Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

Sziasztok, kellene tipp, hogy pontosan mit kellene elérnem, hogy ne legyen recoil, felugrás lövéskor, melyik paraméter mit számít, kicsit bele vagyok zavarodva... közben látom, streameken kb. mindenki recoilless lövöldözik, és a fegyó se ugrándozik el az első golyó után... :F UZI val is úgy lelőnek 50m-ről,hogy csak pislogok, alig van időm kimozogni, mert ha valaki észrevesz, 1mp alatt bedobja a 4 hitet és kampec. Külön kedvencem, amikor gránátot dobok, ha közben lelőnek, a gránát eltűnik, ki látott már ilyet, az eldobási anim hosszú,+ közel kell menni:W Persze mindig közben lőnek le, de ha eldobtam, se robban semmi... pedig látom elrepülni, és pont ott jön az enemy, sebzés nuku.

+ van valami lehetőség spotolni? 1-2 frissítésig haldoklás közben magától bejelölődött körülöttem az enemy, ha rájuk néztem, sokat segített a megmentőknek, most fekve próbáltam gombokat, egér jobb, stb, semmi. Streamen meg azt látom, amerre néz a streamer, bespotolódik messziről is mindenki, vagy van direkt spotolós célzó? :R:R:R

BandiHUN9 néven futok, ha valaki akar barátkozni... :R

Új hozzászólás Aktív témák