Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Sziasztok, kellene tipp, hogy pontosan mit kellene elérnem, hogy ne legyen recoil, felugrás lövéskor, melyik paraméter mit számít, kicsit bele vagyok zavarodva... közben látom, streameken kb. mindenki recoilless lövöldözik, és a fegyó se ugrándozik el az első golyó után...
UZI val is úgy lelőnek 50m-ről,hogy csak pislogok, alig van időm kimozogni, mert ha valaki észrevesz, 1mp alatt bedobja a 4 hitet és kampec. Külön kedvencem, amikor gránátot dobok, ha közben lelőnek, a gránát eltűnik, ki látott már ilyet, az eldobási anim hosszú,+ közel kell menni
Persze mindig közben lőnek le, de ha eldobtam, se robban semmi... pedig látom elrepülni, és pont ott jön az enemy, sebzés nuku.+ van valami lehetőség spotolni? 1-2 frissítésig haldoklás közben magától bejelölődött körülöttem az enemy, ha rájuk néztem, sokat segített a megmentőknek, most fekve próbáltam gombokat, egér jobb, stb, semmi. Streamen meg azt látom, amerre néz a streamer, bespotolódik messziről is mindenki, vagy van direkt spotolós célzó?

BandiHUN9 néven futok, ha valaki akar barátkozni...

Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
UZI val is úgy lelőnek 50m-ről,hogy csak pislogok, alig van időm kimozogni, mert ha valaki észrevesz, 1mp alatt bedobja a 4 hitet és kampec. Külön kedvencem, amikor gránátot dobok, ha közben lelőnek, a gránát eltűnik, ki látott már ilyet, az eldobási anim hosszú,+ közel kell menni
Persze mindig közben lőnek le, de ha eldobtam, se robban semmi... pedig látom elrepülni, és pont ott jön az enemy, sebzés nuku.