Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #74018560 #6449 üzenetére

Nos, NM ugyanilyen könnyű volt szinte, pedig fel se voltam "rendesen" cuccolva.
    Most h átmentem hellre ez megtörtént.
    Váltottam Istet Mal-Um-Pul-ra. Mal-ért vettem Viper35-öt, ment bele az Um és Pul-ból az upgrade.
    Pul-ért vettem még Shakot, amit az Occuért kaptam. Eschuta kell mert: itt a random teleport nagyobb bajokat okoz..... (volt free 3/18-as)

Nem tudom még megmondani mennyire üt nagyot a karakter, egyelőre hellen is jól haladok vele, viszont iszonyat könnyen meghal, ami 500 life mellett (sikerült 700-ra tornázni) nem is csoda.... :(
    Egy sor firemage simán kiszed :F

Kaptam egy HotSpurt ingyen, amit 2x upgradeltem :R
    Szintén kaptam egy Nightsmokot, amit szintén upgradeltem és a mana utánpótlást adja.
    Spiritet megörököltem a másik soso-tól, akinek most csináltam egy Splendort BO-hoz (egyelőre).

Illetve vettem egy Draculast (ettől várok némi megváltást) Mal-ért de csak 9 life per killt ad nem 10-et.... viszont a gyerek nem nézte h 15str és 10ll :F (ez így már ér legalább egy Ohm......)

Szóval a kérdés: mitől nem fog egy lightsoso szimplán kifingani?
    Mert ok, hogy a legjobb védekezés a támadás, de néha betelportál az ember rossz helyre, van egy uniq ranged csapat pár ütéssel akkor is ki tud szedni :F :W

Új hozzászólás Aktív témák