Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz #92888064 #43896 üzenetére

    Szerintem bőven jó a reziszted, így én a másodikat választanám. Még így is jóval 650 fölötti reziszted lesz OWE-val, az meg simán elég.

    Építő jellegű kritikával nem szolgálnék, mert igazából mindenkinek megvan a saját szája íze szerinti stílus, ami foggal-körömmel véd, így rendszerint csak vita kerekedik a dologból (Won kontra két sárga kard kontra dexes skorn kontra Echoing Fury stb.)

    Meg, azzal együtt, hogy kb. 600 órám van a monkban (és elég sok mindent kipróbáltam ez alatt), én tényleg csak arra jutottam, hogy amivel éppen jólesik (és működő dolog), azzal kell nyomatni.
    Illetve kialakult bennem egy kép, hogy most miként építenék monkot. Csináltam is egyet úgy egy hónapja (illetve a para100-asomat szereltem fel újra), és elég jól sikerült kibalanszírozni armor/reziszt és HP szempontból; kb 6300 armor (a megfelelő passzívval), kicsivel 600 feletti reziszt, kb. 57k hp, összességében 5.7% LS, így egy elfogadható sebzés (240k sheet unbuff) mellett is, még MPL10-en is leüthetetlen volt kb., de már nem nagyon játszottam vele. (Már teljesen le is szereltem, illetve a Dprogresszen már csak egy átmeneti állapot rögzült róla, nem a végső, így kár is lenne linkelnem. Más bracer van rajta, más Inna van rajta, off handbe más fegyver, nincsen bent a kövek egy része stb.)

    Egyetlen dolog: ha könnyen szeretnél még dps-t szeretnél nyerni, akkor az övet WH-ra cserélheted. Igazából szvsz a teljes Inna set bónusz abszolút nem létfontosságú, inkább kényelmi kérdés. Nálam a Sweeping wind/cyclone mindig benne volt a repertoárban, és sohasem volt spirit gondom (pedig sohasem raktam össze magamnak teljes szetet). Ha olyan helyen farmolsz, ahol megvan a megfelelő szörny-sűrűség, akkor kb. le sem jön rólad, csak hébe-hóba kell megúkjítani.
    Plusz sárga páncélokból is néha meglepően olcsón ki tudsz fogni nagyon jó darabokat, ha nem ragaszkodsz a teljes Inna set bónuszhoz. Néha érdemes szúrópróbaszerűen rákeresni AH-ban.

    Többet nem írnék, mert tényleg nem egy olyan dolog ez, amit "mindenképpen kottából kell játszani" szvsz. :)

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák