Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan
aktív tag
Cyberbeni: Sajnos nem nagyon lehet választani, ha max manás, crites, 280+ os av. damos Zuni mojot szeretne az ember..gyakorlatilag nincs még egy ilyen a piacon 2 hete! De amúgy jogos lenne a kérdés.
Buher: Na az az a kiadás, amire mindig is sajnálom a goldot. Mennyit is kapnék? +20 intet ~50 misiért?:S Na majd rá állok!

Mikro: Az csak véletlen, tegnap sokat kísérleteztem és véletlenül nem raktam be runát.(amugy splittert használok)
SLYM: Mondjuk ha nem lett volna amukraftolási lehetőségem, nem is lenne ilyen jó féle nyakbavalóm
!KillerJohn: A 14 pickup szerintem a minimum; amennyivel nyugodtan/kényelmesen elvan az ember WD-vel! Persze, jó lenne még +7, de azt majd a kesztűbe szeretném. Viszont annak az esélye, hogy egy ugyan ilyen trifektás, sok intes, all resis(!), pickupos kesztyűt csináljak...igen kevés
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest