- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
V.Stryker #64087 üzenetére
Hat.. napi 2-3 ora intenziv jatek olyan 100-150 Mb adatforgalmat generalt nekem.. tavaly volt egy hetvege amikor mobilneteztem pentektol, es a 250Mb csomagomat kb ugy vasarnap delre nullaztam ki, de akkor tenyleg sokat jatszottam..
Mult heten 4G-rol toltam bountykat meg 2-3 riftet es 2 nap alatt ment el kb 100 Mb, uh nem olyan veszes.. de a mobilnet inkabb alkalmi megoldas legyen mintsem allando, tekintve a savszelt es a pinget.. ha nem jo korzetben vagy (gyenge jel.) akkor lesz lagg meg szakadozhat is..
-
Blaze_
aktív tag
válasz
V.Stryker #64087 üzenetére
Két éve én is azzal toltam, emlékeim szerint nem érte el az 1 gigát egy hónap alatt elég sok játék mellett. Nem tudom azóta mennyire nyúltak bele a net kódba, meg ugye AH sincs már, de nem vészes.
Közben találtam egy mérést hogy 3-24 MB/óra, és 15 megás átlaggal lehet számolni.
-
mikromanus
veterán
válasz
V.Stryker #63536 üzenetére
A 2.1 patch még nincs élesítve. Az sokmindent alaposan fel fog forgatni. Kétkezes fegyver buff, skill módosítások, kezelhetetlen skillek és itemek átgyúrása (palm, furnace, rimeheart). A monkot nagyon átalakítják, a DH-t eléggé (a dex armort ad dodge helyett majd). A barbinak is jutott pár buff. A haszontalanabbnak tűnő seteket is átgyúrják. Ja, meg 2.1 bevezetéssele gyütt indul a season (ladder D3-as megfelelője).
Most épp holtidény van D3-ban. Patch előtt, nyár közepén. Nem nagy az élet...
-
MrCsiT
addikt
válasz
V.Stryker #55130 üzenetére
ahhoz gamer noti kellene, nem egy üzleti célú és/vagy 90k-s gazdaságos cucc..
Ha egy 20-40 órás időtöltést, vagy többet biztosan adó játékot csak azért, mert a fanatikus többször játszók, a játék egyik lehetőségét kiemelve írnak róla, Te valami marék szemétnek állítanál be, azt ne itt tedd, mert egyszerűen nem igaz.
Még a kiegészítővel is sikerült az 5. act-tal, annak új lényeivel és hangulatával feldobni az egész játékot.
Senki nem mondta neked, hogy többször vagy köteles végigjátszani.
Egyszeri szórakozásnak is bőven megfelel - az már más kérdés, hogy a hangulata magával ragadó, és akkor hirtelen a játékos arra vágyik, hogy jobb cuccai legyenek, és ezért hajlandó több időt fektetni bele.
Neked, nem kell..update: asztali gép: vegyél egy 5770 kategóriájú valamit 10k körül.. azon is elmegy, szerintem. Integrált..háát szerintem nem erre való..
-
törölt tag
válasz
V.Stryker #55130 üzenetére
Én írtam a Blizz supportnak, mert van egy kb 5-6 éves laptopom, HD4570-el, és kérdeztem, hogy lehetne-e valahogy játszani és kb ennyit írtak ami használható... Igaz, a betűket olyan felbontásban el sem tudom olvasni
De azt a havi 1 alkalmat kibírom, amikor nem vagyok a PC-m közelében. Olyankor úgy érzem, teljesen más játékkal játszom.
-
Bazzzs
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
V.Stryker #13545 üzenetére
Szép nagy gyerek!Gratulálok!
Haver most ráállt a HC karakterére.TSen hallgatva nagyon élvezi(#13538) sith7
Na ez motiváció
szerk:
V.Stryker
Az egyéni arcképedről eszembe jutott a Feláldozhatóak 2. része, mikor a filmben először megjelent Chuck Norris; a film legnagyobb jelenete
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- PlayStation 5
- Opel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest