- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Jaja, jobbhíján vacsihoz kínai/angol kevert streamet találtam warfare-ból nézni is, amúgyis 10ből 1 stream warfare, a többi operations, visszaesett nagyon, a codot tolta csomó streamer. De egyébként másodpercek alatt talált meccset a kereső, durva csalás sem volt+egy körben bedobott 3 magyar mellé squadba, nyertük is a támadót
Éjfélkor viszont lehalt a login szerver az aktuális kör után, 5 percig próbáltam visszamenni, nem töltött be a játék restart után, megállt a loading resources-nél, a kliens még szépen beloginolt, hagytam is.
Nagyon kéne csalásvédelem. Sok kör jó, de ha épp van, főleg ha egész streamer squad, na az elvesztegetett kör. Sajnos annyi a fogalmatlan vagy csak assaulttal killre menő játékos, hogy 1-2 ügyeske eldönti a meccset
, ha vért izzad+százat éleszt az ember, akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Éjfélkor viszont lehalt a login szerver az aktuális kör után, 5 percig próbáltam visszamenni, nem töltött be a játék restart után, megállt a loading resources-nél, a kliens még szépen beloginolt, hagytam is.
, ha vért izzad+százat éleszt az ember, akkor is.