míg fut
na persze, mikor 30 kis töpörödött nyavajás kezében konyhakéssel elállja az utat az gáz
Bocs hogy terhellek benneteket, számotokra teljesen érdektelen szöveggel, de olyan jó elmondani -
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3755 üzenetére
ááá.. én már régóta nem játszom. reset után kezdtem el nyáron még, játszottam egy kicsit, de annyi. október óta nem is voltam b.net-en, de asszem jövő héten feldobom, ha más nem csak dumálni a haverokkal (ha még egyáltalán játszanak...)
különben majd nxt reset után lehet, hogy én is neki lendülök... talán... ha lesz kedvem
mod.: jah és nekem is ott pihen még a 96os soso, illetve remélem, hogy nem banned, mert páran tudják a pass-omat.
-
sirdond
őstag
válasz
mcsabee #3742 üzenetére
mivel elragadott az előző post így ebben válaszolok
nagyjából egyetértek,de dracul nem csak str miatt kell,life tap miatt is, ugyanis kicsi budget smiterunk ha vége a precast lifetapnak 2 ütésből meghal mefitől
érdemes inkább wandról lifetapolni, és cipőnek inkább gore (lemért is adják már a low-t) nemcsak cb miatt, hanem open wounds! és deadly strike! miatt is
zaka kicsit drága(főleg mostanában),inkább griswold shield, vagy sanctuary egy 40+@ pala shieldben és szerintem sokkal hatékonyabb is a sancamúgy kinek mi tetszik, én pl a frenzy babámmal szoktam überezni kisebb-nagyobb sikerrel ^^
-
sirdond
őstag
válasz
mcsabee #3742 üzenetére
Convi aurás palát csak funból gondoltam
Kb így nézne ki,de ez még erősen alfa állapot
max Resist Light-Cold-Fire és Conviction,holy shield 1 pont
minden prereqre 1 maradék vengeancere. lvl85ön 5 lenne vengeancen és minden szinten a maradék rá menne
cuccok minél több +skilles, pl
coh,
azurewrath (legjobb kard ennek a charnak imo ^^)
mara, vagy metalgrid,vagy highlord
zaka vagy spirit
verdungo, arach esetleg
coa vagy shako mana miatt,
dracul life tap miatt (ha van sok lifeunk is life leech is jó lehet Laying of Hands ias és a +x%dmg to demons miatt)
gore vagy akármi még nem tudom
egy raven a mana miatt+soj vagy bk vagy akármi
torch esetlég még anni
switchen hoto+bo spirit
12 +skill nevetve összejön ennél csak több lehet
holy shield->bo bc shout->convi aura jobb gombnál, veng balon
mivel azure phase blade (136 req kell dexhez) elvileg max block is meglesz
dmg simán jó sanctuary aura és coh +x% dmg-jei miatt
ar ugye nem kell sok a convi aura -90% vagy több miatt
egyedüli amivel gondunk lehet az mana leech
de socketelhetünk lifeleecheket,manaleecheket, damage goes to man,stb...
mivel ez teljesen fun char,egyelőre csak singleben variálgatom, és ugye sok drága cucc miatt csak gazdagoknak ajánlott ^^
ez most így 5 perc alatt jutott eszembe,de kedvet kaptam hozzá, így lehet tovább léptetem alfa fázisból, ha vége a vizsgaidőszaknak -
bolcsodal
addikt
válasz
mcsabee #3719 üzenetére
Volt hozzá szerencsém!
Igaz csak Über Izu-t próbáltuk, de kínszenvedés volt.
Igazából az a problémám a hammerdinnel, hogy mindenkinek az van, ezért már nem olyan vonzó számomra.
Exile nélkül hogy oldod meg a life leech-et a smiter-nél?
# Smite always hits a target in range, so Attack Rating does not matter when using this skill.
# Smite does not work with Life/Mana % Steal.
# Smite is a weapon skill and thus is affected by Attack Speed (e.g. 'Fanaticism') and is not affected by Cast Rate (e.g. -of the Apprentice). Smite works with any "X% Chance to cast level Y (spell) upon striking" ability on your weapon.
# Smite does not receive added damage vs. undead with the Sanctuary aura.
# The Fire/Cold/Lightning damage added to attacks with the Holy-Fire, Holy-Freeze, and Holy-Shock auras do not add onto Smite damage.
# Smite can steal life with life tap cursed on target.
# Smite can also deal crushing blow and open wounds damage, but not deadly strike and elemental damages.
# Using Smite will reduce the durability of your weapon NOT shieldNekem nagyon úgy tűnik, hogy Life tap nélkül nincs sok esélye a szerencsétlennek.
-
-
bolcsodal
addikt
válasz
mcsabee #3607 üzenetére
Akárhány accod lehet, a lényeg, hogy egy CD kulccsal nehézkes két accról játszani egyidejüleg...
Mi megvettük mégegyszer a Dio CD-t, hogy probléma nélkül tudjunk játszani egyidejüleg két gépről otthon.
Tehát ha két gépről akarsz ugyanazzal a CD-kulccsal játszani router mögül, akkor le fog dobálni állandóan a BNet. Sőt ugyanazzal az acc-al be sem léphetsz két gépről.
Ha jól tévedek.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3534 üzenetére
Jo, en mondjuk mar kiestem az arakbol, de csak abbol kiindulva, h nalam is lehet, h van 1-2db nl 35os spirit sztem van boven nl-ben beloluk, de tegyuk fel tobb hr: az nl hr mennyibe is kerul most, 2-3fg?
Azt viszont nem gondoltam volna, h mal a ladder 35os spirit.. de te valoszinu, h ezt most jobban tudod(amit meg zarojelben irtam az a full perfre vonatkozik, csak amolyan kis plusz info gyanant)
Btw, mevvan-e mar a lvl98?
-
kiss(b)
tag
válasz
mcsabee #3489 üzenetére
ISTEN VAGY!!!Ezt kerestem...Ohh most esett egy 40lifos gc is akkor sajna még az is "csak" ilvl77 ..Na lenne egy kérdésem most vettem egy nature's peacet a hammeremnek de nem teljesen értem mit is csinál majd ez a gyűrű..(még nem vagyok jó angolbol)..Ha esetleg van tipped akkor köszi.
Ja és stormshieldet low shakora cserélnék(csak ne legyen eth)..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest