- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz #57018880 #10760 üzenetére
Nyilván tisztázni, hogy kezdő vagy sokat nem segít. Ráadásul most úgy érzem, annyira beszűkült a játékosbázis, hogy kevés a most belekezdő ember és azok (de még a régebb óta játszók egy jó része is) erősen tartózkodik a pvp-től. Szóval most beletanulni lehet, hogy sokkal szenvedősebb, mint 3-4 éve. Kísérletezni is jóval nehezebb, annyi az elb@szott broken cucc, hogy az emberek 80-90%-a valamilyen meta crouch-al nyomja. Így még egy tapasztalt és jó játékosnak is nehéz off meta fegyókat tesztelgetni.
Én a Forsaken megjelenésekor keztem bele (31-2 évesen), azóta is javarészt soloban tolom, szóval nem voltak soha ilyen endgame god rolljaim, de úgy gondolom azokon kívül is van elég decens gear a játékban. Most járok szerintem kb 3 ezer párszáz óránál bnettel együtt, de az utóbbi években annak inkább nagyobb része pvp volt és most sem mondanám magam valami über jó játékosnak. Köszönhető ez annak is, hogy a D2 előtt semmilyen online kompetitív tapasztalatom nem volt, a pvp nálam kimerült a haverokkal való lanolásnál a CS, Quake3, CoD UO meg ilyenekben. Online maximum Warcraft 3-al nyomtuk de azt sem sokat.
A Destiny meg szerintem alapból sosem volt beginner friendly, semmit nem rág a szádba a játék, sőt egyes dolgok még utána olvasás után sem teljesen tiszták. (lásd pl a nemrég megjelent shoti videoból mik derülnek ki több ezer óra tesztelés után).
Ráadásul most így utólag, hogy már jobban értem az egészet, visszanézve, hogy akik most a top pvp playerek/streamerek azok nagyja már mind ott volt kb D1 day 1. Szóval nekik már évekkel a D2 megjelenése előtt volt egy olyan tudásuk a játékról, értem itt főleg a pvp részét, de persze az egyéb pve mechanikákról is, hogy azt nem egyszerű behozni.Szóval én tanácsként azt tudom mondani, hogy az elején meg kell próbálni intelligensebben játszani, az ego challengeket/pushokat teljesen elengedni (sőt az egot kompletten, nekem ez volt a legjobb dolog amit megtanultam a pvp során), kicsit lassabban játszani és csak lehetőleg csak azokat az engagementeket bevállalni ahol látsz reális esélyt a killre. Ez utóbbit persze leírni így könnyű, mert itt jön a neheze, hogy felmérd, hogy az ellen milyen class/gear/skill(/cheese/meta sbt ). 6v-ben ez nehezebb, de ott nem is akkora tét, compban meg trialsban sokkal fontosabb, de ott könyebb memorizálni.
A legfontosabb meg szerintem a timing meg a positioning. Ha pl jól helyezkedsz és jó időben lépsz ki és akár kicsit off guard kapod az ellent, lehet neki akár sokkal jobb aim-je akkor is hatalmas előnyből indulsz és ha nem is tudod offolni, visszalépsz cover mögé és jó eséllyel befejezheti egy csapattárs. De ez az a rész ahova szerintem kell az óraszám a játékba, kinek mennyi attól függően, hogy mennyire jó az intuíciója az ilyenekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest