- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
válasz
Ultimatecc #83651 üzenetére
Na most kicsit én is megkavarodtam, azt írod,h 1 supp nem oké, mert kevés az XP, de az általad leírt négyesben is csak 1 suppot látok a monkot, a többi ugyanúgy dps, mint a suppmonk+3 hota felállásnál
Mert azt értem,ha több a supp a csapatban több az XP,mivel azok fulll xp-s gerbe fognak futkosni, de az általad favorizált 4 fősre ez már nem igaz... akkor most hogy is van ez? -
Lokids
addikt
válasz
Miért kevesebb az xp. akkor is 4-en vagyokt bent nem? Ugyanannyi az xp...
-
Tibe
aktív tag
válasz
Ultimatecc #83654 üzenetére
Köszi!
-
diegho
nagyúr
válasz
750 paragonnal kb 68-ig tudunk speedezni, az még olyan 7-8 perc alatt lemegy általában, de 70 már 10 perc felett van. Gorniékkal mentünk 4 75-ös kört, ebből egyszer nagyon közel voltunk a sikerhez, de ritka fos RG lett és ha jól emlékszem 17sec-el csúsztunk túl.
-
Tibe
aktív tag
válasz
Ulti kérdésem van, csak a szokásos
Átálltam Swk-ra, és Sarppal(supp monk) egy public speednek indult gr sorozatban simán hoztuk gr71-et.
Itt a karim, szted jók a passzívok? Meg melyik 3 gem kell neki? Trapped, Zei, meg Esoteric?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tibe-2539/hero/66459237
Kicsit el van maradva bnet, öv már WH van rajtam. Azzal ment le 71 is.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Ultimatecc #83616 üzenetére
Hát akkor nálam már 10% alatt van, ha 14+ próbánál egyszer sem jött be
Na, de nem siránkozom, hanem nyomom tovább, egyszer csak beadja (mint előző sezlonyban utolsó héten a die-os templar relic-et
)
-
kökény
aktív tag
válasz
Ultimatecc #83597 üzenetére
örülök,hogy poénnak fogtad fel
-
nonsen5e
veterán
válasz
Ultimatecc #83597 üzenetére
Az i rosszabb.
-
Gorneck
legenda
válasz
Ultimatecc #83589 üzenetére
Nem semmi...
-
Gorneck
legenda
válasz
Ultimatecc #83571 üzenetére
És ez mennyi GRből sikerült? 20? 30? Mármint naponta...
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Ultimatecc #83571 üzenetére
Hát ha bevesztek egy egy 76+ os grre akkor emberi időben az is meglesz. Nekem 1%-ra semmit sem adott eddig de még 4-re sem, 8-ra már kaptam 1-1-et!
-
Gorneck
legenda
válasz
Ultimatecc #83448 üzenetére
Játszani szeretnék és mivel NS így sajna gyakran publik...és mivel publik így igen gyökerekkel játszom...bár ez is igen érdekes, mert minap épp 1000+os gyökerek vágtak ki...
Egyébként 70-nél már ollan szépen lagoltat a WD, hogy öröm nézni...persze seasonbe lehet másképp néz ki, mert ott nem painnel mennek a WDk ugye...
-
sith7
félisten
válasz
Ultimatecc #83448 üzenetére
Mi az a carnevil gear ?
-
nonsen5e
veterán
válasz
Ultimatecc #83345 üzenetére
-
JSaN
addikt
válasz
Ultimatecc #83336 üzenetére
Hat ez tenyleg gaz ha ez az igaz menetrend, kb az egyetlan game ami erdekel abbol semmi.
Ez az uj iranyvonaluk f2p iranyaba, storm, hertstone, overwatch teljessen hidegen hagy.raskolnikoff A szarny, pet es hasonlo kozmetikai dolgok accounthoz kotottek.
-
kovsol
titán
válasz
Ultimatecc #83211 üzenetére
persze mert csak 4-t mentem, fel se tűnt
-
kovsol
titán
válasz
Ultimatecc #83207 üzenetére
Nekem még 4% -ra se sikerült az upgrade még
Olyan volt, hogy 15% -ra három is sikerült.
-
oxox
addikt
válasz
Ultimatecc #83150 üzenetére
-
Tom5
addikt
válasz
Ultimatecc #83158 üzenetére
Tudtam, hogy vannak elvakult gamerek de ezt osszeirni...
durva. Ehhez képest harmatos libakaki vagyok.
-
Amartus
senior tag
válasz
Mirman+
Köszönöm, így már értem.
-
KubanitoS
veterán
válasz
65 speedként... maximum egy jól összeszokott csapattal klánon belül
-
Amartus
senior tag
válasz
Ultimatecc #83148 üzenetére
Szégyenlem magam megint, de újra csak nem értem.
Low gr meg high gr? Van valami ugrás valahol a gr-ben és onnan high?
És miért nem kell ölni pack-ot? Nem akkor jelenik meg magas gr-ben a boss, ha legyakott az ember annyi ellent, hogy tele a csík? -
oxox
addikt
válasz
Ultimatecc #83150 üzenetére
jo hir, koszonom
-
oxox
addikt
válasz
Ultimatecc #83148 üzenetére
Swkopie-vel mented? csakmert ket napja kidobta az elso anci furnace-t, es fogtam a fejem, hogy dex alapu...akkor lehet megsem kell sajnalnom?
ill. milyen gem-eket rakjak be?HC... nem veszejeztetlek ladderen (ha azert nincs bent a titkos osszetevo
)
-
Gorneck
legenda
válasz
Ultimatecc #83110 üzenetére
Funérral, TR nélkül...itt a build fegyó kicsit más...csak az lepett meg, hogy mással nyomulnak...pedig nincs egyikbe se extra cucc...
-
Sárpac
nagyúr
válasz
DE soloban ez is papír, ez is dps support összeállítás. Ami most tetszeni kezd az a static monk, viszont ahhoz meg keményen tudni kell játszani különben nem hatékony!
-
adrian360
őstag
válasz
nem azt mondtam hogy avval kell ekkorát, hanem hogy az nincs normálon, és azért is van több féle build
-
Gorneck
legenda
válasz
Ultimatecc #83104 üzenetére
Azt mondjuk elárulhatnád, hogy a NS és Season közt miért van különböző Palm build...mert nem teljesen értem...minden item elérhető...
-
Pedro78
senior tag
válasz
Ultimatecc #83104 üzenetére
Eddig nem irtam, de nalam is van ez a random akadas, majd felgyorsulas...erre van valami orvossag? pach ota jott elo kb.
-
Gorneck
legenda
válasz
Ultimatecc #83067 üzenetére
Nálam kb folyamatosan fenn van 3-4 mobon...35% is sokat számít, ha csak sima növekedés...bizonyos szinttől már minden buff számít...de ezt ugye pont neked nem kell magyarázni.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Ultimatecc #83046 üzenetére
Soloban viszont simán meghal tx-en is, főleg ha szellemekkel van teli a pálya!
-
kovsol
titán
válasz
Ultimatecc #83021 üzenetére
Azzal kell gazdálkodnom amim van. Kb 30 fegyverből ez az egy lett anci, de a hota buildemhez is eddig összesen egy darab anci esett, a reforge, és a sok rare item upgrade ellenére is.
-
válasz
Ultimatecc #82880 üzenetére
Egyébként azért bannolni, mert valami bugos... erősen kérdéses terület. Teszteljék le rendesen, esetleg vegyék le a boardról az embereket, de bannolni? Ez erős. Ez azért nem olyan, mint trójaival adatokat lopni.
Ha megveszek egy játékot, ami bugos, az nem az én hibám, hogy bugos.
-
jookomak
őstag
válasz
Ultimatecc #82800 üzenetére
Non-seasonban játszom (nincs stricken). Taeguk hatása elmúlik 3 mp alatt. Solo-ban több idő telik el, mire újabb pakkhoz érek. Csapatban 60 fölött ér valamit, de csak ha van supp, és be tudja rángatni a mobokat, illetve addig püfölöm őket, míg felstackelődik. Persze RG-nél más tészta.
-
kökény
aktív tag
válasz
Ultimatecc #82761 üzenetére
Továbbra is supp monkkal kapcsolatban szeretnék véleményt kérni, neked címzem, de bárki válaszolhat, aki tapasztaltabb ebben, mint én.
Szóval adott 2 fős GR (66-68) 1 Hota barbi iszonyat dps-el 1 supp monk (én)
Barbi hiányolta a BF-t, elitekre is hat, mint kiderült és akkor nem ugrálna/repkednek stb. Na most én végignéztem sok oldalt a top2 fősek közül, ahol ugyanez a felállás és kb 90% nem használ BF-et.
Miért nem? Nekem tök logikusnak tűnik,h barbi hiányolja ezt, mert ő akkor tud ütni, ha egy helyben vannak, elitnél meg főleg jól jöhet, hiszen azt a CS-kal nem mindig tudom behúzni, van, amikor nem is hat rá.
Tegnap rájöttem, hogy az igazi koncentráció és izgalom 65+ után van, minden kis nüanszokon múlik, szűk helyen rántom össze vagy lemaradok a barbitól egyből fakereszt neki, ha CDR-es pylont nyitottam és CS-t nyomom, akkor a mobok csak ugrálnak, barbi számára üthetetlen, nyomtunk vagy három kört, de úgy leszívott, hogy halálfáradt lettem estére -
kökény
aktív tag
válasz
Ultimatecc #82761 üzenetére
Én nem fogom, mert nekem nem ez a build van, nekem az jó, már megszoktam, igaz én nem 75, hanem 66 GR-nél meg sem rezdülök és ez nekem elég
-
kökény
aktív tag
válasz
Ultimatecc #82757 üzenetére
Valahol mindegyik kompromisszum, mert lehet a Leo a fejre, BF sapi kockába, de akkor kell az ina csizma és bukod a MA-s cipőt
Egyénfüggő, kinek mi fekszik.
-
Gorneck
legenda
válasz
Ultimatecc #82757 üzenetére
Illennel inkább XPt farmolsz nem? Mert ez az a fajta Monkika.
Egyébként ez miért is jó? Mindenki több XPt kap a partyba? Ezek a motyók nem csak rád hatnak?
-
kökény
aktív tag
válasz
Ultimatecc #82748 üzenetére
Ha kockába rakja a BF fejest, akkor megmarad a Cain
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Ultimatecc #82647 üzenetére
Low 1000 para jah, hát én meg nem ölöm meg magam a gép előtt, hogy ne legyek low, elég a 700+ is már így is sok!
-
Gorneck
legenda
válasz
Ultimatecc #82647 üzenetére
Az már 900+ -nál is brutális buff...érezni lehet, ha fullon vagyok...persze természetes, ahogy nő az int úgy emelkedik a DMG...ebben semmi újdonság sincs...
2 WDvel tegnap nem sikerült lepróbálnunk a bulit...de nagyon csúnya lagjaink voltak...szar rfitekről ne is beszéljünk...
-
granini
őstag
válasz
Ultimatecc #82636 üzenetére
Bocs a BoP az trapped akart lenni, a zold gem
.. rosszul irtam..
Engem unity nelkul leutottek kb.. de kiprobalom a CoE verziot is.. dps inkabb kell.. -
Jazz
veterán
válasz
Ultimatecc #82560 üzenetére
Jogos. Attól hogy a karakter lapodon nics dh még lehetett. Mint írtam én csak a karakterlapodról vontam le következtetést. Elnézést.
-
kovsol
titán
válasz
Ultimatecc #82530 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lett volna egy példával levezetni.
-
Jazz
veterán
válasz
Ultimatecc #82530 üzenetére
Nincs. Bár lenne. DH-val egy igazi kihívás.
Nekem a yang-ok tonnaszámra esenek, ellenben más itemek kevésbé. PRNG istene ezt a leosztást osztotta.Re-cube meg drága. Ha gondolod mehetünk együtt aztán lootshare.
Más:
Te mit tapasztaltál, erre van valami tipped? [link] Letesztelni sajnos még nem tudtam. (Lerollolni sem tudnám az itemeket mert eleve adottak.)(#82530) Ultimatecc: del...Elkezdtem írni de aztán most látom hogy nincs is DH-d, így már érthető miért nem érted (a válaszodból látom, de ha nem dh-ztál akkor teljesen érthető). Ez a set bónusz nem fix, dinamikusan változik, és sehol nem látod. Legfőképp tekerni sem tudod.
Egyáltalán nem magától értetődő hogy ez additív lesz a "cuccokon rátekerhető" spell dmg-el is. Ha így lenne elég logikátlan és értelmetlen lenne a "cuccokra spell dmg-et" tekerni ebben a szituációban mivel közel 1000% viszonya állna 40-45%-al szemben kb. 3000 vitality árán egy olyan karinál ami kel-fekszik értelmes védelme semmi, ennek ellenére még is mindenki spell dmg-es cuccokban nyomatja. Érted. Tehát vagy tudnak valamit (de nem, mert játékban sem tudta senki a választ Biztosan se sehogy), vagy csak tapasztalat, vagy egymást másolják....
Ezt írtad: "MIinden spelldmg a cuccokon amit rá tudsz tekerni additív és nem multiplikatív legyen az bármely cast spellje." Egy általános igazságot írtál a "rátekerhető" dmg bónusz összeadódásáról itemeken. Mint írtam ez nem is volt kérdés, ezt tudjuk, ez tény, látszik a karakter lapon is...de ez se nem rátekerhető és két (jellegében) különböző típus összekeveredéséről van szó, amire nem hiszem hogy csak így rálehet húzni egy általános sémát főleg hogy értelmetlen is lenne ezek után a "cuccokon spell dmg" használatának. De ha az általános törvényed mögött belső forrás, tapasztalat, biztos info, esetleg kikísérletezted, akkor csak örülök neki nekem már nem kell...a többit már ne ide pls, folyt.köv priv.
-
Jazz
veterán
válasz
Ultimatecc #82520 üzenetére
Az nem is volt kérdés hogy a spell dmg-ek a cuccokon összeadódnak, sőt, pont ez benne is volt a szövegben...
-
Pekkk
aktív tag
válasz
Ultimatecc #82332 üzenetére
Te hol olvastad, hogy felfüggesztették? 53-as kód a felfüggesztés, ő 52-es kódot kapott, ami elvileg permaban.
-
prokxy
veterán
válasz
Ultimatecc #82339 üzenetére
Ez a LB törlés mindenkire érvényes?
Ha igen, ettől a max BS Capacity megmarad? -
Edge
veterán
válasz
Ah igaz erre nem is gondoltam
így már ok.
-
shotika
őstag
válasz
"és ez a hotfix tényleg fontosabb volt így min a laggos"
Naja, de azért én szívesen tolnám acidos wd-vel csapatban is...
-
schwartz
addikt
válasz
Az osszes csalo, botos, HUD-os maphackes exploitolot kivagnam vegleg mint a szart. (ha visszaeso) Az ilyen ideiglenes ban melle meg teljes item es XP torles kellene jarjon.
-
kovsol
titán
válasz
Ultimatecc #82218 üzenetére
Én eddig azt hittem a stickent minden mobon külön számolódik. Most akkor ez hogy is működik a valóságban le tudod írni?
-
Dadan01
senior tag
válasz
Ultimatecc #82200 üzenetére
Amit az ias-ről mondasz, az nem úgy van, ellenőrizheted a d3planneren.
-
LélekVándor
tag
válasz
Ultimatecc #82200 üzenetére
És Te mit ajánlassz speedre as -t vagy vit -et, ebben a megközelítésben? Kb. 150k hp t bukok ha kesztyûre tekerem a vitet.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Ultimatecc #82136 üzenetére
Semmi fura nincs benne ugyanis botolnak. Majd kapják a bant blizznek betelik a pohár.
-
tibee77
őstag
válasz
Ultimatecc #82128 üzenetére
Te tenyleg nem vagy normälis!
gz! 160 orät nyomtäl le ennyi idö alatt ez döbbenet, en most neztem meg meg csak 101nel järok de az asszony az mär durvän kivan tölem hogy ällandoan csak jätszom.
-
sith7
félisten
válasz
Ultimatecc #82130 üzenetére
egy karakterlapot pls .. az aláírásodra a google nem dobja ki
-
userxy
őstag
válasz
Hogy a brébe van időd ennyit játszani ?
-
kovsol
titán
válasz
Kezdem még jobban viccnek tartani a saját karakteremet.
-
sith7
félisten
válasz
az igen ...
-
sith7
félisten
válasz
19 milliárd krit ?!
-
solyomb
tag
válasz
Ultimatecc #80372 üzenetére
Grat, en tagnap mar annak orultem hogy egy random grpal meglett a 66
-
davidsito
aktív tag
válasz
Ultimatecc #80372 üzenetére
grat
-
Mirman
őstag
válasz
Ultimatecc #80343 üzenetére
Na hát a TS miatt nálam ki is esik a dolog , nem vagyok az a beszélős típus .
Azt hiszem maradok hőn szeretett PH klánomnál , remélem itt is lehet majd jó kis partyt találni S4-re , mást nem majd friendlistről.
-
nagat0r
tag
válasz
Ultimatecc #80340 üzenetére
Nagyon komoly eredmények, grat hozzá!
Kicsit szomorúan vettem tudomásul amikor pár napja újra kezdtem játszani, hogy elhagytad a klánt. De a lényeg hogy te úgy érzed, megérte.
Azért remélem még néha össze tudunk hozni pár gr-t s4-ben. -
Mirman
őstag
válasz
Ultimatecc #80340 üzenetére
Grat mindkettőhöz.
Sokan vagytok a klánban és van felvétel ?
-
Mirman
őstag
válasz
Ultimatecc #80100 üzenetére
S4 ben tuti hogy a wir set. Edge-el egyutt indítottunk Season karit. 1 nap alatt a legend buffbak köszönhetően 47es GR lement semmi anci cuccban 800 000dmgvel lvl 5-10 gemekkel(viszonyitaskepp az NS wizem bufokkal egyutt 2 millió felett van.) Nerfeltek a Vyr ovet de ezt vagy visszavonják vagy változás szerintem lesz mert igy semmi értelme az ivnek ebben a formában.
-
Norbee87
tag
válasz
Ultimatecc #80078 üzenetére
Gratulálok szép teljesítmény
-
tibee77
őstag
válasz
Az ugy szep dolog!
En meg meg be akartam irni, hogy tegnap majdnem meglett egy 66os csak hät szar mapunk volt (crusaval nem tudtam egyik szobäbol a mäsikba räncigälni a rohadt mobokat) igy egy perccel kifutottunk az idöböl...Inkäbb nem irom be, csöndbe maradok es probälok feljebb jutni.
-
LélekVándor
tag
válasz
Ha végre képes lennél gyártani egy 74 est, tolhatnánk komolyabb riftet is, mingyá letelik season, és még nincs komolyabb eredmény :-). Na jó, gz a 71 hez is^^
-
solyomb
tag
válasz
Grat!
-
Edge
veterán
válasz
gz
-
TeeBee73
veterán
válasz
Huh. GZ!
-
solyomb
tag
válasz
Ultimatecc #79782 üzenetére
O hogy az a... Szegeny embert az ag is huzza
-
czpitti
senior tag
válasz
Ultimatecc #79782 üzenetére
Ejj de régen vadászom egy ilyenre
Kicsit vigasztal viszont hogy ptr-en kiesett egy 3200+os és egálos a kukrimmal dps-ben szoval inkább várom a peccset mint idegeljem magam
( szép darab gz )
-
shotika
őstag
válasz
Ultimatecc #79706 üzenetére
Köszi a tippet, az Arcane Barb-bal elég durván megnőtt a sebzésem (ráadásul elsőre ancient lett, az első GR-ben pedig esett kocka is hozzá
)
-
Gorneck
legenda
válasz
Ultimatecc #79714 üzenetére
Az jó, mert a Jade az instant szemét marad...
Amúgy nekem se jött be amit ott mutatott a srác...
-
shotika
őstag
válasz
Ultimatecc #79706 üzenetére
Hülyén fogalmaztam, az Ancient az új szerzemény. Ha jól tudom, a kockával a legendaryk tulajdonságait is újra lehet forgatni majd, szóval ezért gondoltam, hogy akkor megtartanám.
-
Ellia
addikt
válasz
Ultimatecc #79697 üzenetére
Na szép... Nekem ma csak a 100 jött össze
Grat
Amúgy... Kicsit megakadtam, Kadala nem akarja The dagger of darts fegyót kidobni, így nem igazán tudok haladni, T4-ről, GR18-22-ről tovább lépni. Új karit nem szeretnék kezdeni mert lóg a levegőbe a season vége, de ezzel a köpi WD-vel elszórakoznék addig is...
-
Ultrazord
tag
válasz
Ultimatecc #79697 üzenetére
Ez a max?
-
Thrawn
félisten
válasz
Ultimatecc #79683 üzenetére
-
Thrawn
félisten
válasz
Ultimatecc #79653 üzenetére
Tologatni kell ja, de ha nagy terek vannak vagy jönnek az ugrálós lacunik/winged assassinok rádrusholós corrupted angel-ök meg sok a lövöldözős mob akkor baj van még elit nélkül is. Mondjuk igen jó geart sikerült összeszedned, szerintem több RoV-t tudsz kitolni mint én.
prokxy:
A Thunderfury proccolja a Cull the Weak-et (+20%dmg)
Hexinggel nincs túl jó tapasztalatom eddig, Leoric van bekockázva. Vagy túl magas a latency PTR szervereken hozzá vagy elfelejtettem hogyan kell stuttersteppelniszerk: most olvasom, hogy jól belenyúltak a köpiWD-be:
We've made a design change to Carnevil with the goal of reducing lag caused by the build without changing the overall power level. To clarify, the lag is primarily caused by the high number of Poison Darts being fired (20+ piercing projectiles) at a high attack speed (2+ times per second) with the build. The change is as follows:
Carnevil
Instead of "Every one of your up to 23 Fetishes shoot a Poison Dart every time you do", Carnevil is now "The 5 Fetishes closest to you will shoot a powerful Poison Dart when you do.""Powerful" in this case means those 5 Poison Darts deal 3.8x the damage that a single Fetish Poison Dart used to do. In other words, those 5 Fetishes will deal 19 previous Poison Darts' worth of damage, with the expectation that the remaining 4 piercing Poison Darts' worth of damage will be made up for by the other ~18 Fetishes who are now using basic attacks.
Our internal testing showed performance improvements while maintaining the general feel and playstyle, and we hope you all will feel the same when you see the changes next PTR patch.
- John Yang -
Taragas
aktív tag
válasz
Ultimatecc #79591 üzenetére
Játszasz pár órát gold farmolos cucban, és összeszedsz pár milliárdot.
-
Gorneck
legenda
válasz
Ultimatecc #78964 üzenetére
Én csak azt...bár reward miatt lehet benézek 10-20 percre...
Egyszer elég volt 3-4 hónapot végig cumizni...
Ez a pecs sezlony előtt fog jönni (ahogy eddig), sezlony eddig 1-2 kieg itemet tartalmazott (sethez vagy 1-1 buildhez) és ezek az itemek nem is jönnek a peccsel...pont szokás szerint.
Nekem pl sem kedvem sem időm nincs arra, hogy ahelyett, hogy élvezem az új dolgokat 1-2 hónapig farmoljam azt ami eleve megvan, húzzam a gemeket...oszt amillen mázlim van, adott buildhez megint nem fog esni fegyó.
Pl Golden F Palahoz nem esett mióta kell...pedig nagyon kipróbálnám azt a buildet....oszt mennyi idő telt el?Harács meg azé kell, pl WDnél van értelme 1-1 cuccot elpakolni...ki tudja millen buildeket fognak kitalálni...ne akkor kelljen kiszedni pl a békás fegyót...
-
szmegma
aktív tag
válasz
Ultimatecc #78964 üzenetére
...it is not a season only feature.
Engem viszont jobban erdekelne, hogy mi lesz a valasz erre a kerdesre: Can all pre-patch legendaries be extracted, or only post patch ones?
-
Mirman
őstag
válasz
Ultimatecc #78763 üzenetére
Na akkor benéztem. A Reflexx által linkelt build nagyon informatív , most már értem a működését. Ebben rengeteg meló lehet összerakni de a héten rápróbálok szerintem.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Ultimatecc #78765 üzenetére
mármint blind-olja. A crusader itt blind-al tartja cc alatt a bosst, de a lényegen nem változtat, ha ugyes a crusi akkor a rift guardian meg van fogva.
Itt elég jól le van írva a mechanika, bár itt is stun-t ir, valojában blind
(#78764) Gorneck23 Probaltad mar channeling pylonnal mellett a shield glare-t spammelni a bossra? Meg sem mozdul a boss
-
Gorneck
legenda
válasz
Ultimatecc #78754 üzenetére
Oké, de kell hozzá sezlony gyűrű és inkább vakít...mivel nem a stunos vakítás van bent...mellé tolja a shieldbasht....abból is a fizik...
Ezé nem értem mivel stunnol...Ha stunol...
-
Gorneck
legenda
válasz
Ultimatecc #78751 üzenetére
Már párszor megnéztem ezt és nem sikerült rájönnöm, hogy stunnol az a nyavalyás...
Mert skill nincs hozzá bent...
-
LélekVándor
tag
válasz
Ultimatecc #78677 üzenetére
Nem kell itt villogni a para szinteddel.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
nem biztos, hogy egyszeru, mert a light az sajna minimum... kozel 1000 dex meg mar partyban van a 15os elementel (+HC item, armor)... es akkor lekorlatozodok lightra... na mindegy, meg jegelem... DHmon ugy is xephi van*... bulimonk meg Muhammad Alis variacio lesz, ha meglesz minden, egyebkent mar most sem rossz a bulimonkkal a haladas T6-on es van egy vodor taff is
*
743 dex, 82 chd, 10chc(roll) es lik-> light immu meg nem rossz aze' -
oxox
addikt
válasz
nekem esett egy mar...aztan elesett a DH is
....azota se az se kridert nem ad...meg simat sem
-
oxox
addikt
válasz
Ultimatecc #78641 üzenetére
sima van...anci nincs...de maximussal is egész szépen aprítok...csak nem akarok két ugyanolyan karaktert csinálni....csak sweep attackhoz az a buzogány alap...reméltem hátha van vmi build ehhez is...
-
dvd24
senior tag
válasz
Ultimatecc #65653 üzenetére
ok, lehet akkor hogy ez build és kaszt függő, úgyhogy inkább úgy mondom hogy barbárral bármilyen builddel megyek (raekor, eq, ww) mindig az a jó ha nagy tömegben vannak, bármilyen mobtípus legyen is, ha nagy tömeg van előttem pillanatok alatt szét lehet szedni őket és ez a timerre is jobb hatással van mint mikor 1-2-3 nyomoronccal szenvedek, én igazából az ilyen magányos farkasok mellett már csak simán elfutok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- iPad topik
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest