- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz sirdond #3744 üzenetére
Így van, embere válogatja, de zaka helyett ezért írtam 40+ allres elite palashieldet, az relatív olcsó, és ha teletömködi a parasztja pdiamonddal még ráadásul millió allresit is ad. Viszont nagyon-nagyon rossz esetben van csak vége a precastolt life tapnek, mert a marrowwalkon lvl 12-es (így 42.4 mp-ig tart), míg mondjuk egy wandra vagy daggerre, csak lvl 6 spawnolhat (28 mp-ig tart), ergo van +14 mp-ünk, hogy leüssük mephit, vagy pedig 42.4 mp-ünk arra, hogy a draculson található 10-es szintű life tap 'elcastolódjon' (ami 37.6 mp-ig tart). Én azért szeretem a marrowwalkot, mert akkor pakolászás nélkül lehet CTA-t váltóra tenni, és mint fentebb írtam a 75% CB-vel sima ügy mefi is bármikor. Én sosem raktam a CB-n kívül deadly strikeot vagy open woundsot smiterre, de így visszagondolva nem is nagyon lett volna értelme, UT nagyjából 1, max másfél perc, ha csak CB-nk van, akkor is. Egy torchért simán megéri :-D. Jah és még azért is tartom jobb választásnak a marrowwalkot, mert alapból van rajta 17 dex, ami nem kicsi boost, a max block eléréséhez. De persze tényleg mki máshogy csinálja, és ez így is van jól, csak felvázoltam egy általam vizionált low smitert, 'így is lehet' alapon :-). Esetleg majd ha kész az a convi-uber pala, lökhetnél róla s/s-t, hogy lássam a statokat, érdekelne .
Stay a while and listen...
-
bolcsodal
addikt
válasz sirdond #3744 üzenetére
A Deadly strike-ot nem viszi át a Smite támadás sajnos.
Csak CB:
* Smite always hits a target in range, so Attack Rating does not matter when using this skill.
* Smite does not work with Life/Mana % Steal.
* Smite is a weapon skill and thus is affected by Attack Speed (e.g. 'Fanaticism') and is not affected by Cast Rate (e.g. -of the Apprentice). Smite works with any "X% Chance to cast level Y (spell) upon striking" ability on your weapon.
* Smite does not receive added damage vs. undead with the Sanctuary aura.
* The Fire/Cold/Lightning damage added to attacks with the Holy-Fire, Holy-Freeze, and Holy-Shock auras do not add onto Smite damage.
* Smite can steal life with life tap cursed on target.
* Smite can also deal crushing blow and open wounds damage, but not deadly strike and elemental damages.
* Using Smite will reduce the durability of your weapon NOT shieldThey drew first blood....
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PlayStation 4 Pro 960 GB-os SSD-s belső tárhellyel, 2 kontrollerrel és egy töltővel
- Lenovo Y720-15ISH Desktop (Ideacentre) Type MT 90H2 Gamer első tulajdonostól
- IPHONE 11 PRO MAX 64GB FÜGGETLEN
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest