-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
válasz
üzenetére
Ugyanattol mint az osszes tobbi kari, resist-damred-block minel tobb.
Draculst ertelmezhetetlennek tartom sorccal, meg ugy szinte minden karival pvmben egyedul smiter aminel ertheto.
Amivel meg latvanyos valtozast tudsz elerni, ha van meg egy cdkulcsod es csinalsz egy bobarbot, mindjart 2k korul lesz a lifeod. (mondjuk nem tudom mennyire legit megoldassal lehet bevinni jatekba, meg most mivel mukodik meg egyaltalan).Oke hogy scben jatszol, de ha tul papirnak talalod a karit erdemes hc buildekre rapillantanod, ott hogyan statoljak/cuccolnak es valamit atemelned belole ami bejon. Ad hoc gyors pelda: SS 60-70% koruli blokkal mar durvan erezheto. Nyilvan itt mar minden ami a def ertekeden javit az a dmg-bol levon de pont a lightsorc aminel kb nem is "szamit" mert infyvel megy mint kes a vajon.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Meg volt még egy kellemes üzletem ma: volt egy rare ringem ami ezt tudta: fcr, 19str, fire-poisin res.
Tudtam h ezeket jó árban el lehet adni uh amikor a srác ilyet keresett nem akartam túl keveset kérni.
Mondom neki Sur
Erre rá 3 nappal rámírt h megvan a Sur, megvenné

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest