- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
F-ECT$ #33516 üzenetére
a dps emelkedik tole, tehat banni nem banom, csak eppen nem erzem, hogy barmit is toltene..., es hatha van hasznosabb runa....elmeletben 1.5%-ot tolt vissza (ph! leirasban ennyi szerepel), az meg olyan 300-400hp/sec...annyit tuti nem kapok vissza harcban (leven fokent tavolrol apritok, latnam ha annyit irna ki....ill. fegyon van meg +190hp/hit...)
(#33517) Dadan01 -egyik cimbim WD-vel jatszik...gyakorlatilag tank uzemmodban...loh-al tolja (1000 felett van neki), es van kb 50k HP-ja....felig meg nem lattam, hogy levertek volna (act1-ben farmolunk), vele szerintem act2 is siman menne, mert hatulrol meg osztom a spelleket...mondtam is neki, hogy nem gondoltam volna, hogy WD ilyen tipusu jatekra alkalmas....Ot is meglepte, hogy mukodik
....dps-e visszaesett a lot-os fegyver miatt, viszont nem csapjak le....tegnap licitaltam egy gyurure (300 koruli lot volt rajta), 30k-ert, 4ora mulva mar 16misin allt a licit
-
sith7
félisten
válasz
F-ECT$ #33187 üzenetére
Tuti elég lesz, én inferno ACT2 - ben , a 6. küldetésnél tartok, 780 -as kék fegyverrel, semmi extrája nincs, csak van benne egy lila kavics, ami 300 Loh - t ad.
Mumme
Én szimplán úgy vagyok vele, hogy inkább segítek és a magyarok zsebébe kerüljön némi euro, minthogy még a magyarok is az ilyen vérpistikék zsebét tömjék.
(Persze magam alatt nem vágom a fát, ezért kissé felületesek a tanácsok, illetve a nagy tőkés cuccokról egyáltalán nem beszélek ugye)Akkor hogyan segítesz ?
-
warcat
veterán
válasz
F-ECT$ #32491 üzenetére
Ha annyira sok def kell,hogy élj akkor vissza kell menni act 1 be farmolni,vagy Ahzni.Messze nem vagyok még felszerelve,mert csak AHból veszek valamit ha megtetszik és ok áron van- több slot is van még 'normális' cucc nélkül ,de Act 1 tökéletesen faceroll,nem kell kiállni semmiből kb, Butcher elé meg csak odaállsz,archon és összeesik.
Act2 ben csak a durva kombós kigyópakkoktól kell futni,meg találkoztam egyszer egy durva szellem championnal,az kellemetlen volt,de halál nélkül végigtolható a fél fejezet,ez tesztelve volt.
viszont Act 3 ra még kevés, a védelmek már majdnem elegek de a dps még nem.Elég egyszerüen meg lehetne oldani,ékszerek,meg offhand csere de az nem olyan egyszerű.a + arcane power elfogadható stat de semmi extra szerintem
-az arcane power on crit meg szar a jelenlegi formájában,nagyon le van szabályozvi mi ad és nem kapod meg a teljes értéket,mint lohnál sem. -
Mumee
őstag
válasz
F-ECT$ #32403 üzenetére
Egyrészről "közepes" geart írtam, tehát egy aránylag egészséges gearről beszélünk, nekem ezek egyike se kerül már ennyi időbe, de próbáltam közelítőleg megfelelő számot beírni.
(Nekem act3 cirka 40perc)
Másrészről "elitvadászat" az egyes actok kompakt (kis helyen sok elit) helyeire gondolok. -
vhunor
őstag
válasz
F-ECT$ #32403 üzenetére
Act 2 oázis + sewers hozható kb. ennyi idő alatt, nagyjából ennyi is a magas szintű item ami esik, de mondjuk bőven esik olyan lvl 62, amin 160+ vit, str, int van (akár mindhárom), és 220 dps
.
Act 1-ben festering woods + cemetery + halls of agony megvan 40-45 perc alatt bőven.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
F-ECT$ #31879 üzenetére
egykezes fegyver socket-tel 700-800 dps körüli elég, meg offhandbe valami xx-2xx vagy xx-3xx sebzést adó source-ot.
fegyver socketébe természetesen +crit dmg gemet.fegyveren levő dex-ről meg annyit, hogy ugyanazon az áron kb 100dps-el roszabb fegyvert lehet venni, ha úgy keresel rá, hogy legyen rajta dex, szóval amíg a többi felszerelésed szar, addig teljesen fölösleges 100k-nál többet költeni egy fegyverre, ami megfelelően gyors, és socketes vagy loh-es.
egyébként most toltam nm act4 utolsó küldit coop-ban, mert azaz achi még nem volt meg, és azt hittem, hogy első karaktere mind a 3-nak, mert többet haltak, mint én dh-val infernó act2+-ban, de rajtam kívül egyik se kapott se általános, se coop achit. (talált cuccokon kívül csak flawless square topazt haasználok a ruhába, meg ruby-t a fegyverbe és sisakba)
-
Amur
addikt
válasz
F-ECT$ #31751 üzenetére
Megfogadtam a tanácsokat.
Én a fegyóval ugy voltam hogy az jó,aztán ahogy benéztem az AH-ba és megláttam milyen cuccok vannak bagóért kapásból cseréltem a kardjaim.
Azt néztem hogy strenght meg vitality legyen rajta bőven,aztán a véletlen azt hozta hogy az egyiken life on hit is volt.(eddig nem volt ilyen fegyverem) és láss csodát poti ivás megszünt.
pláne miután az üres socketbe beleraktam egy perfect star ametystet hagy legy LOH rajta bőven.
A templar is bevált,eddig a varázslócsajt hordtam mert valahol azt olvastam az a legjobb a barbi mellé(egy másik barbi),de a templar képességei valóban sokkal jobbak.
(a gyógyitás,regenerálás és persze hogy ha gáz van akkor odateleportál és elöki a szemétládákat)kérdés: csak én láttam rosszul és csak a pörgés után tölt vissza LOH esetén ha a whirlwind-et használom,vagy ott tényleg nem ad életet? sima csépelésnél láttom hogy ütésenként tölt vissza,pörgésnél semmit..
-
Agro
senior tag
válasz
F-ECT$ #31707 üzenetére
Péntek van, szar az idő, hó vége van, nincs lóvé.
Asszem ez megmagyarázza mennyi időm lesz ma
Amúgy nekem kb 50 órám van a játékba ebből kb 15 óra guest passal, amíg böjtöltem, hogy legyen végre raktáron a játék. Minden casttal kipörgettem 13-as lvlig.
Amúgy én is minden sarokba benézek, még az 1 szem goldokért is beszaltózok a sarokba ha oda esik. Ezért is jó a 25 yardos gold pickup
-
gabranek
senior tag
-
mikromanus
veterán
válasz
F-ECT$ #30822 üzenetére
KIcsit túltápoltam a felszerelést, de így Belial elég megalázó volt. Volt olyan, hogy nem is álltam ki a csapásaiból. VAgy a leap +300% armorja, vagy az ignore pain sebzéscsökkentés +life leach, vagy a revenge visszaszedte az életet és tompította a legkeményebb zúzásait is. WotB-nél meg az esetek többségében el sem talál
Egyszer már olyan is volt, hogy csak néha-néha másztam ki a zöld tócsákból amikor elkezdett pocsolyázni. Mondjuk az már hosszútávon necces volt. de azt meg könnyű elkerülni. Kiváncsi vagyok hogy megy majd a patch után. -4k DPS mellett szerintem nem kenem el a száját 3 perc alatt. Akkor meg elkezd morcos arcot vágni, ugye? -
Ghoosty
őstag
válasz
F-ECT$ #30800 üzenetére
Köszönöm a tippet, de ha akarnék, vehetnék drágábban is cuccot is, mert van pénzem rendesen, a kovácsom már nagyobb szintű cuccot tud gyártani, mint amilyen vagyok, de fegyvere nincs jó.
A dobozom teljesen fel van vásárolva és a jc is csak azért nem magasabb, mert még nem esik ToS.
Nálam ez egyrészt ilyen saját magamnak beállított nehezítés, hogy nem használok AH-t. Másrészt bizonyíték sokaknak, hogy AH nélkül is végig lehet játszani, pedig időm nem sok van. Most egy kicsit szar, mert act I végén volt egy nagyobb upgrade-em olyan 3,6k dps lett, most olyan 4 körül van és act 2 utolsó harmadánál járok. Azért vettem fel azt a fehér botot, mert ilyen nevüt még nem láttam, erre 10 egész dps-et emelt.
Néha morgok a rossz droppon egy kicsit, de azért megy a haladás és élvezem a játékot. Belialtól félek egy kicsit, mert itt a fórumban többen 10k dps-sel nem tudták leverni, nekem meg kevesebb mint a fele van jelenleg.
-
dobolan
senior tag
válasz
F-ECT$ #30799 üzenetére
Ez rendben van, de ias nélkül a kite baromira megnehezül, kivéve , ha mindenkit megölsz 1 hittel, mert akkor nem. Ha pedig sok ütést kapsz wizardba meghalsz. Eddig pont ezért tolták az egekbe az iast, mert egyszerűsödött vele a kiteolás (csak szépen magyarul
), nem kis mértékben.
-
killerjohn
addikt
válasz
F-ECT$ #29025 üzenetére
ez így szerencsejáték, én meg nem kaszinóért fizettem, hanem játékért...
szerintem teljesen leöli az RMAH a játék gazdaságát. Persze blizzard örül neki nagyon, csak rajta kívül senki más (max a profi botfarmolók és akik már rég inferno act4-et farmolják). Nice!
Annó, amikor ugyanez megtörtént Dia2-vel (csak ott a hekkek miatt), akkor az egész játékban az egyetlen fun-faktor az volt, hogy ki tud jobb botot írni hozzá... remélem hogy ez nem jön el Dia3-nál is egyhamar, mert tele vagyok melóval, és nincs rá időm -
válasz
F-ECT$ #28453 üzenetére
Leginkább golyófogó.
Fel lehet túrni, hogy sebezzen, de csak 60-on érdemes foglalkozni vele.
(én az egyébként "jó" de AH képtelen itemeket szoktam rájuk aggatni)(#28457) Nordic: Tudod mit találtam tegnap act2-ben?
Ja igen, tudod."1,9% értéktelen, eladhatatlan lvl60-as(ergó összetöröm)"
Tuti, hogy van benne értékes cucc, csak nem foglalkozol az AH-val=azaz neked értéktelennek tűnik. -
Neptunfű
tag
válasz
F-ECT$ #28392 üzenetére
Jelenleg melóhelyen ülök sima munkaruhában, 0% MF és mégis lottózunk a többiekkel
Ja amúgy mikor AH-ban nézelődök mindig előjön a kognitív disszonancia és farmolok inkább tovább
Mindenesetre ma folytatom tovább az átöltözős goblinfarmot amíg még lehet... remélem a szerencse ma velem lesz, meg a portugálokkal!
-
-conrad-
addikt
válasz
F-ECT$ #26515 üzenetére
Én is így vagyok vele.
Most minden este tolom, de ha alábbhagy a kedvem akkor is fogok altozni / jobb geart farmolni, mert ugye jön a pvp, és akkor majd oda biztosan kell gear!
Akkor meg aki unja a farmolást az meg bemehet facerollolni, elver mindenkit, ha meg zsinórban elkapják párszor akkor megjön a kedve a farmhoz
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
F-ECT$ #26342 üzenetére
1-2 napja még Monk volt nála.
Hoppá: Barbarian is back!
-
almafa42
aktív tag
válasz
F-ECT$ #26126 üzenetére
"Ez pedig a kovetkezo hatast fogja elerni: A perfect, vagy ehhez kozeli itemek csilliardokert fognak gazdat cserelni. A kozel sem tokeletes, de hasznalhato targyak erteke konvergalni fog a nulla fele, mert egyre kevesebb embernek jelent elorelepest a jelenlegi targya helyett."
Konvergalni fog a nulla fele egy koltoi tulzasa volt annak, hogy igen, olcsobbak lesznek. De ezt ellensulyozhatja a jatekban forgo penz novekedo mennyisege, meglatjuk.
-
killerjohn
addikt
válasz
F-ECT$ #25123 üzenetére
nagyon sanszos hogy olyan loggere van, pláne hogy néha még én sem tudom beírni időben... ráadásul a keyloggerek nagy része "generikus", azaz a túloldalán
1) nem ül senki
2) amikor a kísérő infókat utólag (vagy automata által) átnyálazzák és ott van hogy az ablak címe Diablo III, és mik a beírt adatok, akkor azt erre a termékre konkrétan szakosodott bandáknak adják el, akik majd másnap, vagy fél év múlva bármikor szépen "feltörik" az accountot, a user meg sír, hogy dehát neki van víruskeresője. Ja, meg 3 éve ugyanaz a jelszava...
Ezért jó az authenticator.
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest